Op til 30 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 17.795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Vanuatu igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Vanuatu. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Vanuatu her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Vanuatu her

Bedste rejseperiode

Rejsen til det Vanuatu kan foretages året rundt. Generelt er den bedste tid at besøge Vanuatu fra april til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde og mildere temperaturer.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Vanuatu. Undervejs vil der være mellemlandinger, og det er muligt at gøre stop undervejs i fx. Singapore og Brisbane. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.
3. dag: Ankomst til Port Vila
I Port Vila Airport kan du nemt skaffe en taxi til dit hotel. Her har du to overnatninger.
4. dag: På egen hånd på Tongatapu
Dagene har du på egen hånd i Port Vila, så der er rig mulighed for at udforske øen og kulturen.
5.-? dag: Afrejse Port Vila - på eventyr på Vanuatu
I dag kan du vælge at booke et par ekstra dage i Port Vila eller fortsætte din rejse rundt til landets mange øer. Ø-staten Vanuatu emmer af eventyr. Her finder du hverken krydstogtskibe eller fancy resorts, men i stedet små hyggelige resorts, farverige koralrev, bounty-strande, frodig jungle, vulkanlandskaber, azurblåt hav, svajende palmer og masser af kultur. Vanuatu består af 83 øer, hvoraf cirka 65 af dem er beboede, fordelt på 12,274 km3. På Vanuatu findes mystiske religiøse trosretninger og kulturelle begivenheder, som ikke findes noget andet sted på jorden. Du kan f.eks. hvert år opleve det ældgamle manddomsritual land-diving, hvor unge mænd kaster sig ud fra 20-30 meter trætårn med en lian-line omkring foden. På øen Tanna kan du komme helt tæt på den aktive vulkan Yasur. Vanuatu er også kendt for at være et af de bedste områder i verden for dykning, hvor du bl.a. kan dykke på Coolidge-vraget; oprindeligt et krydstogtskib, som under Anden Verdenskrig blev omdannet til krigsskib. De lokale er utrolig imødekommende og gæstfrie. Overalt vil du blive budt velkommen, og de viser med glæde deres land.

Overnatninger

2 overnatninger på budgethotel i dobbeltværelse

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budget- og boutiquehoteller til luksusresorts.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

April - oktober

Pakkeliste

  • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
  • Evt. snorkeludstyr
  • Evt. guidebog
  • Solcreme
  • Badetøj
  • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

Prisen er eksklusiv

  • Måltider ikke nævnt i programmet
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top