Søg
Søg
Costa Rica med familien
Costa Rica med Familien
Oplev Tortuga Island i Costa Rica
Billeje i Costa Rica
Costa Rica med familien
Oplev Tortuga Island i Costa Rica
Oplev Costa Rica fra hesteryg
Tag på en sjov zip-lining tur i høj fart igennem Monterverdes tågeregnskov i Costa Rica
Oplev de sødeste egernaber i Costa Rica
Tag på sjove ATV-ture i Costa Rica
Oplev surfing i Costa Rica
Oplev Nicoya Beach i Costa Rica
Costa Rica
Tortuguero Nationalpark i Costa Rica
Mød Costa Ricas befolkning på landevejene
Arenal vulkanen
Arenal Vulkanen
Vulkanen Arenal
Snorkeling i Costa Rica
Med familien i Costa Rica
Monteverde
oplev den farvestrålende Macaw papegøje
Kajak oplevelse ved Arenal-søen
Zip-Lining i Monteverde i Costa Rica
Puerto Viejo de Talamanca
Punta Uva Stranden ved Puerto Viejo
Mød den regnbuefarvet tukan fugl i Costa Rica
Oplev havskildpadder i Tortuguero Nationalpark
La Fortuna vandfaldet
Oplev Costa Ricas reptiler
Solnedgang ved Puerto Viejo i Costa Rica
Flamingo Beach i Costa Rica
Manuel Antonio Nationalpark

Familievenlige Costa Rica i egen bil

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 24.495,-

Børnepris fra

DKK 10.995,-

Varighed: 21 dage

Denne familievenlige rundrejse er for dig der ønsker at kombinere friheden med billeje rundt i Costa Rica med nogle af landets mest kendte nationalparker. Glæd dig til opleve nationalparker der er rige på dyre- og fugleliv i bl.a. Tortuguero Nationalpark og i området omkring Arenal Vulkanen. Rejsen tager dig forbi et naturskønt eco lodge, som er opbygget som en organisk farm. Her vil du få en spændende indsigt i hvordan et moderne økologisk landsted fungerer. Rejsen afsluttes med en skøn badeferie i Flamingo og ved nationalparken Manuel Antonio.

Rejsen starter med en enkelt overnatning i San Jose inden du tager videre til Tortuguero Nationalpark, som i mange guidebøger beskrives som miniudgave af regnskoven i Amazonas i Sydamerika og det er med god grund. Dyrelivet her er helt unikt og man kan udelukkende komme i nationalparken med båd eller fly.

I perioden fra juli til oktober kan du opleve en af ca. 2500 grønne skildpadder der årligt ankommer til nationalparkens kystrækning for at lægge sine æg langs nationalparkens mørke sandstrande. Din oplevelse i Tortuguero Nationalpark summer af bæredygtig eco–turisme og alle der har berøring med nationalparken gør et stort arbejde i at beskytte dette unikke sted. Du oplever Tortuguero Nationalpark ad de mange snoede floder, hvor du kan følge med i regnskovens spændende dyreliv langs flodbredden.

Herfra kører du til Chachagua og til dit eco lodge, som sideløbende fungerer som et organisk og bæredygtigt landsted. Efter to spændende og anderledes dage fortsætter du din rejse til La Fortuna ved den storslåede Arenal vulkan. Området indeholder et stort antal af adventure- og trekking oplevelser, samt Costa Ricas måske mest kendte vandfald som er opkaldt efter byen La Fortuna. Efter et skønt ophold ved et af Costa Ricas mest billedskønne områder kører du til Rincón de la Vieja som er et uspoleret naturområde. Her kan du slappe af i smukke opgivelser eller bruge din tid på at udforske Rincón de la Vieja Nationalpark på egen hånd. Det er oplagt at vandre og der findes flere flotte vandfald og varme kilder i denne smukke nationalpark.

Dernæst kører du til Costa Ricas Stillehavskyst og til badebyen Flamingo, hvor der venter nogle afslappende dage i skønne opgivelser. Herefter kører du ind i landet igen og videre til tågeregnskoven ved Monteverde. Her skal du opleve de spændende kabelbroer der giver dig en enestående mulighed for at opleve regnskovens varierede dyreliv fra et fugleperspektiv. Dagen ved Monteverde afsluttes med en sjov zip-lining oplevelse i høj fart. Din rundrejse afsluttes med nogle vidunderlige dage ved Manuel Antonio Nationalpark, her kan du kombinere badeferie ved de smukke stillehavsstrande med et bredt udvalg af spændende aktiviteter. Det er bl.a. muligt at tage på dykkerture og snorkle, samt udforske de smukke vandreruter i Manual Antonio Nationalpark eller opleve eksotiske kyststrækning i en havkajak. Rejsen afsluttes med en dag i San Jose inden din hjemrejse til Danmark begynder.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Costa Rica her

Sæson
Du kan rejse i Costa Rica hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men landet kan sagtens besøges i denne periode alligevel.

Vær opmærksom på at tropiske storme påvirker områderne ud til Stillehavskysten og til den caribiske kyst fra juni til november.

Oplev det skønne Costa Rica

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark og ankomst til San Jose
Afgang fra Danmark mod Costa Rica, hvor du afhængigt af det valgte flyselskab, ankommer hen på aftenen. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i San Jose. Byen byder på en lang række seværdigheder som farverige lokale markeder, historiske museer og grønne parker som giver byens befolkning et hyggeligt pusterum i landets hovedstad. I hovedstaden finder du Plaza de la cultura som er fuld af små boder, butikker og gadesælgere som tjener deres penge på at sælge tøj, smykker og tæpper. I centrum er det ofte også billigt at købe surf udstyr til rejsen. Resten af aftenen er til fri disposition.

Overnatning: Turistklasse hotel.

2. dag: San Jose – Tortuguero Nationalpark
Denne morgen bliver du hentet i morgen solens tidlige skær, herefter fortsætter du med en fælles transfer i ca. 4-5 timers inden du ankommer til udkanten af Tortuguero Nationalpark ved den Caribiske kyst. På vejen får du en oplevelse af Costa Ricas flotte landskab og landets mange plantager. Efter ankomst til nationalparkens østlige passage sejler du videre ad de smukke flodsystemer ind igennem regnskoven. Her kan du bl.a. spotte krokodille, alligatorer i vandoverfladen og opleve junglens mange dyr og aber i regnskovens træer og langs flodbredden. Du ankommer til dit eco Lodge hen på eftermiddagen. Opholdet inkluderer måltider og nogle udvalgte oplevelser inde i nationalparken.
I perioden fra juli til oktober kan du være heldig at opleve en af de ca. 2500 grønne skildpadder der årligt går i land for at lægge æg langs nationalparkens mørke sandstrande. Dette er ikke inkluderet i prisen og bør bestilles samtidig med rejsen, da myndighederne har lavet restriktioner, på hvor mange tilladelser der udstedes til denne specielle oplevelse. Efter ankomst til dit lodge er resten af dagen til fri disposition. (M, F, A)

Overnatning: Familievenligt eco lodge i Tortugero Nationalpark.

3. dag: Tortuguero Nationalpark
Glæd dig til en unik naturoplevelse og begivenhedsrig dag i Tortuguero Nationalpark. Nationalparken er iblandt de mest unikke dyrelevesteder i Costa Rica, her finder du en frodig natur, sjældne dyrearter, hundredvis af forskellige plantearter og imponerende regnskovstræer langs floderne. Tortuguero Nationalpark sammenlignes i flere guidebøger som en meget lille miniudgave af regnskoven i Amazonas i Sydamerika, og det er med god grund.

