Tag på sejlads på Svalbard. At rejse med ekspeditionsskib på Svalbard giver skønne natur- og dyreoplevelser. Vejr-og isforholdene har stor indflydelse på sejlplanen. Derfor afhænger programmerne af mange faktorer, og det vil altid være ekspeditionslederen og kaptajnen der lægger den endelige rute og afgør, hvilke landingssteder der vælges. Det betyder at vi aldrig kan garantere et fast program for togtet, men til gengæld vil hver en sejlads på Svalbard være unik.

Der hersker en helt speciel stemning ombord på et skib, som udspringer af den særlige rytme og tempo, der findes her. Alle sanser aktiveres: Lyden af bølgeskvulp og klukkende vand, synet af de smukke udsigt over de arktiske landskaber og spændingen der opstår når der spottes vilde dyr som f.eks. hvaler, sæler, hvalrosser og isbjørne. Tempoet er roligt, og du har god tid til at fordøje alle indtrykkene undervejs på sejladsen.

Viser 3 oplevelser

Ekspeditionscruise i Svalbard's arktiske vildmark

Ekspeditionscruise i Svalbards arktiske vildmark

Denne ekspeditionsrejse med M/S Nordstjernen er det optimale Svalbard-eventyr. Der er to overnatninger på land, og resten af tiden er på havet, for at udforske det usædvanlige arktiske landskab med gletsjere og fjorde. Prisen inkluderer fly fra Danmark til Svalbard t/r, alle overnatninger, de fleste måltider og udflugter.
Læs mere
6 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 18.295,-
Svalbard adventure ekspedition

Svalbard adventure ekspedition

Drømmer du om at opleve den arktiske vildmark og har du hang til adventure, så er dette rejseforslag lige for dig. Det 8-dages togt med ekspeditionsskibet M/V Ortelius inkluderer kajaktur blandt isbjerge og sæler, trekking med snesko og fotoundervisning, m.m.
Læs mere
8 dage
JUNI - JULI
fra 31.895,-
Trekking- og ekspeditionsrejse på Svalbard

Trekking- og ekspeditionsrejse på Svalbard

Drømmer du om at opleve Svalbards vildmark og dyreliv? Og har du hang til trekking? Så er dette rejseforslag lige noget for dig! Du har flyrejsen inkluderet til Svalbard samt 8-dages ekspeditionstogt med S/V Rembrandt Van Rijn. Her vil du med ekspeditionsguiderne udforske og trekke i den uberørte arktiske natur.
Læs mere
8 dage
MAJ - JUNI
fra 28.895,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top