Søg
Søg
Oplev adventure i Costa Rica
Oplev de sødeste egernaber i Costa Rica
Manuel Antonio Nationalpark i Costa Rica
Oplev adventure og river rafting i Costa Rica
oplev den farvestrålende Macaw papegøje
Oplev adventure og rappelling i Costa Rica
Tag på sjove ATV-ture i Costa Rica
Costa Rica
Tag på en sjov zip-lining tur i høj fart igennem Monterverdes tågeregnskov i Costa Rica
Vulkanen Arenal
Surf i Costa Rica
Costa Ricas vartegn er den lille grønne frø
Quepos, Manual Antonio, Costa Rica
Monteverde
Oplev Costa Ricas fantastiske natur fra hesteryg
Arenal vulkanen
Vandring ved Vulkanen Arenal
Kajak oplevelse ved Arenal-søen
Oplev Drake Bay ved Corcovado Nationalpark
Oplev Drake Bay ved Corcovado Nationalpark
Oplev Corcovado Nationalpark.
River Rafting i Costa Rica
Oplev Drake Bay fra Corcovado Nationalpark
Oplev Corcovado Nationalpark
Oplev Corcovado Nationalpark
Rapelling i Costa Rica
Isla del Cano i Costa Rica
Canopy i Monteverde

Aktiv adventure i Costa Rica

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 19.495,-

Varighed: 15 dage

Glæd dig til at opleve Costa Ricas sjoveste adventureoplevelser og prøv kræfter med Costa Ricas brusende riverrafting. Udforsk nogle af landets mest imponerede nationalparker, som er rige på dyre- og fugleliv. Tag på et sjovt zip-lining eventyr i toppen af Monteverdes tågeregnskov og gå opdagelse omkring Arenal-vulkanen på egen hånd. Glæd dig til en skøn badeferie iblandt eksotiske strande ved den frodige Nationalpark, Manuel Antonio, og ved Drake Bay i det sydlige Costa Rica. Herfra kan du tage på spændende dykker- og snorklingture ved Isla del Cano eller tage på trekking- og dyresafari i Corcovado Nationalpark.

Rejsen starter med en enkelt overnatning i San Jose inden denne adventure-rundrejse tager dig med på et sjovt raftingeventyr på Pacuare floden. Her vil der være flere strømfald, og du vil have tid til at nyde de eksotiske omgivelser langs flodbredden. Efter en sjov dag på den brusende flod rejser du videre til Sarapiqui, som for mange er et ukendt naturparadis i den nordøstlige del af Costa Rica. Sarapiqui er godt sted til vandreture og rideture, og derudover kan du besøge Tirimbina-naturreservatet og områdets forskningscenter med samme navn. Her kan du lære omkring fauna og flora, samt gå over en ca. 200 meter lang hængebro der forbinder flodbredderne. På midten af hængebroen går du ned ad en vinkeltrappe til en lille jungle-overdækket ø, der er smukt placeret midt i den brusende flod. Herfra fortsætter du det sidste stykke over flodens hængebro.

Dernæst rejser du videre til byen La Fortuna og området omkring Arenal vulkanen. Her finder du et af Costa Ricas mest billedskønne steder og stort udvalg af adventure- og trekking oplevelser, samt Costa Ricas måske mest kendte vandfald som er opkaldt efter byen La Fortuna. Under dit ophold i La Fortuna kan du bl.a. booke en lang række sjove ture på egen hånd, bl.a. ATV-ture, trekkingture eller tage på en sjov kajaktur på søen ved foden af den smukke Arenal vulkan. Efter et skønt ophold går rejsen videre til tågeregnskoven i Monteverde. Her skal du opleve de spændende kabelbroer der giver dig en enestående mulighed for at opleve regnskovens varierede dyreliv fra et fugleperspektiv. Dagen ved Monteverde afsluttes med en sjov zip-lining oplevelse i høj fart og et "Tarzan-sving" hen over junglen.

Rundrejsen afsluttes med nogle vidunderlige dage ved Manuel Antonio Nationalpark og ved Drake Bay. Herfra kan du kombinere en skøn badeferie ved de smukke stillehavsstrande med et bredt udvalg af spændende aktiviteter. I Manual Antonio Nationalpark kan du tage på smukke vandreture eller udforske kysten i en havkajak. Fra Drake Bay har du mulighed for at tage på dykkerture- og snorkelture til Isla del Cano der har et usædvanligt smukt marineliv. I Drake Bay findes der mange spændende vandreture og safarioplevelser til Corcovado Nationalpark. Denne unikke nationalpark finder du et af verdens mest unikke økosystemer og Costa Ricas mest dyre- og fuglerige nationalparker. Glæd dig til en oplevelsesrig ferie rundt i Costa Rica.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Costa Rica her

Sæson
Du kan rejse i Costa Rica hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men landet kan sagtens besøges i denne periode alligevel.

Vær opmærksom på at tropiske storme påvirker områderne ud til Stillehavskysten og til den caribiske kyst fra juni til november.

Tag på sjove ATV-ture i Costa Rica

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark og ankomst til San Jose
Afgang fra Danmark mod Costa Rica, hvor du afhængigt af det valgte flyselskab, ankommer hen på aftenen. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i San Jose. Byen byder på en lang række seværdigheder som farverige lokale markeder, historiske museer og grønne parker som giver byens befolkning et hyggeligt pusterum i landets hovedstad. I hovedstaden finder du Plaza de la cultura som er fuld af små boder, butikker og gadesælgere som tjener deres penge på at sælge tøj, smykker og tæpper. I centrum er det ofte også billigt at købe surf udstyr til rejsen. Resten af aftenen er til fri disposition.

Overnatning: Et godt budget hotel

2. dag: San Jose – Sarapiqui – River rafting ved Pacuare floden
Denne morgen bliver du hentet på dit hotel tidligt, herfra fortsætter du med en fælles transfer i ca. 3 timer inden du ankommer til Sarapiqui-området i den østlige del af Costa Rica. På vejen får du en oplevelse af Costa Ricas flotte landskab og landets mange plantager. Ved middagstid ankommer du til Pacuare-floden, hvor du skal tilbringe de næste 3 timer på floden. Før din riverraftingtur starter vil der være en sikkerhedsinstruktion inden du tager plads i båden. Herefter venter der dig flere spændende strømfald der er omgivet af smuk natur og jungle. På turen vil der være tid til afslapning mellem flodens forskellige rapids. Turen er som regel 3+ ud af 5 rapids. Efter en sjov tur på Pacuare-floden fortsætter du til dit hotel. Efter ankomst til dit hotel er resten af dagen til fri disposition. (M, F, A)

Overnatning: Et godt budget hotel

3. dag: Sarapiqui – La Fortuna (Arenal området)
Efter morgenmaden kører du tværsover Costa Rica til området i nærheden af Arenal vulkanen, en køretur på ca. 4-5 timer. Du ankommer til dit hotel i løbet af eftermiddagen. Her venter der dig to nætter ved Costa Ricas måske mest billedskønne vulkan, som sidst var i udbrud i 1968 efter århundreders inaktivitet. Her blev to landsbyer udslettet og skovene, samt mange landbrug dækket af lava. På en klar dag kan du være heldig at se Arenal vulkanen sende askeskyer mod himlen. Siden 1995 har området omkring vulkanen været erklæret nationalpark, og der er i dag visse restriktioner i forhold til vandring i området, hvilket betyder at du bl.a. ikke kan trekke til toppen af selve den aktive Arenal vulkan. Dit hotel kan være behjælpelige med rådgivning omkring tilladte vandreruter og det store udvalg af spændende aktiviteter i området. Efter ankomst til dit hotel er resten af dagen på egen hånd. (M)

Overnatning: Et godt budget hotel

4. dag: På egen hånd i La Fortuna ved Arenal vulkanen
Dagen ved Arenal vulkanen er til fri disposition, idet området rummer et utal af spændende aktiviteter og her findes oplevelser for enhver smag. Byen La Fortuna ligger smukt placeret ved siden af vulkanen og her finder du alt fra små hyggelige hoteller til store overdådige hoteller. Herfra kan du opleve vulkanerne, smukt natur, La Fortuna vandfaldet, varmekilder og en lang række af adventureoplevelser. Trekking er også et af området mest populærere aktiviteter og selvom du ikke længere kan se lava fra Arenal vulkanens top er det stadig iblandt Centralamerikas mest betagende vulkaner.

I området og omkring den 1633 meter høje Arenal vulkan findes mange forskellige trekkingruter og med forskellig hårdhed. En af vandreruterne hedder 1966 og denne trekkingrute er opkaldt efter årstallet på det kraftige udbrud der dræbte ca. 80 mennesker og titusindvis af kvæg. Vandrestien tager dig med til den nederste del af der hvor lavastrømmen i 1968 destruerede flere landsbyer og landbrug på dens vej ned af vulkanen. På trekkingturen ses stadig noget af det månelandskab lavaen forårsagede under udbruddet. Vulkanen monitoreres idag af vulkaneksperter og er uden for risiko for at gå i udbrud. Søger du en vandrerute af mere udfordrende karakter, kan trekket ved Cerro Chato være en interessant mulighed for dig. Dette 6-7 timers trek tager dig med op ad Arenals smukke søstervulkan. Her vandrer du igennem den tætte regnskov og efter flere timers udfordrende trekking når du kraterkanten der omkranser vulkanens azurblå sø midt i krateret. Dette trek kan være mudret og til tider glat og derfor anbefaler vi gode vandresko eller støvler hvis du påtænker at deltage i trekket.

