5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 1.950,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Hele verden søger mod London der med sine ca. 8 millioner indbyggere byder på en stor kulturel oplevelse. I London tales der ca. 300 forskellige sprog og der findes folk fra hele verden, hvilket gør London til en helt unik storby.

Blandt de mange spændende attraktioner er f.eks. Piccadilly Circus, London Eye, Tower of London, parlamentsbygningen Westminster Palace og Big Ben, et utal af museer, shopping på Oxford Street, Covent Garden og den verdenskendte Hyde Park.

Start dagen med at gå ”Underground” og tage Tuben ud til Piccadilly Circus, byens pulserende hjerte. Her er blinkende neonskilte, dyttende taxier og en stor menneskemængde – Londons travle storbyliv.

En tur i pariserhjulet London Eye giver et godt overblik over byen. Den fantastiske udsigt i 135 meters højde over Themsen og London er et smukt syn.

Tower of London er et must see på studieturen. Det har i mere end 900 år været det royale hjem for kongehuset. Det er også her man finder kronjuvelerne og får indsigt i middelalderens brutalitet. Et stop forbi parlamentsbygningen Westminster Palace og Big Ben er også et "must" på en studietur i London.

I London findes der et utal af spændende museer af enhver art og inden for ethvert interesseområde. Museet Tate Modern byder på den største samling af moderne kunst fra hele verden. Victoria & Albert Museum er nationalmuseet for kunst og design og ligger i gåafstand fra både Natural History Museum og Science Museum i bydelen Kensington. På det verdenskendte British Museum findes verdens største samling af menneskeskabte genstande gennem tiden, som giver et fantastisk indblik i menneskets historie og udvikling. Tag en ”selfie” og mingle med de kendte på Madam Tussaud’s Voksmuseum. Her møder du både David Beckham, Dronning Elizabeth og Margaret Thatcher, blandt hundredevis af andre kendte personligheder.

London er verdenskendt for shopping. På Oxford Street findes bl.a. det stilfulde og kendte shoppingcenter Harrods med eksklusive specialbutikker. Besøg også Convent Garden, hvor der er et godt mix at små hyggelige cafeer og butikker.

I den travle storby kan en tur i Hyde Park føles som et åndehul, hvor mange lokale mødes til afslapning eller en løbetur i det grønne. Hyde Park er også kendt for at være stedet hvor ytringsfriheden kommer til udtryk på ”Speakers Corner”, og politiske, religiøse og almene problemstillinger bliver ytret fra toppen af en papkasse.

Et besøg i London er ikke fulendt førend et besøg på en af de mange hyggelige pubs. Nyd en kølig ”pint” og et traditionelt måltid på den lokale pub, hvor I også vil møde de lokale i øjenhøjde.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

London er én blandt mange byer, hvor man med det internationale studiekort ISIC vil kunne opnå nogle rabatter. Kortet giver f.eks. gratis adgang til flere museer, rabat på forskellige spisesteder osv. Læs mere om ISIC kortet her og se hvilke rabatfordele ISIC kortet giver i London.

Prisen er inklusiv

  • London, 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København – London t/r
  • Overnatning på budget hotel i 4-personers værelse


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

London byder på en masse sjove ture som ligger uden for de klassiske attraktioner f.eks. en Street Art Tour, London Rock Music Tour eller et besøg på det verdenskendte Oxford universitet. Vil du ud af byen, så besøg Englands helt store historiske varemærke Stonehenge med de mystiske stenformationer som man mener er blevet skabt for mellem 4.000 og 4.500 år siden. Tag en tur med Northern Line ud til Hampstead Heath, et grønt område, der ligger højere i landskabet end resten af byen og som i klart vejr giver et smukt view ud over London. Det kendte Camden Lock Market er uden tvivl et besøg værd. Her sælges alverdens ting og sager – gå på opdagelse og gør en god handel eller få en smagsprøve ved en af de mange etniske madboder. I området omkring markedet, er stemningen også speciel med alle typer af mennesker lige fra hipstere til punkere – her findes desuden et utal af gode spisesteder til en fornuftig pris.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Helena Bryrup Pedersen, rejsekonsulent

Helena Bryrup Pedersen

Rejsekonsulent

hebp|jr.dk
Carl Erik Larsen, Rejsekonsulent

Carl Erik Larsen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk

Værd at vide om London

Få info og fakta om studierejsen til London lige her!

Sådan kan vi hjælpe jer med jeres studierejse til London

Hos Jysk Rejsebureau hjælper vi med at finde og booke både fly, overnatning og transport frem og tilbage fra lufthavnen. Ligeledes kan vi stå for at skaffe entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, lokale guider og meget mere. Alt sammen med udgangspunkt i jeres ønsker og formål med studieturen til London.

Få et uforpligtende tilbud på jeres studietur til London, eller book et gratis og uforpligtende møde med en af vores dygtige rejsekonsulenter.


Gå på opdagelse i London på jeres rejse til England

Besøg Londons største seværdigheder

I London gemmer der sig et overflødighedshorn af unikke oplevelser, der kan danne rammerne om en fantastisk og læringsrig studierejse. Start turen med et besøg ved Tower of London, der i mere end 900 år har været det royale hjem for kongehuset, og hop derefter videre til det nuværende royale hjem, Buckingham Palace.

I må heller ikke gå glip af Big Ben, Palace of Westminster og området heromkring, hvor den royale kirke Westminster Abbey, der stammer helt tilbage fra midten af 1000-tallet, også befinder sig. Herfra kan I tage den korte tur over på den anden side af Themsen og opleve en enestående panoramaudsigt fra 135 meters højde i London Eye.

Af andre nævneværdige seværdigheder kan vi eksempelvis anbefale Covent Garden, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, St Paul's Cathedral og Tower Bridge. Ønsker I en guidet tur til en eller flere af de forskellige seværdigheder eller måske den helt store rundtur i London, kan vi også hjælpe med at arrangere det.

Opdag Londons mange fascinerende kontraster

London er en sammensmeltning af forskellige nationaliteter, kulturer, subkulturer og samfundslag. Det er med til at gøre byen til et sted, du bare kan opleve igen og igen.

Det ene øjeblik kan du shoppe i populære high-end-butikker på Oxford Street. Det næste øjeblik kan du nyde traditionelle britiske retter og en skummende pint på den lokale pub. Ligeledes leverer grønne områder såsom Hyde Park, St. James Park og Kensington Gardens et tiltrængt pusterum fra den hektiske storbysfornemmelse.

I skingrende kontrast til Londons mange fine kvarterer, luksuriøse butikker og pæne traditioner står Camden Town, der på mange måder er som ingen andre steder i verden, og hvor den britiske punkkultur stadig tydeligt viser sin indflydelse. Den ene farverige og fuldt ud udsmykkede bygning efter den anden beklæder gadebilledet, mens du bevæger dig op til Camden Lock Market, der gemmer på alverdens spændende sager og lækkerier.


Nyd et grønt pusterum i Hyde Park i London, England

London er “Museernes by”

London er propfyldt med spændende museer, og du kan uden problemer bruge hele studieturen på udelukkende museumsbesøg, hvis du ønsker det. Fra British Museum, Natural History Museum og Science Museum til Madame Tussauds voksmuseum, Sherlock Holmes Museum på Baker Street 221B og Warner Bros. Studio Tour, hvor du kan gå i Harry Potters fodspor - her er museer for enhver smag. Uanset jeres tema for studieturen er der helt sikkert et musuem, der passer hertil.
Besøg Natural History Museum og mange flere museer i Englands hovedstad London

Få attraktive rabatfordele på oplevelser i London med ISIC-kortet

London er én blandt mange byer, hvor du har mulighed for at benytte det internationale studiekort ISIC til eksempelvis at kunne få gratis adgang til flere museer samt rabat på forskellige spisesteder. Læs mere om ISIC kortet her, og se, hvilke rabatfordele du kan få med ISIC kortet i London.


Besøg de tradtionelle engelske pubs på din rejse til London
faq

Hvordan kommer vi fra lufthavnene til centrum?

Fra både Gatwick, Heathrow og Stansted kan I komme til centrum med metro og/eller tog. F.eks. kan I fra Stansted lufthavn (hvor Ryanair flyver til) tage toget ”Stansted Express” til London Liverpool Street (ca 50-60 minutter) hvorfra I kan tage metro videre rundt i London.

Skal vi have visum for at besøge UK/London?

Danske Statsborgere kan på nuværende tidspunkt besøge Storbritannien uden visum, men der kan ske ændringer angående indrejsekravene. Hold jer derfor altid opdaterede på um.dk. Har I deltagere, som ikke er danske statsborgere og/eller ikke har dansk pas henvises til: Udlændingestyrelsen, Ryesgade 53, 2100 København Ø.

Kan vi købe transferkort gennem jer?

Ja, I kan tilkøbe Oyster Card, som kan bruges på Tube, DLR, London Overground, Elizabeth line og de fleste National Rail-tjenester i London. Kortet kan sendes til jer fysisk inden jeres rejse, så I har det med fra Danmark.

Kan I hjælpe med andet end fly og overnatning?

Ja, vi hjælper som udgangspunkt gerne med hele pakken. Vi hjælper med det I som kunde skulle have ønske om at få assistance til. Vi tager en snak om mulighederne og finder i fællesskab den løsning der passer jer bedst.

Indret din studierejse til London, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi sammensætter hellere end gerne den perfekte studierejse til dine ønsker, behov og budget. Her får du hjælp af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


Til top