Hos Jysk Rejsebureau opfordrer vil til, at man mærker verden, når man rejser – også når man bor på hotel. Vi sætter en ære i at finde det rigtige hotel ud fra dine behov, ønsker og budget. Vi tilbyder derfor både budgethoteller, standardhoteller, førsteklasseshoteller, privat indkvartering, Bed & Breakfast, lejligheder og ranch ophold.

Ekspertviden
Der er mange fordele ved at reservere dine hotelovernatninger i USA gennem os. Den vigtigste grund er nok, at vores erfarne rejsekonsulenter, der har speciale i USA, har rejst rigtig meget rundt i landet og har mange års erfaring i at lave rejser og overnatninger i USA. Derfor kan vi hjælpe dig med at udvælge de bedste overnatningssteder ud fra flere parametre. Pris er naturligvis et af dem – men det billigste hotel er ikke altid det bedste eller det mest oplagte. Der er mange andre overvejelser, man skal gøre sig: f.eks. i hvilket området i byen, man ønsker at bo, afstand til offentlig transport, gode indkøbsmuligheder, beliggenhed i forhold til de vigtigste seværdigheder, børnevenlighed og mange andre ting. Alt dette er naturligvis helt afhængig af, hvem du er, hvor du skal hen, og hvad du vil opleve.

Anbefalinger kan ændre din rejse
Skal jeg bo i byen? Skal jeg bo inde i nationalparken? Hvad går jeg glip af, hvis jeg vælger det ene frem for det andet?
- Hvis du f.eks. vil til Moab og opleve den helt fantastiske natur, er det langt federe at bo 15 km uden for byen. Det er nemlig en enestående mulighed for at komme helt tæt på naturen.
- Leder du efter et hotel i New York, så behøver du nødvendigvis ikke at bo midt i centrum. Så længe du bor tæt på en subway, så du nemt kan komme rundt i byen, kan et billigere hotel lidt uden for centrum være den perfekte løsning.
- Er du til lokale og autentiske oplevelser? Så kan vi f.eks. anbefale et Bed & Breakfast i bl.a. Lousiana, hvor du kommer helt tæt på de festlige fransk-amerikanere.
- Nogle hoteller smider endda en super sej oplevelsestur med i prisen helt gratis. Forhør dig om dette hos din rejsekonsulent.

Spar tid
Reserverer du dine hotelovernatninger (eller blot nogle af dem) hjemmefra undgår du at spilde tiden på din ferie/rejse på at finde overnatninger. Det kan være en jungle at finde et godt overnatningssted, og der kan være udsolgt. På den måde kan du have fokus på din rejse og trygt absorbere ferieoplevelserne i USA.

Bekvemt og sikkert
Køber du dine overnatninger hos os, hjælper vi dig med at løse de problemer, der evt. kan opstå undervejs, og du undgår at stå med hele problemet selv på destinationen.

Se eksempler på hvilke byer vi tilbyder hoteller i:


Kontakt en rejsekonsulent med speciale i USA og hør om hotelmulighederne i den by du ønsker at rejse til. Du kan også booke et møde med en rejsekonsulent eller sende en rejseforespørgsel.
New York, USA
Havnefront, Boston, USALas Vegas, Paris, USALos Angeles, CalifornienSan Francisco, Californien, USA
Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top