Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
20 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 49.395,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter i den fantastiske millionby Sydney. Her bor du ikke mindre end fem dage på et lækkert, centraltbeliggende hotel, så alle de spændende oplevelser i byen ligger bogstaveligt talt lige uden for hoveddøren. Opholdet i Sydney inkluderer desuden to heldagsture til hhv. Blue Mountains og Hunter Valley, og så får du en enestående mulighed for at opleve byen fra en helt anden vinkel, når du stiger ombord på en helikoptertur over den smukke by.

Fra den pulserende storby flyver du helt ind til Australiens røde, rolige centrum, hvor du skal opholde dig i to nætter. Her bor du i tæt afstand til Australiens hjerte, Ayers Rock, som du får mulighed for at opleve på en magisk solopgangstur i de tidlige og rolige morgentimer. Samme aften sætter du dig til bords under åben himmel, for at nyde en fænomenal fireretters menu med tilhørende australske vine, mens du kan nyde solnedgangen over Ayers Rock. En uforglemmelig oplevelse!

Du siger 'på gensyn' til Ayers Rock og sætter kursen mod nordøst, nærmere betegnet Cairns og det nordlige Queensland. Ved ankomst til Cairns lufthavn bliver du hentet og kørt hele vejen op til dit overnatningssted for de næste tre nætter, nemlig Daintree Ecolodge & Spa, som ligger i udkanten af noget af verdens ældste regnskov, Daintree Rainforest. Opholdet inkluderer en guidet gåtur i området, samt et to timer langt regnskovscruise på den nærliggende Daintree River.

Efter tre nætter i det nordlige, tropiske Queensland, rejser du atter til Cairns, hvor du tilbringer to nætter på et femstjernet, centralt beliggende hotel, inden du stiger ombord på et firenætters cruise, der tager dig ud på Great Barrier Reef og hele vejen op til Lizard Island og tilbage igen. Kort sagt, en ferie på ferien, hvor der er plads til afslapning, snorkelture, lækker mad og dejlige nye bekendtskaber. En perfekt afslutning på en fantastisk rejse til underskønne Australien.

Få information og fakta om Australien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Bedste rejseperiode

Årstiderne i Australien er omvendte i forhold til de danske. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien. Men Australien breder sig over så mange klimazoner, at der både kan være sne og hedebølge på samme tid forskellige steder i landet. Det betyder også, at man kan besøge Australien året rundt alt afhængigt af, hvor man skal hen. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Dagsprogram

Fold program ud
1.-2. dag: Afrejse og flyrejse
I dag stiger du ombord på dit fly til Australien. Alt efter hvilket selskab og hvilken flyforbindelse vi finder til dig, er du fremme om 24-30 timer. Det er bestemt også en mulighed at lave et stopover på udrejsen, hvor du kan strække benene og opleve en af de mange, spændende storbyer i f.eks. Asien, inden du flyver videre. Tal med din rejsekonsulent om de mange muligheder.
3. dag: Ankomst til Sydney
Du ankommer endelig til Sydney, Australien, efter en lang flyvetur. Når du har fået fat på din baggage, kan du i roligt tempo begive dig ud i ankomsthallen. Transport ind til dit hotel skal du ikke tænke på - det har vi allerede arrangeret for dig. Resten af dagen er på egen hånd, så du kan vænne dig til en ny tidszone og få slappet lidt af ovenpå flyveturen.
4. dag: Sydney på egen hånd
Dagen i dag er på egen hånd, så du kan lægge stille og roligt ud med en gåtur ned til f.eks. det verdensberømte Operahus, tage en havnerundfart og nyde en lækker frokost ved Darling Harbour. Mulighederne er nærmest uendelige i denne by.
5. dag: Dagstur til Blue Mountains
I dag skal du ud af byen, ud til det smukke naturområde Blue Mountains, der ligger ca. 90 min kørsel fra centrum af Sydney. Turen er guidet og turoperatøren er en lille, familieejet virksomhed, der har mange år på bagen og som har specialiseret sig i at lave personlige, autentiske dagsture for det kræsne publikum. Turen vil være en gruppetur med andre, internationale deltagere, og gruppestørrelsen vil være på maks 20 personer. Dagen byder på både smukke udsigter, kortere vandreture, toretters frokost, aboriginal kultur og australsk flora og fauna. Turen starter kl. 07.00 og tager ca. 10 timer. (F)
6. dag: Sydney på egen hånd og helikoptertur
I dag står der sightseeing fra luften på programmet. Vi har arrangeret en 20 minutters helikoptertur over byen, der giver dig et spektakulært udsyn over Sydneys mest ikoniske bygningsværker, skyline samt hele havnen og Manly Cove. Og selvom du måske har oplevet mange af seværdighederne på tæt hold allerede, så er det bare noget helt specielt at komme op i fugleperspektiv for en stund. Resten af dagen er på egen hånd.
7. dag: Dagstur til Hunter Valley
Igen i dag skal du på oplevelse uden for byen Sydneys bygrænse. Dagen byder på livsnydelse på gourmet-niveau i Hunter Valley, Australiens ældste vinregion, der ligger ca. to timers kørsel nord for byen. Her ligger i omegnen af 150 vingårde, og på turen vil du besøge 3-4 nøje udvalgte af dem, hvor passionen for god vin skinner igennem. Frokosten består af to retter, baseret på sæsonens råvarer, med et tilhørende glas lokalt vin. Turoperatøren er den samme som på turen til Blue Mountains, så igen er det den personlige oplevelse der er i højsædet, og gruppens størrelse vil være på maks. 20 personer. Turen starter kl. 07.00 fra dit hotel og varer ca. 10 timer. (F)
8. dag: Fra Sydney til Ayers Rock
Det er på tide at sige 'på gensyn' til dejlige Sydney og du begiver dig i dag ind mod midten af Australien, ind til nærmest en hel anden verden og hel andre omgivelser, en dem du lige har befundet dig i de sidste fem dage. Du flyver direkte fra Sydney til Ayers Rock lufthavn, hvorfra der er transfer til dit hotel.
9. dag: Ayers Rock tur og Tali Wiru dinner
Det er tidligt op denne morgen, da du i dag skal ud på din Desert Awakenings tur ved Ayers Rock. Turen er populær, da du får mulighed for at nyde området i stilhed og opleve magien ved at se solen stå op og landskabet skifte farve. Der vil være en kompetent guide med på hele turen, som vil indvie dig i aboriginalkulturen og fortælle dig en hel masse om området. Gruppestørrelsen er på maks 12 personer og turen tager ca. 5 timer. Der vil desuden blive serveret en let morgenmad undervejs. Når du kommer tilbage fra morgenturen, er de kommende timer på egen hånd. Brug dem på at slappe af på dit værelse, med en god bog, eller tag en forfriskende dukkert i poolen. Når vi når hen på den tidlige aften, er det nemlig igen tid til at gøre sig klar til endnu en stor oplevelse. Ikke nok med at du har oplevet solopgangen over Ayers Rock - du skal også opleve solnedgangen. Vi har nemlig arrangeret at du her til aften skal sidde med ved den spektakulære Tali Wiru dinner. Tali Wiru er en uforglemmelig middagsoplevelse, som finder sted med frit udsyn til Ayers Rock. Oplevelsen begynder ca. en time før solnedgang, hvor du får serveret et glas champagne mens du nyder solen gå ned over outbacken. Herefter serveres der en fireretters gourmetmiddag med tilhørende australske vine, alt imens der spilles stemningsfyldt, rolig musik under stjernerne. Det er en gennemførst oplevelse i intime omgivelser, da der faktisk kun er plads til i alt 20 personer under Tali Wiru middagen. (A)
10. dag: Fra Ayers Rock til Cairns og Daintree
Fra den tørre, røde outback, til den frodige, grønne regnskov. I dag er der igen et stort sceneskifte, når du flyver fra Ayers Rock til Cairns og det tropiske, nordlige Queensland. Når du ankommer til Cairns lufthavn, er der små 1,5 times transport til din destination, som er Silky Oaks Lodge, der ligger i udkanten af verdens ældste regnskov, Daintree. Silky Oaks Lodge er et helt unikt luksusresort, bygget på pæle, midt imellem de grønne træer. Her kan du for alvor lade batterierne op i de nærmest terapeutiske omgivelser, mens du følger regnskovens rytme.
11.-12. dag: Afslapning på Silky Oaks Lodge, Daintree
Der er ikke arrangeret udflugter eller andre aktiviteter til dig i disse dage, så her er der virkelig mulighed for at komme helt ned i gear og få slappet helt af. Silky Oaks tilbyder dog en række aktiviteter man selv kan vælge at tage på, skulle man få lyst til det. Det kunne f.eks. være en tur på mountainbike, eller en vandretur, med eller uden guide. Og så er det selvfølgelig altid en mulighed at få en lækker spabehandling, for at sætte prikken over i'et. (M)
13. dag: Fra Daintree til Cairns
Efter tre nætter omgivet af frodig regnskov går turen sydpå, til Cairns, hvor du skal tilbringe en enkelt nat på et luksushotel tæt på marinaen. Cairns er et klassisk stop på enhver rejse til Australiens østkyst, så byen har et bredt udbud af restauranter og forretninger. (M)
14. dag: Afgang på Great Barrier Reef cruise
Nyd en lækker morgenmad på dit hotel, tag et dejligt bad og brug formiddag på at opleve Cairns. Kl 16.00 er der nemlig afgang på det fantastiske cruise du kommer til at opholde dig på de næste fire nætter. Du stiger ombord på det lille cruiseskib Coral Expeditions I eller Coral Expedition II, og begiver dig væk fra kysten, ud på det smukke, azurblå hav, for at opleve Australien fra vandet. Dette bliver en "ferie på ferien" og cruiset er en perfekt kombination af afslapning og oplevelser. Selskabet bag cruiset, Coral Expeditions, har mere end 30 års erfaringer med at tage små grupper med på cruise i Australien. Navnet er i sig selv et varemærke, og står for høj kvalitet. Selve skibet, om det er Coral Expeditions I eller II, rummer plads til i alt 46 personer, udover personalet, så man har mulighed for at lære de andre gæster godt at kende. Forplejningen på turen omfatter alle måltider, samt ikke-alkoholiske drikkevarer. (M,A)
15.-18. dag: Great Barrier Reef og Lizard Island Cruise
De næste fire, hele dage tilbringer du til søs. Sådan da. For udover at opleve Great Barrier Reef, vil skibet også lægge til kaj i historiske Cooktown, hvor du får mulighed for at besøge Captain Cook Museet. Du vil desuden komme i land på Lizard Island, en lille paradisø i det allernordligste Queensland, hvor du får lov at tage på en morgengåtur, efterfulgt af en lækker morgenmadsbuffet der er blevet anrettet på stranden af skibets kokke. Alt efter hvor til søs skibet befinder sig, vil det være muligt med en snorkeltur eller en sejltur med en mindre båd med glasbund, så man på dén måde kan opleve livet under havoverfladen. Der vil desuden én af dagene blive vist en dokumentar om Great Barrier Reef, ligesom der faktisk altid er en marinebiolog ombord, der kan fortælle en masse spændende om livet under vandet. Skulle du få lyst til at prøve kræfter med dykning, er dette også en mulighed, da cruiset inkluderer ét prøvedyk per person. De efterfølgende dyk er egenbetaling. (M,F,A)
19. dag: Ankomst tilbage til Cairns
Du nyder din sidste morgenmad ombord, inden skibet atter lægger til kaj i Cairns, efter fire fantastiske nætter på havet og på Great Barrier Reef. Der er ikke arrangeret aktiviteter her, på din sidste dag i Australien, så det er helt op til dig hvad du har lyst til at bruge dagen på. (M)
20. dag: Afrejse mod Danmark
I dag er det på tide at sige 'på gensyn' til Australien efter tre vidunderlige uger på en rejse, der har budt på en hel masse kontrastfyldte oplevelser. Der er arrangeret transport ud til Cairns Lufthavn til dig.
21. dag: Hjemkomst til Danmark
Du ankommer atter til Danmark efter en fantastisk og oplevelsesrig rejse til Australien.

Overnatninger

5 overnatninger på Intercontinental i Sydney
2 overnatninger på Desert Gardens Hotel, Ayers Rock
3 overnatninger på Silky Oaks Lodge, Daintree
2 overnatninger på Riley, A Crystalbrook Resort, Cairns
4 overnatninger på Coral Expeditions Cruise

Bemærkninger

Tali Wiru middagen ved Ayers Rock foregår dagligt i perioden 1. april - 15. oktober.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen arrangeres som en individuel rejse, men der vil være ture undervejs, hvor du vil blive en del af en større, international gruppe. Dagsturene til hhv. Blue Mountains og Hunter Valley er med grupper på maks. 20 personer, mens cruiset på Great Barrier Reef er med maks. 44 passagerer og dertil besætningsmedlemmer.

April - oktober

Pakkeliste

 • Insektspray
 • Badetøj
 • Evt. guidebog
 • Evt. håndklæde
 • En god bog

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Sydney / Sydney - Ayers Rock / Ayers Rock - Cairns / Cairns - Danmark (inkl. bagage)
 • Transport ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Dagstur til Blue Mountains med engelsktalende guide
 • Dagstur til Hunter Valley med engelsktalende guide
 • Helikoptertur over Sydney med engelsktalende pilot
 • Guidet solopgangstur ved Ayers Rock med engelsktalende guide
 • Tali Wiru Dinner ved Ayers Rock
 • 5 dage/4 nætters cruise på Great Barrier Reef med Coral Expeditions og engelsktalende besætningsmedlemmer.
 • Turistvisum til Australien

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Ture og oplevelser som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top