Dagen er til fri disposition indtil du skal deltage en i planlagt eftermiddagsbådsafari i Tortuguero Nationalpark. Formiddagen kan du bl.a. bruge på at udforske de mange smukke naturstier på egen hånd eller booke en af lodgens tilvalgsture i nationalparken. Over middag begynder din oplevelsesrige bådsafari via de mange floder i Nationalparken. Din lokale guide på båden er dygtig til at spotte dyrene, som ofte er fantastisk godt camoufleret langs floderne eller i træerne, imens båden passerer forbi. Det er en god ide at medbringe en kikkert til denne tur.

Du kommer tilbage til dit logde, inden solen går ned, hvorefter der serveres aftensmad i lodgens restaurant. Resten af aftenen er til fri disposition og det er ofte muligt i aftentimerne at høre junglen- og dyrenes lyde fra lodgen. (M, F, A)

Overnatning: Familievenligt Eco Lodge i Tortugero Nationalpark.

4. dag: Tortuguero Nationalpark – Guápiles - Chachagua
Efter morgenmaden sejler du tilbage igennem regnskoven og til indgangen af Nationalparken og videre til Guápiles. Her afhenter du din bil og din billeje oplevelse rundt i Costa Rica begynder herfra. Du kører herfra til dit Eco lodge i Chachagua, og du kan nyde friheden i at have din egen bil til rådighed og du kan stoppe de steder du har lyst. Køreturen tager ca. 2,5 time uden stop. Du ankommer over middag. Efter tjek-ind kan du nyde hotellets omgivelser eller bruge tiden til at booke en tur til den efterfølgende dag i hotellets reception. Resten af dagen er til fri disposition. (M, F)

Overnatning: Eco lodge eller lignende.

5. dag: Eco og farmoplevelser i Chachagua
Denne dag kan du nyde faciliteterne på lodgen og der vil være inkluderet en gratis rundvisning på lodgen. Stedet er sideløbende med driften af lodgen opbygget omkring et biodynamisk landbrug, hvor fokus er på bæredygtighed. Evnen til at skabe fødevare af høj kvalitet er samtidig blevet en livslang lidenskab for ejeren og personalet. Lodgen er placeret iblandt flotte omgivelser og minder på mange måder om et levende museum. Udover en rundvisning iblandt farmens aktiviteter er det oplagt at nyde poolen og stedets hængekøjer. Dagen er til fri disposition. (M)

Overnatning: Eco lodge eller lignende.

6. dag: – La Fortuna (Arenal vulkanen)
Efter morgenmaden kører du videre til La fortuna ved Arenal vulkanen, en køretur på ca. 30 min. Du kan tjekke ind på dit hotel over middag i byen La Fortuna der ligger tæt ved Costa Ricas måske mest billedskønne vulkan, som sidst var i udbrud i 1968 efter århundreders inaktivitet. Her blev to landsbyer udslettet og skovene, samt mange landbrug dækket af lava. På en klar dag kan du være meget heldig at se Arenal vulkanen sende små askeskyer mod himlen. Siden 1995 har området omkring vulkanen været erklæret nationalpark, og der er i dag visse restriktioner i forhold til at vandre i området, hvilket betyder at man bl.a. ikke kan trekke til toppen af Arenal vulkanen. Dit hotel kan være behjælpelige med rådgivning omkring tilladte vandreruter og det store udvalg af spændende aktiviteter i området. Efter ankomst til dit hotel er resten af dagen på egen hånd. (M)

Overnatning: Standard hotel i La Fortuna.

7. dag: På egen hånd i La Fortuna ved Arenal vulkanen
Dagen ved Arenal vulkanen er til fri disposition, idet området rummer et utal af spændende aktiviteter og oplevelser for enhver smag. Byen La Fortuna ligger smukt placeret ved siden af vulkanen og her finder du alt fra små hyggelige hoteller til store overdådige hoteller. Herfra kan du opleve vulkanerne, storslået natur, La Fortuna vandfaldet, varmekilder og en lang række adventure oplevelser. Trekking ved og omkring Arenal vulkanen er i blandt områdets mest populærere aktiviteter og selvom du ikke længere kan se lava fra vulkanens top er den stadig iblandt Centralamerikas mest betagende vulkaner.

