23 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
OBS: dette rejseforslag kan ikke laves som gruppetur pt. Du kan kontakte en rejsekonsulent og høre om muligheder for lignende rute og priser.

På denne gruppetur tur langs Australiens østkyst får du chancen for at udfordre dig selv samtidig med, at du oplever alle højdepunkterne langs kysten og får nye venner for livet!

Få et sandt adrenalinkick, når det første gang lykkes dig at komme op at stå på et surfboad og surfe på en fed bølge. Udforsk østkyst-klassikere som sandøen Fraser Island og tag på sejltur på en yacht ved smukke Whitsunday Island. Undervejs vil der også være rig lejlighed til at slappe af på de lækreste strande.

Få information og fakta om Australien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Bedste rejseperiode

Turen afgår året rundt.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark mod Sydney
Afrejse fra Danmark mod Sydney.
2.-3. dag: Sydney
Efter ankomst i Sydney tager du til dit hostel i centrum. Herefter har du to dage til at udforske byen på egen hånd.
4. dag: Sydney til Barrington Tops
I dag starter et 17 dage/16 nætters oplevelseseventyr langs Australien legendariske østkyst. Og hvilken bedre måde at lære gruppens andre deltagere at kende, end at tage på vinsmagning i legendariske Hunter Valley. Herefter går turen til Barrington Tops National Park, hvor du overnatter. Der er mulighed for at tube ned af Barrington River. (A)
5. dag: Barrington Tops til Surf Camp
Til formiddag går turen til surfcampen på Coffs Coast, der omfatter 90 km strande, der gør det til ét af de bedste steder i Australien at lære at surfe. Hvis du vælger at bestille en surftime for at lære ”hanging 10”, kan du gøre det denne eftermiddag. Hvis du hellere vil være tilskuer til andres surfing forsøg, så slap af ved overnatningsstedet ved stranden, eller gå en tur langs stranden. (M,A)
6. dag: Surf Camp til River Camp
I dag hopper du i kajak for at udforske Solitary Island Marine Park. Målet er en camp ved floden, hvor du overnatter. Undervejs er der mulighed for at spotte masser af dyreliv. Der er mulighed for at fange fisk og krabber som bruges til aftensmaden. (M,A)
7. dag: River Camp til Byron Bay
Turen går i dag til Byron Bay. Undervejs går du stop ved den hyggelig by Yamba og tager en svømmetur ved Angourie Blue Pool. (M)
8.-9. dag: Byron Bay
Du har hele dagen til at udforske Byron, slappe af ved stranden, forbedre dine surf-skills, leje havkajak eller tage til den berømte hippieby Nimbin.
10. dag: Byron Bay til Rainbow Beach
Turen fortsætter mod nord til Rainbow Beach, hvor guiden tager dig via Headland National Park. Om eftermiddagen kører du videre mod Rainbow Beach, der er porten til verdensarvsområdet på Fraser Island. (A)
11.-12. dag: Fraser Island
Velkommen til verdensarvsområdet Fraser Island. Dit eventyr på den berømte ø begynder om morgenen, når du bliver hentet på Rainbow Beach. På 10 min krydser færgen farvandet til den ventende 4-hjulstrækker. I de kommende to dage får du mulighed for at spotte dingoer i naturlige omgivelser, svømme i krystalklare ferskvandssøer og opleve øens unikke steder. På en klar aften kan du på den sorte himmel se millioner af stjerner, og måske kan du spotte de fem stjerner i Sydkorset, der er afbilledet på det australske flag. Sidst på eftermiddagen på dag 10 ankommer du tilbage på Rainbow Beach. (dag 9: (F),(A), dag 10: (M),(F),(A))
13. dag: Rainbow Beach
I dag får du mulighed for at opleve noget af det spektakulære dyreliv i området på en halvdagstur i havkajak.(M),(A)
14. dag: Rainbow Beach til Emu Park
Fra Rainbow Beach kører du videre mod nord, til byen Cooroy, hvor du forlader bussen og stiger ombord på et tog, der tager dig videre til Rockhampton. Her bliver du mødt af en ny, lokal bus, der skal transportere dig det sidste stykke ud til Emu Beach Resort. (M)
15. dag: Great Keppel Island og nattog til Airlie Beach
I dag skal du opleve et tropisk paradis uden sidestykke, når du tager ud til Great Keppel Island. Øen ligger i den sydlige del af Great Barrier Reef, med uspolerede koraller, skildpadder, manta rays osv. Slap af på øen, eller kast dig ud i en omgang snorklinh eller en tur i havkajak. Du vil ikke fortryde det. Efter oplevelsen på Great Keppel Island tager du tilbage til fastlandet og hopper endnu engang på toget, der kører dig helt til Airlie Beach. Du overnatter på toget. (F),(A)
16. dag: Airlie Beach og Whitsunday Islands
I dag ankommer du til Airlie Beach, der er porten til Whitsunday Islands. Airlie Beach er en af østkystens livligste byer og kan levere underholdning af enhver karakter. Her skal du på dagssejlads omkring storslåede Whitsunday Islands. Du kan fx vælge at dase i nettet i katamaranens stævn, mens det klare blå vand brydes mod bådens sider, og du langsomt glider forbi øerne. I formiddag kommer du i land på Whitsunday Islands bjergtagende syv km lange Whitehaven Beach, hvor du kan snorkle, svømme eller slappe af i det fine silica-sand. Du er tilbage i Airlie Beach sidst på eftermiddagen, og hvis ikke du stadig har søgang i benene, kan du tjekke nattelivet. (F)
17. dag: Airlie Beach til Magnetic Island
Du følger kysten til Magnetic Island. 70% af øen er national park, så der er masser af vilde dyr, smuk natur og lækre strande. Din guide tager dig på en vandretur til øens højeste og fortæller undervejs alt om øens historier og dets dyr.
18. dag: Magnetic Island
Du har hele dagen på egen hånd til at slappe af ved stranden, hoppe i poolen eller udforske øen.
19. dag: Magnetic Island til Tully
I sætter du kursen mod Tully Gorge National Park. Du ankommer til Tully ved frokosttid, og her mødes gruppen med turens næste guide, og der køres i bus ind i den smukke regnskov i Tully Gorge Nationalpark. Tag en dejlig, afkølende dukkert i den naturlige pool inden den står på barbeque til aftensmad og historier omkring bålet. (A)
20. dag: Tully til Cairns
Det er tidligt op denne morgen, for efter morgenmaden står den på en gåtur gennem regnskoven, hvor du samtidig lærer om den traditionelle, aboriginske brug af naturen. Herefter går turen tilbage til Tully, for at hoppe på det nordgående tog til Cairns. Der er ankomst til Cairns omkring 16.30 om eftermiddagen, hvor dit østkyst eventyr får sin afslutning. (M)
21. dag: Cairns
Cairns er et af de store centre for ture til Great Barrier Reef. Revet er et af verdens syv naturlige vidundere, og er Jordens største sammenhængende koralrev. Og så er det den eneste levende organisme, der kan ses fra rummet. Skønheden i dette storslåede naturområde vil du mindes i mange år. Hvis du ikke er til oplevelserne i det våde element, kan du i stedet vælge at se det hele lidt fra oven, helt præcist fra en varmluftsballon. Det er en helt unik oplevelse langsomt at stige til vejrs i morgengryet og stille svæve med vinden og fra luften se og høre dagen begynde. Uanset hvad du har lyst til, hjælper din guide dig gerne med at finde den rette tur, som er mod separat betaling. Som afslutning på dagen mødes du med resten af gruppen til en afslutningsmiddag.
22. dag: Afrejse fra Cairns
I dag går turen fra Cairns til Danmark.
23. dag: Ankomst i Danmark
Velkommen tilbage til Danmark med rygsækken fyldt med fantastiske oplevelser og ønsket om at komme tilbage til Australien hurtigst muligt.

Overnatninger

2 overnatninger på hostel i Sydney
1 overnatning i dorm i Barrington Tops
1 overnatning i dorm ved Spot X Surfcamp
1 overnatning i dorm ved River Retreat
3 overnatninger på hostel i Byron Bay
3 overnatninger på hostel i Rainbow Beach
1 overnatning på hostel på Fraser Island
1 overnatning i dorm ved Emu Beach
1 overnatning i tog mellem Emu Beach og Airlie Beach
1 overnatning på hostel i Airlie Beach
2 overnatninger på hostel på Magnetic Island
1 overnatning på campingplads i Tully Gorge National Park
2 overnatninger på hostel i Cairns

Bemærkninger

Turen kan også laves med start i Cairns og slut i Sydney.
Turen køres i komfortable busser og tog med aircondition.
Maksimum 15 kg bagage må medbringes på turen. Rygsæk eller soft bag.
Målgruppe: Turen henvender sig til unge mellem 18-35 år.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne tur afgår ca. 1 gang om måneden. Forhør dig om afgangsdatoer hos din rejsekonsulent.

Gruppestørrelse

Maks 20 deltagere.

Hele året

Pakkeliste

 • Lommelygte eller pandelygte
 • Ørepropper
 • Evt. lagenpose
 • Badetøj
 • Evt. kikkert
 • Evt. tabletter mod transportsyge

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Sydney // Cairns - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transport ifølge program
 • Nationalparkafgifter
 • Erfaren engelsktalende guide
 • 2 dages tur på Fraser Island
 • Kajaktur ved Rainbow Beach
 • Regnskovstur ud i Tully Gorge
 • Surf camp
 • Vinsmagning i Hunter Valley

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge
 • Ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top