Med vores samarbejdspartnere i Tyskland kan vi lave et fuldt program til jeres studietur, som sikrer, at det faglige indhold på studierejsen er i top. Udover flybilletter kan vi f.eks. hjælpe med at arrangere besøg på virksomheder, skoler og museer m.m. Kort sagt - vi kan sørge for det hele.

Viser 3 oplevelser

Studietur til Hamborg, Tyskland

Tyskland - Hamborg

Hamborg er en af Tysklands ældste og mest velhavende byer. Her finder du museer og udstillingssteder, shoppingkvarterer og et farverigt natteliv med teatre, restauranter, kasinoer, barer og diskoteker. Kort sagt er Hamborg en energisk storby, der byder på mange forskellige oplevelser.
Læs mere
4 dage
fra 1.298,-
Med bus
Det er nemt at komme rundt i Berlin med offentlig transport

Berlin - Det bæredygtige valg

Med lærerig historie og spændende kultur er Berlin en oplagt destination for en studierejse. Tysklands hovedstad nås nemt med tog fra Danmark og byen har en spændende bæredygtig profil. Berlin er kendt for at være inklusiv og nytænkende, og rundt i byen gemmer der sig interessante oplevelser som markeder med lokale varer og byhaver anlagt på gamle flyvepladser.
Læs mere
5 dage
fra 2.195,-
Med tog
Studietur til Berlin, Tyskland

Tyskland - Berlin

Berlin er med sine ca. 3,5 mio. indbyggere den største by i Tyskland og samtidig landets hovedstad. Byen er ikke kun kendt for dens vigtige del i historiebøgerne og anden verdenskrig, men også for dens kultur, musik, arkitektur, de mange forskellige bydele, markeder, museer, kunst og natteliv. Der er højt til loftet i Berlin og man føler sig bestemt velkommen!
Læs mere
4 dage
fra 1.363,-
Med bus

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Kasper Toft, Rejsekonsulent

Kasper Toft

Rejsekonsulent

kato|jr.dk

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk
Helena Bryrup Pedersen, rejsekonsulent

Helena Bryrup Pedersen

Rejsekonsulent

hebp|jr.dk
Til top