Fra La Fortuna kan du desuden tage på flere oplevelsesrige mountainbiketure, rideture, kajakture, og udforske det vulkanske landskab på ATV. Der findes også flere andre adventureoplevelser som tæller alt fra rappelling, svævebaner, bungy-jump fra 40 meters højde og riverraftingoplevelse uden for byen. Aktivitetsmuligheder er utallige og synes du flere af oplevelserne lyder interessante kan din rejsekunsulent uden problem skræddersy dagene efter dit behov, samt hjælpe med at forlænge dit ophold i dette smukke område imod et gebyr. Dagen er til fri disposition. (M)

Overnatning: Et godt budget hotel

5. dag: La Fortuna - Monteverde
Efter morgenmaden rejser du videre til den smukke tågeregnskov i Monteverde, en køretur på ca. 3-4 timer. Der venter en flot rejse via Costa Ricas højland og noget af vejen foregår på primitive veje inden du ankommer til Monteverde. Efter ankomst til dit hotel i Monteverde er der planlagt en spændende vandretur i Monteverdes tågeregnskov. Her er det muligt at spotte parkens varierede dyre- og fugleliv. Du ankommer til dit hotel sidst på eftermiddag og resten dagen er til fri disposition. (M)

Overnatning: Et godt budget hotel

6. dag: Adventure i Monteverde
Efter morgenmaden skal du gå på den berømte ”Sky-walk” som består af syv hængebroer fordelt over en distance på ca. 3 km. Fra skovens top kan du betragte regnskoven i fugleperspektiv. Her kan du høre om nogle af de mere end 2500 plantearter og 400 fuglearter som lever inde i Monteverdes tågeregnskov. Derudover findes verdens største koncentration af orkideer i denne smukke regnskov, og nationalparken er hjemsted for kolibrier, tukaner og den farvestrålende quetzal som af flere kendte ornitologer beskrives som en af verdens smukkeste fugle og med god grund. Efter en billedskøn gåtur venter dig et oplevelsesrigt zip-lining eventyr som først tager dig med på nødvendig instruktion, hvorefter du bliver du spændt i diverse seler inden du svæver over tågeregnskoven. På denne tur passerer du ca. 12 forskellige zip-lines i regnskovens top og som tilsammen danner et af verdens længste kabelbaner. Turen kan efter eget ønske afsluttes med et tarzan-sving hen over junglen. Efter en sjov og eventyrlig dag vender du tilbage til dit hotel. Resten af aftenen er til fri disposition. Afhængig af ankomst tidspunktet kan programmet i Monteverde på dag 5 og 6 være byttet rundt. (M)

NB. Børn fra ca. 7-8 år kan tage turen henover regnskoven sammen med en guide. Hør gerne din rejsekunsulent omkring alle oplevelsesmulighederne i og omkring Monteverde. Efter en sjov og eventyrlig dag vender du tilbage til dit hotel.

Overnatning: Et godt budget hotel

7. dag: Monteverde – Manuel Antonio
Denne formiddag kører du videre til Manual Antonio, en køretur på ca. 4 timer. Her møder den frodige regnskoven nogle af Costa Ricas mest eksotiske sandstrande. Nationalparken er desuden iblandt de mest besøgte nationalparker i landet og har fire hovedstrande som ligger i forbindelse med nationalparken. Der findes et meget varieret dyreliv i regnskoven der tæller ca. 184 fuglearter og ca. 109 arter af pattedyr, heriblandt brøleaber, næsebjørne, dovendyr, jaguarer, og den lille egernabe som bl.a. kendes fra Astrid Lindgrens Pippi langstrømpe film. Nationalparken ved stillehavskysten er forbundet af et stort antal naturstier, som danner de perfekte rammer for vandreture blandt junglens eksotiske dyrearter. Efter ankomst er resten af dagen til fri disposition. (M)

Overnatning: Et godt budget hotel

8-9. dag: På egen hånd i Manuel Antonio
Der venter nogle vidunderlige dage ved Manuel Antonio, her kan du kombinere badeferie ved de smukke stillehavsstrande med et bredt udvalg af spændende aktiviteter. Det er blandt andet muligt at vandre i Manuel Antonio Nationalpark, samt tage på en lang række sjove dagsture der byder på alt fra havkajak langs kysten, riverrafting, tubing og rappelling. Dagene her er til fri dispositon (M)

Overnatning: Et godt budget hotel

10. dag: Manuel Antonio – Sierpe - Drake Bay området Denne morgen går din rejse sydover imod Sierpe og videre med bådtaxa til Drake Bay området. Turen kan være påvirket af bølger og strøm, da du passerer åbent hav på den sidste del af vejen til Drake Bay. Du ankommer til dit hotel over middag og de næste dage er på egen hånd. Dit hotel i Drake Bay ligger ca. en times tid væk med båd fra nationalparken Corcovado, der er Costa Ricas største og mest dyre- og fuglerige nationalpark.
Jysk Rejsebureau kan være behjælpelig med at skræddersy alle oplevelserne under opholdet, såfremt du ønsker det. Resten af dagen er på egen hånd. (M)

Overnatning: Et godt budget hotel

11-12. dag:Drake Bay området og storslået naturoplevelser på egen hånd
Dagene ved Drake Bay er til fri disposition. Herfra er det muligt at besøge øen Isla del Cano der ligger ca. 20 km. fra kysten. Ved øen Isla Del Cano finder du det bedste sted at dykke og snorkle fra fastlandet. Her kan du normalt spotte store fiskestimer af eksotiske fisk og nyde godt af en fantastisk sigtbarhed.

Derudover kan du i perioden fra slut juli til november og igen fra december til april være heldig at spotte pukkelhvaler i nærheden af Drake Bay. Der findes en større bestand af vilde delfiner i området ved Drake Bay.

I Corcovado Nationalpark finder du et af de mest dyre- og fuglerige nationalparker i verden og som ofte sammenlignes med den fauna og flora som eksisterer i henholdvis Amazonregnskoven i Sydamerika og i regnskovene på Malaysisk Borneo og på Kalimantan i Indonesien. Corcovado Nationalpark beskrives i flere naturudsendelser på National Geographic som et af verdens mest biologisk intense og alsidige natur- og dyrelevesteder på kloden og med meget god grund. I den 417 kvadratkilometer store nationalpark finder du en unik vegetation med otte forskellige ecosystemer og mere end 500 forskellige træsorter. I Corcovado Nationalpark lever 116 arter af krybdyr, 140 arter af pattedyr, ca. 400 fuglearter, tre arter af myresluger, to forskellige arter af dovendyr og det sjældne bæltedyr. Nationalparken er desuden hjemsted for fire forskellige abearter, store saltvandskrokodiller, jaguarer, ozelotter, tapirer, harpyørnen og den farverige papegøje, som gør nationalparken til en uforglemmelig oplevelse på din rundrejse i Costa Rica.

Dagene i Drake Bay er til fri disposition. (m)

Overnatning: Et godt budget hotel

13. dag: Drake Bay området – San Jose
Det er blevet tid til at tage afsked med dette eksotiske paradis efter en skøn og ikke mindst oplevelsesrig ferie rundt i Costa Rica. Efter morgenmaden sejler du tilbage til Sierpe, herfra venter en fællestransfer til San Jose, en køretur på ca. 5-6 timer. Efter ankomst til landets hovedstad er resten af dagen til fri disposition.

Overnatning: Budget/standard hotel

14. dag: San Jose - Lufthavnen
I dag bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Afhængig af dit afrejsetidspunkt kan der være lidt ventetid.

15. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst tidspunkt i Danmark er afhængig af dit valgte flyselskab.


Overnatning:
2 overnatninger på et godt budget hotel i San Jose
1 overnatning på et godt budget lodge ved Sarapiqui
2 overnatninger på et godt budget hotel i La Fortuna ved Arenal Vulkanen
2 overnatninger på et godt budget hotel i Monterverde
3 overnatninger på et godt budget hotel i Manuel Antonio Nationalpark
3 overnatninger på et godt budget hotel ved Drake Bay

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Dette er blot et forslag, og turen kan tilrettelægges præcis som du ønsker. Ønsker du at forlænge rejsen er dette naturligvis også muligt.

Alle personer der forlader San Jose skal betale 30USD pr. person i lufthavnskat.


Afrejsedatoer

Start hverdag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 19.495,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Turen gennemføres ved min. 2 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - San Jose t/r
 • Alle transfers ifølge programmet.
 • Alle ture der er nævnt i programmet
 • 2 overnatninger på budget-standard hotel i San Jose
 • 1 overnatning på budget-standard lodge ved Sarapiqui
 • 2 overnatninger på budget-standard hotel i La Fortuna ved Arenal Vulkanen
 • 2 overnatninger på budget-standard hotel i Monterverde
 • 3 overnatninger på budget-standard hotel i Manuel Antonio Nationalpark
 • 3 overnatninger på budget-standard hotel ved Drake Bay

Prisen er eksklusiv

 • Ture der ikke er nævnt i programmet
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge
 • Rejseforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: