3 dage
Ekskl. fly
Fra 4.580,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Den røde outback er for mange det “ægte” Australien. Denne 3 dages tur med afgang fra Alice Springs inkluderer alle højdepunkterne; Uluru, Kata Tjuta og Kings Canyon, og samtidig overnatter du i afsidesliggende campsites med mulighed for at sove under den enorme stjernehimmel. Netop de isolerede campsites gør, at himlen ikke “forstyrres” af kunstigt lys, og stjernerne er derfor endnu klarere. Måltiderne (som alle er inkluderet i rejsens pris) indtages omkring bålet, og aftenerne går med at fortælle historier og kigge på stjerner.

Turen foregår i en mindre international gruppe med engelsktalende guide. Der er fælles bad og toilet i teltlejrene

Få information og fakta om Australien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Bedste rejseperiode

Årstiderne i Australien er omvendte i forhold til de danske. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien. Men Australien breder sig over så mange klimazoner, at der både kan være sne og hedebølge på samme tid forskellige steder i landet. Det betyder også, at man kan besøge Australien året rundt alt afhængigt af, hvor man skal hen. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Dagsprogram

1. dag: Alice Springs - Uluru
Denne første dage tilbringes en del af tiden på landevejen. Der er godt 500 km fra Alice Springs til Uluru, og undervejs stoppes der bl.a. ved en kamelfarm. Eftermiddagen byder på første møde med Uluru. 348 meter høj. 10 km i omkreds. Millioner af år gammel. Som en øde kæmpe ligger Uluru midt i den australske ørken kun omgivet af små, lave buske, græstotter og rødt sand. Gå en tur rundt om stenen og besøg det lokale kulturcenter og hør mere om, hvorfor dette sted er så helligt for den oprindelige befolkning. Et af de helt store højdepunkter indtræffer denne aften, når du ser solen gå ned over Uluru. (F,A)
2. dag: Uluru - Kings Creek Station
Uluru er allermest magisk ved solopgang og solnedgang. I dag står du tidligt op. Før solen er kommet frem, finder guiden en god lille bakketop med udsigt mod Uluru. Med næsen den rette vej venter du nu - på at solen står op. Først står Uluru som en grå silhouette mod den langsomt lysnende baggrund. Efterhånden som solen kommer længere op, skifter farven til nærmest skrigende orange - nogle gange med en næsten lyserød nuance - inden solen til sidst står højt på himlen, og Uluru har antaget den karakteristiske røde farve, man kender så godt fra postkortene. Når solen er kommet godt op, går turen fra Uluru til Katja Tjuta, som ifølge de lokale aboriginere betyder “Mange Hoveder”. Gå en tur gennem “Valley of the Winds” og bliv næsten omgivet af disse gamle klippevægge. Om eftermiddagen kører du til nattens lejr ved Kings Creek Station. (M,F,A)
3. dag: Kings Canyon - Alice Springs
Watarrka-kløften skærer sig igennem landskabet som en miniudgave af Grand Canyon. Modsat Grand Canyon er Watarrka dog væsentlig nemmere at udforske, så vi anbefaler, du tager den lange vej helt til toppen, hvor du undervejs passerer det idylliske permanente vandhul med det eksotiske navn; Garden of Eden. Udsigten fra klippekanten er helt fantastisk - og gåturen værd! Sidst på eftermiddagen slutter turen tilbage i Alice Springs. (M,F)

Overnatninger

1 overnatning i telt eller swag i Uluru
1 overnatning i telt eller swag ved Kings Canyon

Bemærkninger

På turen her overnatter du i delt dobbelttelt og sovepose eller “swags” - en særlig australsk sovepose, som har isyet en madras. Såfremt du ønsker en lidt mere komfortabel tur, er det muligt at opdragere til en tur, hvor teltene har faste senge, der serveres vin til maden, og der maks. er 20 deltagere på turen. Tag en snak med din rejsekonsulent om priser og muligheder.


Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Turen afgår dagligt året rundt, med undtagelse af 1. januar.

April - oktober

Pakkeliste

 • Insektspray
 • Lommelygte eller pandelampe
 • Evt. lagenpose
 • Vandresko
 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandflaske

Prisen er inklusiv

 • Engelsktalende guide
 • Transport ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet Danmark-Australien t/r
 • Visum til Australien
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Lommepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top