I området omkring den 1633 meter høje Arenal vulkan findes mange forskellige trekkingruter og med forskellige hårdhed. En af vandreruterne hedder 1968 og er opkaldt efter årstallet på det kraftige udbrud der dræbte ca. 80 mennesker og titusindvis af kvæg. Denne vandresti tager dig med til den nederste del af der hvor lavastrømmen i 1968 destruerede flere landsbyer og landbrug på dens vej ned af vulkanen. På trekkingturen ses stadig noget af det månelandskab lavaen forårsagede under udbruddet. Vulkanen monitoreres idag af vulkaneksperter og er uden for risiko for at gå i udbrud. Søger du en vandrerute af mere udfordrende karakter, kan trekket ved vulkanen Cerro Chato være en interessant mulighed for dig. Dette 6-7 timers trek tager dig med op ad Arenals smukke søstervulkan. Her vandrer du igennem den tætte regnskov og efter flere timers udfordrende trekking når du kraterkanten der omkranser vulkanens azurblå sø midt i krateret. Dette trek kan være mudret og til tider glat og derfor anbefaler vi gode vandresko eller støvler hvis du påtænker dette trek.

Fra La Fortuna kan du desuden tage på flere oplevelsesrige mountainbiketure, rideture, kajakture, og udforske det vulkanske landskab på ATV. Der findes også flere andre adventureoplevelser som rappelling, svævebaner, bungy-jump fra 40 meters højde og riverrafting. Mulighederne er mange og synes du flere af oplevelserne lyder interessante kan din rejsekunsulent uden problem skræddersy ture og evt. forlænge dit ophold imod et gebyr. (M)

Overnatning: Standard hotel i La Fortuna.

8. dag: La Fortuna – Rincón de la Vieja
I dag forlader du La Fortuna og kører mod Rincón de la Vieja Nationalpark, en køretur på tager ca. 3-4 timer afhængigt af antallet af stops på vejen. Rincón de la Vieja Nationalpark er mest kendt for sine aktive vulkaner, varme kilder, mudderbade, billedskønne floder og tropiske regnskove der grænser op til åbne græsområder. Forskelligheden og skønheden i nationalparken gør det til et oplagt sted at udforske på vandreture eller på hesteryg. Efter tjek-ind er resten af dagen til fri disposition. (M)

Overnatning: Standard eco lodge ved Rincón de la Vieja Nationalpark.

9. dag: På egen hånd i Rincón de la Vieja Nationalpark
Denne dag kan bruges efter dit eget ønske. Det er muligt at bruge dagen på dit lodge og nyde omgivelserne eller slappe af ved poolen. Du kan også udnytte dagen til at gå på opdagelse i nationalparken til fods eller på hesteryg. I denne smukke nationalpark finder du vulkanen Rincon de la Vieja som er en af landets mest aktive vulkaner. Den måler 1916 meter og vulkanen har i alt ni sammenhængende kratere, hvor du ofte kan opleve røgskyer og dampe der stiger op imod himlen. I Rincón de la Vieja Nationalpark finder du udover aktive vulkaner, vandfald, varme kilder, mudderbade, billedskønne floder og tropisk regnskov der grænser op til åbne græsområder i dette vulkanske landskab. Her findes desuden et varieret dyreliv, hvor du bl.a. kan spotte bæltedyr, næsebjørne, aber og mange af Costa Ricas reptiler, samt et bredt samsurium af Costa Ricas eksotiske fuglearter.

NB. Nationalparken er lukket om mandagen.

Overnatning: Standard eco lodge ved Rincón de la Vieja Nationalpark.

