Søg
Søg
Tayrona Beach i Santa Marta

Colombia på egen hånd

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 7.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 90 dage

Rejs på egen hånd i fantastiske Colombia! Med en flybilllet og en ankomstpakke i Bogotá, sikrer du dig en god start på din rejse.

Bestil dine flybilletter til Colombia gennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres erfaringer fra rejser i og omkring Colombia. De kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med dét, der har betydning for en god rejse f.eks minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Colombia her.
Praktiske oplysninger om Colombia.

Sæson

Colombia er et stort land og pga. landets topografi, er der store regionale forskelle i vejr og temperatur.

Området omkring Bogotá, Medellin og Cali har regntid fra april til maj og igen i oktober til november.
Ved den Caribiske kyst ligger regntiden fra april til november.
Stillehavskysten og Amazonjunglen har ingen rigtig tørtid. Her regner det året rundt.

Regntid betyder ikke nødvendigvis heldagsregn, men ofte kun korte kraftige byger. Landet kan altså sagtens besøges i denne periode.

De fleste rejsende besøger Colombia i perioden fra december til marts.

Tag på det ultimative trek til Lost City i Colombia

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark - Ankomst Bogotá
Du rejser fra Danmark og ankommer om eftermiddagen til Bogotá (lokal tid). I lufthavnen bliver du hentet og kørt til dit hostal. Gå en tur i de hyggelige gader med smukke og farverige historiske bygninger og kirker, og spis aftensmad på én af de hyggelige restauranter.

2. dag: Bogotá
Bogotá har over otte millioner indbyggere og er smukt beliggende i Andesbjergene i 2.600 meters højde. De områder af Bogotá hvor turister primært færdes, er i den moderne bydel mod nord. Her finder du mange restauranter, barer og shopping-muligheder. Tilbage i den smukke, historiske bydel Candelaria, finder du bl.a. byens berømte guldmuseum, Museo del Oro.
Du kan også tage ud til Monzerate Hills og køre med kabelbane til toppen, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt ud over Bogotá.

3. dag: Bogotá - Rejs videre på egen hånd
Du kan vælge at bruge mere tid i Bogotá eller fortsætte din rejse og opleve resten af Colombia på egen hånd.

Overnatning:
To overnatninger på budget hostal i Bogotá.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 7.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Bogotá t/r
  • Ankomstpakke (afhentning i lufthavn og to overnatninger på budget hostal i Bogotá).
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

Nye priser på vej
Frivilligt arbejde i Colombia

Frivilligt arbejde i Colombia

Der er altid brug for ekstra hænder og i Colombia har du mulighed for at arbejde som frivillig på flere forskellige projekter ved den caribiske kyst.

Varighed: 4 - 8 uger
fra: 2.695,-
Lost City Trek Colombia

Lost City trek

Tag med på en udfordrende trekkingtur igennem Colombias regnskov til den sagnomspundne Ciudad Pedida, bedre kendt som The Lost City.

Varighed: 4 dage
fra: 4.095,-
Spanskundervisning i Cartagena i Colombia

Lær spansk i Colombia

Det er fantastisk at møde lokalbefolkningen på deres eget sprog. Kombinér din rejse i Colombia med spanskundervisning i den skønne caribiske koloniby Cartagena.

Varighed: 1 - 4 uger
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: