Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
3 dage
Vandretur i Danmark
Fra 3.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vores tur til Anholt er ”fuld service”, dvs. du har guider med, der viser dig ruten gennem enebærklædte bakker og ørken til fyret og ellers kan inspirere med lokale tips. Der er inkluderet mad alle dage, og vi lover du får smagt de jomfruhummere øen er kendt for. Vi har allieret os med Anholt Gin, der åbner det hyggelige værtshus Dørken og sørger for du kan smage deres gode dråber. Har du lyst inviterer vi på morgenyoga og havbad hver morgen. Søndag er der cykeltur til Sønderbjerg. Der er selvfølgelig også inkluderet overnatning i dobbeltværelse på Casablanca Hostel beliggende direkte på havnen.

Anholt er en lille, fin naturperle midt i Kattegat med 25 km kyststrækning, som vi skal se nærmere på henover 3 dejlige dage. Vi vandrer ved havnen, langs klitterne og i den såkaldte ørken - Nordeuropas største lavhede, som er et af de mest særprægede naturområder i Danmark. Anholt byder derudover på hav, klitter, endeløse strande, fiskerbåde, kitesurfere og hyggelige havnerestauranter – der er luft og højt til stjernehimlen på Anholt.
Vi er afsted i 3 dage på denne tur, og går sammenlagt ca. 22 km. og vi overnatter på Casablanca Hostel på Anholt havn.
Du mødes med din rejseleder ved havnen i Grenå. Rejselederen er en meget erfaren vandrer, og guider normalt vores ture ude i verden.Glæd dig til
 • Socialt samvær
 • Vandring rundt på Anholt
 • Ginsmagning og jomfruhummere
 • Smuk natur
 • Morgenyoga og dukkert i havetDagsprogram

Dagsprogram 1. dag: Grenå til Anholt
Vi mødes ved færgeterminalen på adressen Færgevej 1, Grenaa. kl 12. Her går vi samlet ombord på færgen og finder os til rette. Færgeturen tager ca. 3 timer. Vi vil under overfarten nyde en god frokost. Ved ankomsten til Anholt går vi op og indlogerer os på Casablanca Hostel, hvor der er dobbeltværelser med fælles bad og toilet klar til os. Casablanca Hostel ligger på havnen og tæt på strandene, den lille havnekøbmand, restaurant og barer. Eftermiddagen er til fri leg – du kan vælge at gå en tur på havnen, sidde og nyde en kold øl, spille petanque, gå til stranden og bare lære nærområdet lidt at kende. Ved aftenstid vil der stå et dejligt varmt måltid klar til os. Det hyggelige værtshus ”Dørken” slår efter middagen døren op til en ginsmagning. Vi kommer i fællesskab til at nørde Anholtginnens historie, fremstillingsproces, botanicals og meget mere. Efter selve ginsmagningen kan de der har lyst nyde en drink på den charmerende Orakel Bar. Frokost, aftensmad og ginsmagning er inkluderet på denne dag.
2. dag: Vandring og jomfruhummere
Vi bliver vækket kl. 7, og her kan de, der har lyst, gå med en lille tur ned til stranden til 10 minutters stræk og yoga og en tur i bølgen blå. Herefter er der velfortjent morgenmad. Klokken 09:30 tager vi afsted og starter med at følge Kærlighedsstien op til Nordbjerg, og videre ned ad de enebærklædte bakker og landskabet, der rammer ørkenen, som vi følger helt ud til fyret. Her spiser vi vores medbragte frokost. Anholt Fyr har en smuk beliggenhed og en dramatisk historie. Fyret er et af landets tidligste fyr, og er oprindeligt fra 1561. Fyret blev placeret på øens østerende, hvor det farlige rev, Knoben, skyder sig ud mod øst. Fyret og Fyrgården er i dag fredet, og der er ikke offentlig adgang men måske vi kan låne nøglen til fyret så I kan opleve den enestående udsigt. Fra fyret kan man se det fredede område, Totten, der ofte er fyldt med sæler og havfugle. På turen tilbage til havnen går vi langs kysten, hvor vi med lidt held bliver fulgt på vej af et par nysgerrige sæler. Om eftermiddagen er vi tilbage på vores base, og kan hygge os på havnen og andre steder i nærområdet. Vi spiser aftensmad ved 18.00 tiden, og Anholts berømte jomfruhummere er en del af menuen. Morgenmad, frokost, aftensmad er inkluderet på denne dag. Anslået vandretid 6 timer, ca. 22 km
3. dag: Havbad, hyggeyoga og byrundtur/cykeltur
Morgenstunden er den samme som i går. Vi går lige lige ned til stranden og strækker kroppen i små 10 minutter, og hopper derpå i bølgerne, inden vi går op og spiser morgenmad og nyder en kop varm kaffe eller te. Søndag kan du glæde dig til en cykeltur til Anholt By og Sønderbjerg. Vi checker ud fra vores hostel og stiger på færgen kl.11:30. Evt. frokost på færgen står man selv for. Vi siger farvel til hinanden på havnen i Grenå Morgenmad er inkl. på denne dag.

Overnatninger

2 overnatninger i dobbeltværelse med sengetøj på Casablanca Hostel.
Fælles bad og toilet.

Bemærkninger

Der er gratis parkering ved færgeterminalen i Grenå.
Byrundturen gennemføres kun, hvis der er minimum 10 tilmeldte
Husk stort badehåndklæde, hvis du vil med til morgenbad/yoga

Afrejsedatoer

Status Afrejsedato Tilmeldingsfrist Pris
Udsolgt Rejseperiode27.08.21 - 29.08.21 Tilmeldingsfrist21-07-2021
3.295,-
Udsolgt Rejseperiode03.09.21 - 05.09.21 Tilmeldingsfrist04-08-2021
3.295,-
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Minimum 6 deltagere Maksimum 20 deltagere

Pakkeliste

 • Vandrestøvler/sko
 • Vandrerygsæk
 • Drikkedunk
 • Solbriller
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Snacks - energibar eller chokolade

Prisen er inklusiv

 • Rejseleder på hele turen
 • Færgebillet tur/retur
 • Overnatninger og måltider i henhold til program
 • Ginsmagning
 • Byrundtur/cykeltur

Prisen er eksklusiv

 • Snacks
 • Drikkevarer
 • Singleværelsestillæg koster 500kr, hvis man ikke vil/kan dele værelse med andre.

Prisbemærkning

Beløbet på de 3295 kr. vil blive refunderet såfremt minimum antal deltagere ikke opnås. Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et gavekort på det indbetalte beløb eller benytte beløbet til en anden tur.

Efter tilmeldingsfristen er det indbetalte beløb ikke refunderbart.

Afgangen d.2 juli er en smule dyrere pga overnatningsprisen.

Covid-19: Såfremt turen ikke kan gennemføres grundet Covid-19 restriktioner, vil du få det indbetalte beløb refunderet.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Turen er med mange bakker, stier og strækninger i sand, og er ikke egnet for gangbesværede eller kørsel med barnevogn.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Lasse Toftdahl Klejnstrup

Lasse Klejnstrup

Rejsekonsulent

lakl|jr.dk
Rejsekonsulent Vicky Bøgh Henneberg

Vicky Bøgh Henneberg

Rejsekonsulent

vihe|jr.dk
Rejsekonsulent Rasmus Gajhede

Rasmus Gajhede

Rejsekonsulent

raga|jr.dk
Til top