10. dag: Rincón de la Vieja Nationalpark - Flamingo
Denne formiddag kører du fra dit hotel ved Nationalpark Rincón de la Vieja mod Stillehavskysten og strandbyen i Flamingo. Her venter dig tre nætter på et familievenligt resort, hvorfra du kan bade fra strandene eller i hotellets Pool. Resten af dagen er til fri disposition. (M)

Overnatning: Standard hotel

11-12. dag: Rincón de la Vieja Nationalpark – Flamingo (Stillehavskysten)
Der venter nogle vidunderlige og afslappende dage på dit turistklasse hotel ved strandbyen Flamingo. Her kan du kombinere badeferie ved nogle af Costa Ricas nordlige Stillehavsstrande eller arrangere en tur i området. Det er muligt at booke mange forskellige ture, bl.a. til Miravalles vulkanen, sejlture, dybhavsfiskeri, og dykning og snorkling langs kysten. Sidstnævnte ture foregår ofte omkring små ubeboede øer langs Costa Rica nordlige kyststrækning. De lokale i Flamingo anbefaler ofte Bat Island, Brumel Islands Catalina Islands og Isla de la Plata. På disse småøer findes både dykkersites og sites der er oplagt til snorkling som kan tilpasses til den enkeltes niveau. Spørg gerne på hotellet eller ved en af de lokale dykkerforretninger. Dagene er til fri disposition. (M)

Overnatning: Turistklasse hotel

13. dag: Flamingo - Monteverde
Efter morgenmaden kører du videre til den smukke tågeregnskov i Monteverde, en køretur på ca. 3- 4 timer. Der venter en flot rejse via Costa Ricas højland og noget af vejen foregår på primitive veje inden du ankommer til Monteverde ved Costa Ricas berømte tågeregnskov.

Overnatning: Standard hotel

14. dag: Monteverde på egen hånd
Denne dag er du på egen hånd, og du kan bruge dagen på at nyde omgivelserne på dit hotel ved Monteverde. Tågeregnskoven rummer mange muligheder som vandring i Tågeregnskoven, ridning og kaffeture. Dog gemmer der sig spændende aktiviteter i tågeregnskoven som bl.a. tæller en spændende gåtur på den berømte ”Sky-walk” som består af syv hængebroer fordelt over en distance på ca. 3 km. Fra skovens top kan du betragte regnskoven i fugleperspektiv. Her kan du høre om nogle af de mere end 2500 plantearter og 400 fuglearter som lever i Monteverdes tågeregnskov.

Derudover findes verdens største koncentration af orkideer i denne smukke regnskov, som desuden er hjemsted for kolibrier, tukaner og den farvestrålende quetzal som af flere kendte ornitologer beskrives som en af verdens smukkeste fugle. Derudover er det muligt at komme på et oplevelsesrigt zip-lining eventyr, hvor man svæver henover tågeregnskoven. På denne tur passerer man 12 forskellige zip-lines som til sammen danner et af verdens længste kabelbaner. Dagen er til fri disposition. (M)

NB. Børn fra ca. 7-8 år kan tage Zip-liningturen henover regnskoven sammen med en guide (M)

Overnatning: Standard hotel

15. dag: Monteverde – Manuel Antonio
Denne formiddag kører du videre til Manual Antonio, en køretur på ca. fire timer. Her møder den frodige regnskov nogle af Costa Ricas mest eksotiske sandstrande. Nationalparken er desuden iblandt de mest besøgte nationalparker i landet og har fire hovedstrande som ligger i forbindelse med nationalparken. Der findes et meget varieret dyreliv i regnskoven der tæller ca. 184 slags fuglearter og mere end 109 slags pattedyr, heriblandt brøleaber, næsebjørne, dovendyr, jaguarer, og den lille egernabe som bl.a. kendes fra Astrid Lindgrens Pippi Langstrømpe film. Nationalparken ved stillehavskysten er forbundet af et stort antal naturstier, som danner de perfekte rammer for vandreture blandt junglens eksotiske dyrearter. Efter ankomst er resten af dagen til fri disposition. (M)

