KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Op til 90 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 8.895,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Dette rejseforslag er for dig, som gerne vil rejse på egen hånd og samtidig være dækket af pakkerejseloven. Samtidig kan du få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres erfaringer om dine rejsemuligheder i Costa Rica, og de kan hjælpe med at arrangere din rejse præcis efter dine ønsker og behov.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid samt gode flyforbindelser, stop-over muligheder i Central- og Sydamerika, børnerabatter, gode siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Costa Rica her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Costa Rica her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Costa Rica hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men landet kan sagtens besøges i denne periode alligevel.

Vær opmærksom på at tropiske storme påvirker områderne ud til Stillehavskysten og til den caribiske kyst fra juni til november.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Costa Rica er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Costa Rica kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt. Derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til San José
Afgang fra Danmark mod Costa Rica, hvor du afhængigt af det valgte flyselskab, ankommer hen på aftenen. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit budget-hotel i San José.
2. dag: Oplev San José på egen hånd
I dag kan du opleve San José på egen hånd eller bruge tiden på at planlægge din rejse videre i Costa Rica. San José byder på flere seværdigheder, såsom farverige lokale markeder, historiske museer og grønne parker, som giver byens befolkning et hyggeligt pusterum i landets hovedstad. I hovedstaden finder du Plaza de la Cultura, som er fuld af små boder, butikker og gadesælgere, som tjener deres penge på at sælge tøj, smykker og tæpper. I centrum er det ofte også billigt at købe surfudstyr til rejsen. Dagen er til fri disposition. (M)
3-? dag: Afrejse fra San José mod Danmark
Efter to dage i San José er det op til dig at bestemme, hvor dine veje skal føre hen i Costa Rica, og hvor længe du vil opholde dig i landet. For eksempel kan du opleve dyreliv og vild natur i nationalparker som Corcovado og Tortuguero, surfe langs kysten på Nicoya-halvøen eller zipline over trækronerne i Monteverde. Mulighederne er mange i Costa Rica. Når du er klar til at tage hjem eller rejse videre, er det fra San José, du skal flyve. Tidspunktet, du skal være i lufthavnen, afhænger af det valgte flyselskab, og på egen hånd finder du i lufthavnen. Du har også mulighed for at vælge en anden international lufthavn i Centralamerika. Forhør dig hos din rejsekonsulent om tillægspriser og dine valgmuligheder. (M)
? dag: Ankomst til Danmark
Ankomsttidspunktet i Danmark er afhængig af dit valgte flyselskab.

Overnatninger

2 overnatninger i privat dobbeltværelse hos Fleur de Lys i San José

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Dette er en individuel rejse.

December - April

Pakkeliste

 • Tøj til både varme og køligere temperaturer
 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Regnslag eller poncho
 • Gode sko
 • Evt. kikkert

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - San José t/r (Inkl. bagage)
 • Lufthavnstransfer ved ankomst
 • 2 overnatninger på budget-hotel i San José
 • Måltider nævnt i program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge (i Costa Rica er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører)
 • Ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top