5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 1.998,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Madrid er solskin, tapasbarer med andalusiske klinker på væggene, vespaer, fine vinbarer, snævre middelaldergader og liv alle vegne.

Et besøg på et af verdens største og mest betydningsfulde museer i verden - Prado-museet - er næsten et must. Museet rummer en enorm samling af spanske malere som El Greco, Goya og Vellázquez, ligesom man også her finder værker af f.eks. den italienske maler Botticelli.

Shoppingtur i Chueca, flamencoshow på en tablao, bådtur i Retiro-parken eller hvad med et besøg i badstuen Hammam al Andalus? Badeanstalten er en ”hammam” – et tyrkisk bad med damp og vandbassiner i smukke omgivelser, som nærmest minder om ”Tusind og én nat”. Der lukkes max 20 personer ind ad gangen.

Romerske mosaikker og potteskår fundet langs Manzanares-floden vidner om områdets tidligere beboere.

Romerne byggede akvædukter og veje f.eks. i Segovia, hvor byens vartegn netop er den smukke 2000 år gamle romerske akvædukt i centrum.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Besøg f.eks. El País – en af Spaniens største aviser eller få en rundvisning på Børsen. Tag til en fodboldkamp - med besøg på Bernabéu stadium. Det er også muligt at se parlamentet eller måske lave et virksomhedsbesøg på Danone (kræver busleje og guide). Eller måske en rundvisning på en spansk vingård, en heldagstur til Segovia eller en bustur til Toledo med besøg på El Escorial – verdens 8. vidunder. Mulighederne er mange!

Prisen er inklusiv

  • Madrid 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København – Madrid t/r
  • Overnatning i flersengsværelser inkl. morgenmad


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Det er en god idé at starte opholdet i Madrid med en guidet byrundtur til fods. Der er mulighed for tematiske rundvisninger eller f.eks. rundvisninger til gadeteater med lokale skuespillere som guider.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Jan Fischer Pedersen, rejsekonsulent

Jan Fischer Pedersen

Rejsekonsulent

jafi|jr.dk
Carl Erik Larsen, Rejsekonsulent

Carl Erik Larsen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Kasper Toft, Rejsekonsulent

Kasper Toft

Rejsekonsulent

kato|jr.dk

Værd at vide om Madrid

Få info og fakta om studierejsen til Madrid lige her!

På studietur til det pulserende Madrid

Den spanske hovedstad, Madrid, udstråler kultur, liv og historie på en måde, der er svær at sammenligne. På jeres studietur til Madrid vil jeres sanser i den grad blive vækket og jeres eventyrlyst blive pirret, mens I går på opdagelse i de smalle gader, bliver betaget af den spændende arkitektur og åbner op for byens overflod af kulturelle tilbud.
Tag ud i Madrid og se springvand, paladser og katedraler

Guidet rundvisning, lokale vingårde og virksomhedsbesøg

Hos Jysk Rejsebureau kan vi hjælpe med at planlægge en indholdsrig studietur til Madrid, der er tilpasset jeres behov, ønsker og fokus for turen. Tag for eksempel på en guidet rundvisning i Palacio de las Cortes, der huser den spanske kongres, eller besøg en af de lokale vingårde i Madrid-området. Vi kan eksempelvis også arrangere virksomhedsbesøg hos El País, Spaniens største avis, eller større udflugter og heldagsture til andre områder omkring Madrid.

Fra kunst i særklasse til forførende flamenco

Tag med på en kulturrig studietur til Madrid og oplev en verden af kulturelle skatte. Gå på opdagelse i de imponerende kunstmuseer, som Prado-museet og Thyssen-Bornemisza-museet, hvor I vil blive overvældet af den enestående samling af spansk kunst og internationale mesterværker. Lad jer også fortrylle af det moderne Reina Sofia-museum, der fokuserer på moderne kunst og byder på Picassos berømte værker. Madrid er også kendt for sit blomstrende teaterliv, herunder verdensberømte teatre som Teatro Real og Teatro de la Zarzuela. Derfor er det også oplagt at opleve teaterforestillinger og koncerter eller besøge en flamenco-forestilling for at opleve den passionerede og livlige dansestil, der er dybt forankret i spansk tradition.

Oplev den særlige og spændende spanske kultur

Bliv betaget af Madrids historiske bybillede

Som Spaniens magtcentrum og historiske mekka er Madrids bybillede helt enestående. Majestætisk og imponerende står Kongeslottet, Palacio Real, med sin overdådige arkitektur og vigtige historiske betydning. Plaza Mayor er et historisk samlingspunkt med betagende barokarkitektur samt et populært mødested, der på mange måder fanger den autentiske atmosfære i Madrid. Lige i nærheden ligger Puerta del Sol, en anden ikonisk plads, der symboliserer byens centrum. Denne plads er især kendt for sit imponerende ur, der traditionelt bruges til at markere det spanske nytår.
Madrid, Palacio Real

Tag på eventyr rundt i Madrids gader

Oplev også den spanske hovedstads charmerende og livlige kvarterer på jeres studietur til Madrid. La Latina forfører enhver med sine smalle, stemningsfyldte gader og autentiske tapasbarer, hvor I kan smage på de lækreste spanske retter. I hipster-kvarteret Malasaña venter trendy butikker og caféer, der emmer af kreativitet og coolness. Og i det elegante Salamanca-kvarter kan I shoppe løs i luksusbutikker og nyde den eksklusive atmosfære. Uanset hvor I bevæger jer i Madrid, venter der jer nye, spændende oplevelser og omgivelser på jeres studietur.
Gå i de hyggelige gader og kvarterer i Madrid blandt lokalbefolkningen
faq

Kan I hjælpe med andet end fly og overnatnning?

Ja, vi hjælper som udgangspunkt gerne med hele pakken. Vi hjælper med det I som kunde skulle have ønske om at få assistance til. Vi tager en snak om mulighederne og finder i fællesskab den løsning der passer jer bedst.

Hvornår er det billigst at rejse til Madrid?

Det er svært at give en præcist svar på, da det afhænger af udbud og efterspørgsel. Men som hovedregel er det først til mølle med de billigste billetter, så skal I rejse i de populære perioder midt i foråret og først på efteråret er det en god ide at være tidlig ude for at få de bedste priser.

Er der meget at spare hvis vi vælger hostel fremfor hotel?

Som hovedregel følges pris og kvalitet jo ad, så jo større krav man har til central beliggenhed og standard af logi desto højere pris må forventes. Det betyder at man kan forvente en lavere personpris for overnatingen hvis der bor 4-6 personer pr. værelse frem for to personer i de klassiske dobbeltværelser.

Er der alternativer til fly som transportmiddel til Barcelona?

Ja, hvis man har tiden til det er både tog og bus en mulighed, selvom de fleste af vores rejsende til Spanien generelt vælger at flyve. Specielt ved større grupper på ca. 50-60 personer kan bus være et økonomisk billigere alternativ, men det kræver at man bruger lidt over en dag på både at komme frem og tilbage.

Hvorfra i Danmark har I afrejse?

Vi skræddersyer rejsen efter jeres ønske, så I kan selv være med til at afgøre om det skal være fra Kastrup eller en jysk lufthavn. Der kan dog være prisforskel og forskel på udvalg af afgange til Madrid fra de forskellige lufthavne, så det er en god ide tidligt i processen at afgøre hvor fleksibel man er på det punkt eller om det evt. er relevant med en mellemlanding på ud- og hjemrejse for at øge muligheden for afrejsedatoer.


Vi skræddersyer studierejser til Madrid lige efter dine ønsker

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi er eksperter i at sammensætte perfekte studierejser, der matcher dine ønsker, behov og budget. Du får hjælp til rejsen af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Vi deler også gerne ud af gode råd, tips og inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser i Madrid, som du ikke finder i den klassiske rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


Til top