Overnatning: Standard hotel

16-18. dag: På egen hånd i Manuel Antonio
Der venter nogle vidunderlige dage ved Manuel Antonio, her kan du kombinere badeferie ved de smukke stillehavsstrande med et bredt udvalg af spændende aktiviteter. Det er blandt andet muligt at vandre i nationalparken Manuel Antonio, samt tage på en lang række sjove dagsturer der byder på alt fra havkajak langs kysten, riverrafting, tubing og rappelling. Dagene her er til fri dispositon (M)

Overnatning: Standard hotel

19. dag: Manuel Antonio – San Jose
Det er blevet tid til at tage afsked med dette eksotiske paradis efter en skøn og ikke mindst oplevelsesrig kør-selv ferie rundt i Costa Rica. Efter morgenmaden kører du til San Jose, en køretur på ca. fire timer. Efter ankomst til dit hotel og tilbagelevering af din lejebil er resten af dagen til fri disposition

Overnatning: Turistklasse hotel

20. dag: San Jose - Lufthavnen
Det er blevet tid til at tage afsked med Costa Rica efter en eventyrlig og oplevelsesrig kør-selv ferie rundt i Costa Rica og mange storslåede stande, dyre og naturoplevelser i bagagen.
Denne dag bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i passende tid i forhold til dit afrejse tidspunkt.

Overnatning: Standard hotel

21. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst tidspunkt i Danmark er afhængig af dit valgte flyselskab.


Overnatning:
2 overnatninger på turistklasse hotel i San Jose
2 overnatninger på familievenligt eco lodge i Tortuguero Nationalpark
2 overnatninger på eco lodge ved Chachagua
(inkl. gratis rundvisning og farmoplevelser under dit ophold)
2 overnatninger på standard hotel i La Fortuna ved Arenal Vulkanen
2 overnatninger på standard eco lodge ved Rincón de la Vieja
3 overnatninger på turistklassehotel ved strandbyen Flamingo
2 overnatninger på standard hotel i Monteverde
4 overnatninger på standard hotel ved Manuel Antonio Nationalpark


Tilvalgsmuligheder:


Tilføj f.eks. to ekstra nætter på rejsen og få en unik paradis ø-oplevelse ved Isla Tortuga med i din rejse. Forhør dig om priser og muligheder hos din rejsekonsulent.

Der er også muligt at tilføje to ekstra nætter efter Manuel Antonio i programmet og rejse til Drake Bay. Her findes en lang række spændende aktiviteter, heriblandt dykning- og snorkling i særklasse ved øen Isla del Cano. Derudover er Drake Bay et oplagt valg for dig der ønsker at besøge Corcovado Nationalpark og dens fantastiske natur og sjældne dyreliv. Forhør dig om priser og muligheder hos din rejsekonsulent.

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Dette er blot et forslag, og turen kan tilrettelægges præcis som du ønsker.
Ønsker du at forlænge rejsen er dette naturligvis også muligt. Forhør dig hos din rejsekonsulent

Alle personer der forlader San Jose skal betale 30USD pr. person i lufthavnskat.


Afrejsedatoer

Start hverdag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 24.495,-

Børnepris fra

DKK 10.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

fra 2 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - San Jose t/r
 • Alle transfers ifølge programmet
 • Alle ture der er nævnt i programmet
 • 2 overnatninger på turistklasse hotel i San Jose
 • 2 overnatninger på familievenligt eco lodge i Tortuguero Nationalpark
 • 2 overnatninger på eco lodge ved Chachagua
 • (inkl. gratis rundvisning og farmoplevelser under dit ophold)
 • 2 overnatninger på standard hotel i La Fortuna ved Arenal Vulkanen
 • 2 overnatninger på standard eco lodge ved Rincón de la Vieja
 • 3 overnatninger på turistklassehotel ved strandbyen Flamingo
 • 2 overnatninger på standard hotel i Monteverde
 • 4 overnatninger på standard hotel ved Manuel Antonio Nationalpark

Prisen er eksklusiv

 • Ture der ikke er nævnt i programmet
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet.
 • Drikkepenge
 • Rejseforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: