Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 13.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Nyd den ene paradisø efter den anden og dyrk den afslappede livsstil på Fiji. Med dette ø-pas i hånden kan du udforske nogle af Fijis mest fantastiske områder som blandt andet Blue Lagoon regionen og det sydlige Yasawas. Ø-passet gælder i 11 dage, og giver dig mulighed for at opleve fire fantastiske øer med krystalklart vand og hvide sandstrande. Der er masser af tid til at læse en god bog i en hængekøje, imens du graver tæerne ned i det bløde sand, men du kan også snorkle og dykke med hajer og manta-rokker, trekke til smukke udsigtpunkter og gennem små landsbyer, opleve en kava ceremoni og meget mere. Med de oplevelser og omgivelser, der venter undervejs, er det ikke svært at se, hvorfor ø-passet er så populært blandt backpackere. Der er også inkluderet transport til og fra lufthavnen samt 2 overnatninger i Nadi.

Du kan vælge at lave stop til og fra Fiji i bl.a. Asien og Australien på ud- og hjemrejsen.

Få information og fakta om Fiji her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Fiji her

Bedste rejseperiode

Den bedste tid at besøge Fiji på, er den såkaldte Fijian Winter, der strækker sig fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde, mildere temperaturer og mindre risiko for cykloner.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Fiji. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs i fx. Seoul, Singapore, Sydney eller Auckland. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.
3. dag: Ankomst Nadi
I Nadi Airport bliver du afhentet og kørt til dit hostel, hvor du har en enkelt overnatning.
4.-13. dag: Ø-hop
Board båden fra Nadi på Fijis hovedø om morgenen og begynd dit 10 dages eventyr rundt blandt Fijis fantastiske øer. Du kan booke overnatninger hjemmefra eller booke dem på båden.
14. dag: Ankomst til Nadi
Du har morgenen fri til en sidste runde med snorkelmasken, i kajakken eller til rendyrket afslapning, inden du går om bord på båden Yasawas Flyer, som vil tage dig tilbage til Port Denarau i Nadi. Fra havnen sørger du selv for at komme til dit hostel
15. dag: Afrejse Nadi
I dag kan du vælge at booke et par ekstra dage på Nadi eller fortsætte din rejse til bl.a. Asien eller Australien. Hvis du ikke gør det, så går turen tilbage til lufthavnen og tilbage til Danmark.
16. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

2 overnatninger på budgetresort i dormværelse i Nadi.

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostel til turistklasse- og luksusresorts.

Bemærkninger

Dette er blot et forslag, turen kan tilrettelægges præcis, som du ønsker. Det er muligt at opgradere til bedre eller lavere standard på overnatningerne samt tilkøbe ture.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Nadi t/r (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • 11 dages Bula Pas (transport), ø-hop pas med Yasawa Flyer

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Overnatninger på Bula Pas (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top