Af Brian Nielsen

Fra Tara Hotel cykler vi væk fra de store trafikerede veje og ind igennem det livlige Khlong Toey marked. Her er der året rundt et farverigt marked af thailandske og kinesiske varer, og man vil blandt andet se imponerende pyramider af friske ananas og kyllinger i bambusbure.

Når man sammen med cyklerne har krydset floden i langbåd, kommer man over til ”det gamle Bangkok”, hvor man cykler rundt på de smalle cementstier, der er bygget på pæle i klongerne (kanalerne), og som udgør et omfattende stisystem. Her gælder det om at holde tungen lige i munden, da stierne er smalle med 90 graders sving og hævet 1-3 meter over jorden.

Her føles det pulserende og travle Bangkok langt væk - erstattet af frugtplantager og huse på pæle. Man møder de lokale på en anden måde, end man er vant til i Bangkok. Man er ligeledes til skue og tilråb fra de lokale, da de tydeligt ikke er vant til at se en masse ”hvide” mennesker på cykel i deres kvarter.

Halvvejs igennem turen ankommer vi til en lokal købmand, hvor vi holder hvil og får forfriskelser inden turen går videre med masser af oplevelser.

Man slutter på Tara hotel, hvor man fortærer alle oplevelserne. Det er først her, at det går op for en, at man de sidste 4 timer har cyklet ca. 30 km. Og set steder man ikke havde drømt at opleve som turist i Thailand.
Cykeltur i Bangkok, Thailand, Asien
Cykeltur i Bangkok, Thailand, AsienCykeltur i Bangkok, Thailand, AsienCykeltur i Bangkok, Thailand, Asien
Til top