7 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 6.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Sao Paulo er en meget multikulturel og multietnisk by og her bor med mennesker af italiensk og japansk afstamning. Det er faktisk omkring 70% af byens indbyggere, der stammer fra immigranter, som kom hertil for ca. 150 år siden. En ægte paulistianer, som folk der er født og opvokset i Sao Paulo kalder sig, vil have et had / kærlighedsforhold til byen, hvor man på den ene side brokker sig højlydt over dens størrelse, trafik og larm, men på den anden side aldrig kunne finde på at flytte fra byen.

Sao Paulo har oplevet en utrolig stor velstandsstigning gennem de sidste 10-15 år, og er nok Brasiliens mest velhavende by. Den ligger tilmed i top 10 over byer i verden med størst BNP. Det står i stor kontrast til mentaliteten i Rio, og netop disse to byer symboliserer noget af den diversitet, som Brasilien byder på.

Der er utrolig mange multinationale selskaber, der har slået sig ned i Sao Paulo. Dette giver gode muligheder for at virksomhedsbesøg, uanset man interesserer sig for mode, industri, videnskab, kultur eller sport.

På madfronten hævder Sao Paulo at have verdens bedste pizza Napoletana, også bedre end den, der laves i Napoli! Ud over at være en meget driftig by, så byder Sao Paulo også på mange rigtig gode moderne restauranter og cafeer.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi kan arrangere faglige besøg på byens kulturelle institutter, samt skabe kontakt til virksomheder, der gerne tager imod besøg. Desuden kan vi ofte arrangere besøg og oplæg på Det Danske Konsulat, hvor man kan få en god instruktion til Brasilianske samfundsforhold. Meget ofte arrangerer vi også en 3-4 timers introduktionstur på gåben, så man bliver fortrolig med megabyen Sao Paulo.

Prisen er inklusiv

  • Sao Paolo 7 dage/5 nætter
  • Flybillet København - Sao Paolo t/r
  • Overnatning på hostel i flersengsværelse inkl morgenmad


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Brug metroen – den er billig, og rutenetværket er rigtig godt, så Sao Paulo er en meget nem by at komme rundt i på egen hånd på trods af størrelsen. Rundt omkring i byen er der masser af eksempler på farverig street art, som giver byen et personligt præg, på trods af den stadigt voksende skyline.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Carl Erik Larsen, Rejsekonsulent

Carl Erik Larsen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk
Til top