KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Børn er ingen hindring for at rejse i Seychellerne - nærmere tværtimod. Vi mener at man kan have børn med på de fleste af vores ture i Seychellerne, men vi har i denne rejseform udvalgt nogle aktive oplevelser og afslappende badeferier der er specielt familieegnede.

Det herlige ved børn er, at de er nysgerrige, umiddelbare og møder verden komplet uden fordomme. Børn åbner døre og er den bedste billet til lokalkontakt. Det kan give perspektiv og lærdom til selv den mest garvede globetrotter. Samtidig vil I på jeres familierejse få en fælles oplevelse i Seychellerne, der vil stå som noget helt specielt for alle – store og små – og en tur, som I med garanti vil huske.

Viser 2 oplevelser

Familien på Seychellerne

Bountyferie for hele familien

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Seychellerne har alt det I drømmer om, når I skal på familieferie - ikke det store jetlag, ingen farlige dyr men til gengæld vidunderlige strande og fantastisk hav. Vi har lavet en tur, hvor I besøger 3 øer, bor så I selv kan lave lidt mad og ellers bare nyde ferien.
Læs mere
13 dage
MARTS - DECEMBER
fra 23.995,-
fra 11.995,-
Villa Le Duc des Praslin

Tre-generationersrejse til Seychellerne

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Slap af i egen villa på Praslin - en af Seychellernes paradisiske øer. Nyd den fantastisk havudsigt mens I slapper af ved den lille private pool. Villaerne er tilknyttet et resort, og I kan naturligvis benytte faciliteterne her. Der er billeje inkluderet alle dage, så I kan udforske øen i jeres eget tempo.
Læs mere
10 dage
MARTS - DECEMBER
fra 19.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top