KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
2 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 28.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Sammen med andre unge skal du opleve nogle af Sydamerikas allerstørste højdepunkter. Du kan blandt andet opleve Andesbjergene, se verdens højeste aktive vulkan Cotopaxi, svømme med søløver på Galapagos, gå på opdagelse i amazonjunglen, trekke til Machu Picchu og prøve kræfter med sandbording ved Huacachina. Oplevelserne venter på jer i Ecuador og Peru.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores samarbejdspartnere


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud

ECUADOR

1-3. dag: Ankomst til Quito
Ankomstpakken sikrer jer en blød landing, når I trætte og med jetlag lander midt i en fremmed verden. I bliver hentet i lufthavnen og indlogeret på hostel i to nætter. I har dagene på egen hånd til at opleve Ecuadors hovedstad. Quito ligger smukt i 2800 meters højde, omringet af høje bjerge. Ecuador betyder Ækvator, så tag evt. lokalbussen ud til ækvatorlinjen La Mitad del Mundo (midten af verden), her kan du stå med det ene ben på den nordlige halvkugle og det andet ben på den sydlige halvkugle.
3. dag: Fly til Galapagos og transfer til Isabela
I dag er der afrejse mod de fantastiske Galapagos-øer. I flyver til øerne i Stillehavet, som i 1835 fik Charles Darwin til at revolutionere hele verdens opfattelse af dyr og menneskers udvikling. Fra Baltra lufthavn går turen til øen Isabela, som er den største ø på Galapagos. Øen har blot eksisteret 1 million år, hvorfor der her findes et anderledes flora og fauna end det, I senere vil opleve. Med offentlig speedbåd ankommer I til Isabela og den lille idylliske by Puerto Villamil. Resten af dagen er på egen hånd. Byen har en rigtig hyggelig atmosfære med sand i gaderne, og befolkningen er meget imødekommende. De mange små restauranter serverer lækre fisk og hummer til gode priser.
4-5. dag: På opdagelse på Isabela
I har to hele dage til at udforske øen. Der findes et væld af aktiviteter og ture, I kan bl.a. snorkle blandt revhajer, rokker, pingviner og farverige fisk. I kan også tage på trekkingtur til det enorme vulkankrater Sierra Negra, opleve flamingoer ved Laguna Salinas, prøve jeres grænser af på en canyoning tur og meget mere.
6. dag: Isabela til Santa Cruz
I dag går turen tilbage til Santa Cruz, hvor I har tre overnatninger på hostel i havnebyen Puerto Ayora. I kan gå en tur langs havnepromenaden, hvor der er mange hyggelige restauranter og caféer. Ved den lille fiskerihavn kan I se de lokale fiskere komme ind med deres fangst. Her møder I ofte både søløver, fregatfugle, pelikaner og andre fuglearter.
7-8. dag: På opdagelse på Santa Cruz
I har to hele dage til fri disposition. Der er mulighed for at besøge Charles Darwin Research Station og komme helt tæt på de enorme kæmpespildpadder, tage en svømmetur ved Tortuga Bay, sejle havkajak, dykke med hammerhajer ved Gordon Rocks, surfe ved Ratonera Beach, cykle mountainbike i Santa Cruz Highlands, tage på rideture i det vulkanske terræn eller snorkle blandt hvidtippede revhajer, iguaner og søløver ved Punta Estrada.
9. dag: Afrejse fra Galapagos og ankomst til Quito
I dag er der afrejse fra Galapagos. I bliver hentet på jeres hostel og kørt til lufthavnen for at flyve retur til Quito. Quito er et godt udgangspunkt for jeres rejse videre rundt i Ecuador.
9-30. dag: På egen hånd i Ecuador og Peru med Jysk Rejsebureau i ryggen
Tag på mountainbike tur i Cotopaxi Nationalpark, bestig verdens højeste aktive vulkan Cotopaxi, lær spansk på sprogskole i Quito eller i regnskoven, prøv kræfter med kajakkursus i Tena eller tag på jungletur i Amazonas. Besøg den hyggelige backpacker-by Baños, hvor I kan komme i termiske kilder eller bare slappe af og nyde den hyggelige stemning på en af de gode caféer. I skal rejse over land til Peru, hvor der er mulighed for at surfe og nyde stranden ved Mancora området. Der venter jer masser af fede oplevelser og eventyr i Ecuador og det nordlige Peru.
30. dag: Afrejse fra Piura
I dag flyver i fra Piura i Peru til Cusco i Peru, hvor de store andesbjerge venter jer. Vi anbefaler, at I ankommer til Piura dagen inden jeres fly.

PERU

1-3. dag: Ankomst til Cusco
I bliver hentet i lufthavnen og indlogeret på hostel i to nætter. I har dagene på egen hånd i Cusco. I kan f.eks. gå ned til Plaza de Armas, Cuscos smukke historiske centrum og San Blas, hvor der er masser af liv og aktivitet. I finder hyggelige markeder, hvor I bl.a. kan købe frisk frugt, uldtrøjer og udstyr til jeres trekking tur. Dagen inden jeres trek er der informationsmøde om trekket til Salkantay og Machu Picchu, hvor I kan få svar på jeres sidste spørgsmål.
3. dag: Cusco (3.350m) - Mollepata (Start på Salkantaytrekket) - Soraypampa - (3.850m)
I bliver afhentet tidligt om morgenen på jeres hostel i Cuzco og kørt til Mollepata, som er startsted for trekket. I Mollepata kan I købe morgenmad, inden I starter på dagens vandretur til Soraypampa. I dag skal I vandre ca. 19 km. Den første strækning er relativ let og en god opvarmning til de næste par dages trekking. Der vil være fantastiske udsigter over Salkantay- (6.267m) og Humantay- (5.900m) bjergene, som er blandt de højeste i Cordillera Vilcanota bjergkæden. Frokosten nydes i de smukke omgivelser, og der er tid til at slappe lidt af inden, I vandrer det sidste stykke op til lejrstedet for natten i byen Soraypampa. (F,A) Anslået trekkingtid: 6-7 timer Sværhedsgrad: Let - moderat
4. dag: Soraypampa - (3.850m) - Salkantay-passet (4.650m) - Chalhuay (2.900m)
Nyd morgenmaden med udsigt til det smukke landskab og de sneklædte bjerge. Herfra går turen til Salkantay-bjergpasset i 4.630 meters højde - en hård 4 timers opstigning. Luften er tynd i disse højder, men udsigten over bjergene er fantastisk. Fra passet går ruten ned igen til Huayracpampa, hvor det er tid til frokost. Efter frokosten venter der 3 timers vandring til lejren i Chalhuay eller Colcapampa. (M,F,A) Anslået trekkingtid: 9-10 timer Sværhedsgrad: Moderat - hård
5. dag: Chalhuay lejren (2.900m) - La Playa (2.200m) - Santa Teresa (1.700m)
I kan glæde jer til endnu en smuk dag i Andesbjergene. I dag skal I tilbagelægge 15 km. Dagens rute går langs Santa Teresa floden via jungle og vandfald. Frokosten nyder I ved La Playa og fortsætter herefter til lejren i Santa Teresa. I byen kan I nyde et velfortjent bad i de varme kilder (entre ikke inkluderet). (M,F,A) Anslået trekkingtid: 5-6 timer. Sværhedsgrad: Let - Moderat
6. dag: Santa Teresa (1.700m) - Aguas Calientes (2.010m)
Efter morgenmaden krydser I floden og begynder en spændende tur igennem kaffe- og frugtplatanger for at nå Hydro-Electrica. Efter frokost er der tre timers let vandring til markedsbyen Aguas Calientes, hvor I skal overnatte på hostel ikke langt fra Machu Picchu. Her er der mulighed for at tage en svømmetur i byens termiske bade, som gør godt efter fire dages vandring i Andesbjergene. (M,F,A) Anslået trekkingtid: 6-7 timer Sværhedsgrad: Let - Moderat
7. dag: Aguas Calientes (2.010m) - Machu Picchu (2.430m) - Cusco (3.350m)
I dag venter vandreturens helt store højdepunkt; Machu Picchu. Ruinen ligger så godt skjult dybt inde mellem bjergene, at spanierne aldrig fandt den, da de kom hertil. Machu Picchu forblev derfor en velbevaret hemmelighed indtil starten af 1900-tallet. I vil i fire timer blive vist rundt af en engelsktalende guide i den storslåede ruinby, der er udnævnt som et af verdens syv nye vidundere, og har efterfølgende tid på egen hånd til at udforske de smukke ruiner. Fra Machu Picchu tager I bussen ned til byen Aguas Calientes, der ligger for foden af bjerget. Her kan I spise frokost eller shoppe på markedet ved togstation. Om eftermiddagen går turen med tog til Ollantaytambo og derfra med bus videre til jeres hostel i Cusco. (M)
8-30. dag: På egen hånd i Peru med Jysk Rejsebureau i ryggen
Oplev Amazonas farver, dufte, lyde og spektakulære syn og dyreliv. I Manu Nationalpark finder I et af verdens største antal dyre- og plantearter på ét sted, og derfor er nationalparken blevet anerkendt af UNESCO som verdensnaturarv. I kan herefter besøge én af verdens højest beliggende søer (Titicaca-søen) og de flydende sivøer (Los Uros). På sivøerne bor indbyggerne i huse af siv og sejler i sivbåde. På øerne bor ca. 300 efterkommere af Uro-folket og en lang række af de gamle traditioner omkring konstruktion og levevis er bevaret helt frem til i dag. Tag herefter til Colca Canyon, der er en af verdens dybeste kløfter. Her kan I opleve kondorer, der elegant kommer svævende op fra deres natlige ophold i klippesprækker i kløften. Kløften har været beboet i over 2.000 år og har en spændende historie. Besøg herefter Nazcalinjerne, som er lavet for ca. 2.000 år siden. Linjerne er så store, at de kun kan ses fra en udsigtspost, men skal man have det fulde udbytte, skal man købe en flyvetur over området. Tag herefter til Icas sandklitter, hvor I bl.a. kan sandboarde. Besøg herefter Ballestas øerne – også kaldt mini-Galapagos, hvor I kan se fantastisk dyreliv herunder søløver og leguaner. Dette er blot et udpluk af Perus højdepunkter, der findes mange flere, og vi kan hjælpe jer med yderligere inspiration.
30. dag: Hjemrejse fra Lima
Jeres rejse slutter, og I flyver til Kastrup Lufthavn i København.

Bemærkninger

Backpacker Adventure rejserne er delt op i tre alderstrin, 18-24 år, 18-30 år og 24-30 år. Hvis du er 24 år, kan du selv vælge hvilket alderstrin du ønsker at melde dig på. Du kan se hvilke afgange der passer til din, alder, under afrejsedatoer længere nede. Aldergruppeinddelingen er vejledende. Jysk Rejsebureau forbeholder sig retten til at give dispensation til rejsende udenfor de oplyste aldersgrupper, men du skal dog være mellem 18-30 år.

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure-rejser eller et højskoleophold. Du kan også vælge at begynde rejsen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd efterfølgende.

Vælger du at kombinere to eller flere rejser, vil du få 500 kr. i rabat pr. rejse samt rabat på de flybilletter, som ikke benyttes.

Har du brug for at vide mere, inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 4, maksimum 18 personer

Næste: 17-02-2025
Se alle afrejsedatoer

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Aldersgruppe Pris
Ledige pladser Rejseperiode17.02.25 - 17.04.25 Tilmeldingsfrist19-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
28.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode10.03.25 - 08.05.25 Tilmeldingsfrist09-01-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
28.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode07.04.25 - 05.06.25 Tilmeldingsfrist06-02-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
28.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode12.05.25 - 10.07.25 Tilmeldingsfrist13-03-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
28.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode16.06.25 - 14.08.25 Tilmeldingsfrist17-04-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
28.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode23.06.25 - 21.08.25 Tilmeldingsfrist24-04-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
28.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode07.07.25 - 04.09.25 Tilmeldingsfrist08-05-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
28.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode21.07.25 - 18.09.25 Tilmeldingsfrist22-05-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
28.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode04.08.25 - 02.10.25 Tilmeldingsfrist05-06-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
28.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode14.08.25 - 12.10.25 Tilmeldingsfrist15-06-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
28.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode25.08.25 - 23.10.25 Tilmeldingsfrist26-06-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
28.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode08.09.25 - 06.11.25 Tilmeldingsfrist10-07-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
28.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Quito / Quito - Galapagos / Galapagos - Quito // Piura - Cuzco // Lima - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Online infomøde inden afrejse
 • Måltider ifølge program
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
Ecuador
 • Afhentning i lufthavnen i Quito
 • 2 overnatninger på hostel i Quito
Galapagos
 • Afhentning i Baltra lufthavn og transfer til Isabela Island
 • 3 overnatninger på guesthouse på Isabela Island
 • Offentlig speedbåd fra Isabela til Santa Cruz
 • 3 overnatninger på guesthouse på Santa Cruz
 • Transfer til Baltra lufthavn
Peru
 • Afhentning i lufthavnen i Cusco
 • 2 overnatninger på hostel i Cusco inden trek
 • 5 dages Salkantay og Machu Picchu trek
 • 1 overnatninger på hostel i Cusco efter trek

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Nationalpark gebyr (100 USD - stiger pr. 1 august 2024 til 200 USD) og turistkort (20 USD) pr. person), Galapagos, Ecuador
 • Havneafgift (5 USD), Galapagos, Ecuador
 • Bådtaxa (1 USD), Galapagos, Ecuador
 • Ture på Galapagos, Ecuador
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top