Søg
Søg
Mojo Surf, Australien
Sydney, Australien
Sydney, Operahouse, Australia
Den verdensberømte Bondi Beach i Sydney
Sydney, Australien
Mojo Surf, Australien
Surfing, Australien
Smuk solnedgang over stranden i Byron Bay
Besøg Cape Byron Lighthouse i Byron Bay - det østligste punkt på det australske fastland.
Fraser Island, Australien
Udsigten fra Indian Head på Fraser Island, Australien
Lake Wabby, Fraser Island, Australien
Lake McKenzie på Fraser Island, Australien
Australien, Fraser Island
Australien, Kroombit Cattle Station
Whitsundays Islands, Australien
Whitehaven Beach, Whitsundays Islands, Australien
Whitehaven Beach, Australien
Great Barrier Reef, Australien
Lagunen og lystbådehavnen i det centrale Cairns

Sydney, Surf og Sand

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 22.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 22 dage

Oplev den legendariske australske østkyst fra Sydney til Cairns sammen med andre unge fra hele verden. Al transport, guide og overnatninger er inkluderet.

På denne gruppetur tur langs Australiens østkyst får du chancen for at udfordre dig selv samtidig med, at du oplever alle højdepunkterne langs kysten og får nye venner for livet!

Få et sandt adrenalinkick, når det første gang lykkes dig at komme op at stå på et surfboad og surfe på en fed bølge. Oplev livet i den barske australske outback, udforsk østkyst-klassikere som sandøen Fraser Island og tag på sejltur på en yacht ved smukke Whitsunday Island. Undervejs vil der også være rig lejlighed til at slappe af på de lækreste strande.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Sæson

Turen afgår året rundt.

Whitehaven Beach, Whitsundays Islands, Australien

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark mod Sydney
Afrejse fra Danmark mod Sydney.

2-3. dag: Sydney
Efter ankomst i Sydney tager du til dit hostel i centrum. Herefter har du to dage til at udforske byen på egen hånd.

4. dag: Sydney til Barrington Tops
I dag starter et 16 dage/15 nætters oplevelseseventyr langs Australien legendariske østkyst. Og hvilken bedre måde at lære gruppens andre deltagere at kende, end at tage på vinsmagning i legendariske Hunter Valley. Herefter går turen til Barrington Tops National Park, hvor du overnatter. Der er mulighed for at tube ned af Barrington River. (A)

5. dag: Barrington Tops til Surf Camp
Til formiddag går turen til surfcampen på Coffs Coast, der omfatter 90 km strande, der gør det til ét af de bedste steder i Australien at lære at surfe. Hvis du vælger at bestille en surftime for at lære ”hanging 10”, kan du gøre det denne eftermiddag. Hvis du hellere vil være tilskuer til andres surfing forsøg, så slap af ved overnatningsstedet ved stranden, eller gå en tur langs stranden. (M,A)

6. dag: Surf Camp til River Camp
I dag hopper du i kajak for at udforske Solitary Island Marine Park. Målet er en camp ved floden, hvor du overnatter. Undervejs er der mulighed for at spotte masser af dyreliv. Der er mulighed for at fange fisk og krabber som bruges til aftensmaden. (M,A)

7. dag: River Camp til Byron Bay
Turen går i dag til Byron Bay. Undervejs går du stop ved den hyggelig by Yamba og tager en svømmetur ved Angourie Blue Pool. (M)

8. dag: Byron Bay
Du har hele dagen til at udforske Byron, slappe af ved stranden, forbedre dine surf-skills, leje havkajak eller tage til den berømte hippieby Nimbin.

9. dag: Byron Bay til Rainbow Beach
Turen fortsætter mod nord til Rainbow Beach, hvor guiden tager dig via Headland National Park. Om eftermiddagen kører du videre mod Rainbow Beach, der er porten til verdensarvsområdet på Fraser Island. (A)

10-11. dag: Fraser Island
Velkommen til verdensarvsområdet Fraser Island. Dit eventyr på den berømte ø begynder om morgenen, når du bliver hentet på Rainbow Beach. På 10 min krydser færgen farvandet til den ventende 4-hjulstrækker. I de kommende to dage får du mulighed for at spotte dingoer i naturlige omgivelser, svømme i krystalklare ferskvandssøer og opleve øens unikke steder. På en klar aften kan du på den sorte himmel se millioner af stjerner, og måske kan du spotte de fem stjerner i Sydkorset, der er afbilledet på det australske flag. Sidst på eftermiddagen på dag 10 ankommer du tilbage på Rainbow Beach. (dag 9: F,A, dag 10: M,F,A)

12. dag: Rainbow Beach
Dagen starter med en tur til Tin Can Bay, hvor du får mulighed for at opleve vilde delfiner i det fri. Resten af dagen har du på egen hånd i Rainbow Beach.

13. dag: Rainbow Beach til Cattle station
Fra Rainbow Beach kører du til den endeløse outback. Målet er en cattle-station, en kæmpe kvægfarm, hvor du bliver budt velkommen af farmens ejere. De vil vise farmen frem, inden du sætter dig til rette foran bålet til en traditionel ”camp oven dinner”. I aften kan du vælge at sove i en swag, der er en traditionel aussie sovepose, eller i en hytte på gården. (A)

14. dag: Outback cattle station
Du vågner ved fuglekvidder, bålets knitren og med duften af morgenmad i næseborene. Du har hele formiddagen til at hjælpe med fodring af dyrene eller udfroske outbacken på hesteryg. Om eftermiddagen går turen med nattog til Airlie Beach. (M)

15. dag: Outback til Airlie Beach og Whitsunday Islands
I dag ankommer du til Airlie Beach, der er porten til Whitsunday Islands. Airlie Beach er en af østkystens livligste byer og kan levere underholdning af enhver karakter. Her skal du på dagssejlads omkring storslåede Whitsunday Islands. Du kan fx vælge at dase i nettet i katamaranens stævn, mens det klare blå vand brydes mod bådens sider, og du langsomt glider forbi øerne. I formiddag kommer du i land på Whitsunday Islands bjergtagende syv km lange Whitehaven Beach, hvor du kan snorkle, svømme eller slappe af i det fine silica-sand. Du er tilbage i Airlie Beach sidst på eftermiddagen, og hvis ikke du stadig har søgang i benene, kan du tjekke nattelivet. (F)

16. dag: Airlie Beach til Magnetic Island
Du følger kysten til Magnetic Island. 70% af øen er national park, så der er masser af vilde dyr, smuk natur og lækre strande. Din guide tager dig på en vandretur til øens højeste og fortæller undervejs alt om øens historier og dets dyr.

17. dag: Magnetic Island
Du har hele dagen på egen hånd til at slappe af ved stranden, hoppe i poolen eller udforske øen.

18. dag: Magnetic Island til Aboriginal Camp
I sætter du kursen mod Tully Gorge National Park. Her venter dig en ægte aboriginal oplevelse med traditionel mad, historier og læring om de lokale aboriginer, vandreture, vandfald, vilde dyr og meget mere. (A)

19. dag: Aboriginal Camp til Cairns
Formiddagen foregår med læring om aboriginal kulturen inden du kører til Cairns. Her ankommer du sidst på eftermiddagen. Turen slutter i Cairns, hvorefter du er på egen hånd. (M)

20. dag: Cairns
Cairns er et af de store centre for ture til Great Barrier Reef. Revet er et af verdens syv naturlige vidundere, og er Jordens største sammenhængende koralrev. Og så er det den eneste levende organisme, der kan ses fra rummet. Skønheden i dette storslåede naturområde vil du mindes i mange år.

Hvis du ikke er til oplevelserne i det våde element, kan du i stedet vælge at se det hele lidt fra oven, helt præcist fra en varmluftsballon. Det er en helt unik oplevelse langsomt at stige til vejrs i morgengryet og stille svæve med vinden og fra luften se og høre dagen begynde.
Uanset hvad du har lyst til, hjælper din guide dig gerne med at finde den rette tur, som er mod separat betaling. Som afslutning på dagen mødes du med resten af gruppen til en afslutningsmiddag.

21. dag: Afrejse fra Cairns
I dag går turen fra Cairns til Danmark.

22. dag: Ankomst i Danmark
Velkommen tilbage til Danmark med rygsækken fyldt med fantastiske oplevelser og ønsket om at komme tilbage til Australien hurtigst muligt.

Overnatning:
16 overnatninger på hostel i flersengsværelse
1 nat på tog
2 overnatninger på en camp
1 overnatninger på cattle station

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Turen kan også laves med start i Cairns og slut i Sydney.

Turen køres i komfortable busser og tog med aircondition.

Maksimum 15 kg bagage må medbringes på turen. Rygsæk eller soft bag.

Målgruppe: Turen henvender sig til unge mellem 18-35 år.

Afrejsedatoer

Denne tur afgår ca. 1 gang om måneden. Forhør dig om afgangsdatoer hos din rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 22.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Maks 20 deltagere.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Sydney/Cairns - Danmark
 • Overnatninger som beskrevet
 • Måltider som beskrevet
 • Nationalparkafgifter
 • Erfaren engelsktalende guide
 • Sejltur ved Whitsunday Islands
 • 2 dages tur på Fraser Island
 • Kajaktur til River Camp
 • Delfin-tur ved Rainbow Beach
 • Aboriginal Camp
 • Ophold på Cattle Station
 • Surf camp
 • Vinsmagning i Hunter Valley
 • Turistvisum til Australien

Prisen er eksklusiv

 • Måltider og aktiviteter ikke nævnt i programmet
 • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: