Søg
Søg
Sao Paolo
Studietur

Brasilien - Sao Paolo

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 6.295,-

Varighed: 7 dage

Sao Paulo er et monster; stor, beskidt og ved første øjekast ikke særlig smuk. Der bor omkring 20 millioner mennesker i Sao Paulo og omegn, og byen betegnes som Brasiliens kulturelle og finansielle hovedstad. Skysrabere tårner sig op omkring Paulista Avenue og danner centrum i Sao Paulo. Hvis byen er ved at tage pusten fra dig, så fortvivl ikke, men tag en pause i byens store grønne åndehul, Ibirapuera Park.

Sao Paulo er en meget multikulturel og multietnisk by og her bor med mennesker af italiensk og japansk afstamning. Det er faktisk omkring 70% af byens indbyggere, der stammer fra immigranter, som kom hertil for ca. 150 år siden. En ægte paulistianer, som folk der er født og opvokset i Sao Paulo kalder sig, vil have et had / kærlighedsforhold til byen, hvor man på den ene side brokker sig højlydt over dens størrelse, trafik og larm, men på den anden side aldrig kunne finde på at flytte fra byen.

Sao Paulo har oplevet en utrolig stor velstandsstigning gennem de sidste 10-15 år, og er nok Brasiliens mest velhavende by. Den ligger tilmed i top 10 over byer i verden med størst BNP. Det står i stor kontrast til mentaliteten i Rio, og netop disse to byer symboliserer noget af den diversitet, som Brasilien byder på.

Der er utrolig mange multinationale selskaber, der har slået sig ned i Sao Paulo. Dette giver gode muligheder for at virksomhedsbesøg, uanset man interesserer sig for mode, industri, videnskab, kultur eller sport.

På madfronten hævder Sao Paulo at have verdens bedste pizza Napoletana, også bedre end den, der laves i Napoli! Ud over at være en meget driftig by, så byder Sao Paulo også på mange rigtig gode moderne restauranter og cafeer.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi kan arrangere faglige besøg på byens kulturelle institutter, samt skabe kontakt til virksomheder, der gerne tager imod besøg. Desuden kan vi ofte arrangere besøg og oplæg på Det Danske Konsulat, hvor man kan få en god instruktion til Brasilianske samfundsforhold. Meget ofte arrangerer vi også en 3-4 timers introduktionstur på gåben, så man bliver fortrolig med megabyen Sao Paulo.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 6.295,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Sao Paolo 7 dage/5 nætter
  • Flybillet København - Sao Paolo t/r
  • Overnatning på hostel i flersengsværelse inkl morgenmad
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: