KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Op til 30 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 16.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Cook-øerne igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Cook-øerne. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Cook-øerne her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Cook-øerne her

Bedste rejseperiode

Rejsen til det ukendte paradis kan foretages året rundt. Generelt er den bedste tid at besøge Cook-øerne fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde og mildere temperaturer.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Cook-øerne. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.
2. dag: Ankomst Rarotonga
I Rarotonga Airport mødes du med ukulele-musik i ankomsthallen. En lokal lokal repræsentant, der vil køre dig fra lufthavnen til dit hostel, hvor du har to overnatninger.
3. dag: På egen hånd på Rarotonga
Dagene har du på egen hånd på Rarotonga, så der er rig mulighed for at udforske øen og kulturen.
4.-? dag: Afrejse Rarotonga - på eventyr på Cook-øerme
I dag kan du vælge at booke et par ekstra dage på Rarotonga eller fortsætte din rejse rundt til landets mange øer. Cook-øerne er en mindre ø-gruppe i Stillehavet bestående af 15 øer, hvoraf 12 er beboede. Hovedøen hedder Rarotonga, og her ligger også hovedstaden Avarua, hvor der hver lørdag er marked. Her kan du handle med de lokale og smage på lokale specialiteter som Ika (marineret fisk med kokosmælk). Befolkningstallet for Cook-øerne ligger på cirka 15.000, hvoraf 11.000 bor på Rarotonga. Der er mulighed for at cykle, vandre, dykke og nyde de smukke bountystrande. Det er også muligt at flyve til nogle af landets andre øer. Jysk Rejsebureau anbefaler at kombinere Rarotonga med øen Aitutaki. Har du længere tid i landet, kan vi anbefale at tage Aitu, hvor du bl.a. kan bo hos en lokal familie og udforske øens mange grotter. Af andre beboede øer kan nævnes Mauke, Mitiaro, Manihiki eller Mangaia.

Overnatninger

2 overnatninger i privatværelse på hostel på Rarotonga.

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostel til turistklasse- og luksusresorts.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Maj - november

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Rarotonga t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Transfer ved ankomst til Rarotonga
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top