KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Op til 30 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 14.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Fiji igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser på Fiji. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Fiji her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Fiji her

Bedste rejseperiode

Den bedste tid at besøge Fiji på, er den såkaldte Fijian Winter, der strækker sig fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde, mildere temperaturer og mindre risiko for cykloner.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Fiji. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs i fx. Seoul, Singapore, Sydney eller Auckland. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.
3. dag: Ankomst Nadi
I Nadi Airport bliver du afhentet og kørt dit resort. Her har du to overnatninger.
4. dag: På egen hånd på Nadi
Dagene har du på egen hånd på Nadi, så der er rig mulighed for at udforske øen og kulturen.
5.-? dag: Afrejse Nadi - på eventyr på Fiji
I dag kan du vælge at booke et par ekstra dage på Nadi eller fortsætte din rejse rundt til landets mange øer. De fleste vil ikke kunne høre navnet Fiji uden at tænke på svajende palmer, brusende bølger og hvide sandstrande. Skulle man mod forventning blive træt af den udsigt, har landet dog meget mere at byde på. Fiji består af mere end 300 øer - nogle er vulkan- eller koraløer, andre er frodige og bjergrige. Her dyrkes blandt andet sukkerrør, kokosnødder og orkidéer. Den rige natur er hjem for utallige dyr, for eksempel farverige papegøjer og isfugle. Fijis regnskov er oplagt til vandreture og trekking, og trænger man til et hvil midt i alt det grønne, kan man bade i kølige vandfald eller sejle en tur på en bilibili-flåde (”Bilibili” betyder bambus på fijiansk). I et ørige som Fiji får man de mest storslåede oplevelser på, i og – ikke mindst – under vandet. Her er både fantastiske muligheder for white water rafting, surfing og windsurfing, snorkling og dykning. Landet er kendt som verdens hovedstad for blødkoraller og er en sand drømmedestination for dykkere. Ud over koraller i alle regnbuens farver kan man også se havskildpadder, hvaler, hajer, rokker og et væld af tropiske fisk. Ud for Mamanuca-øerne er der desuden mulighed for vægdykning og vilde strømdyk. Her venter kort sagt masser af eventyr for både erfarne og uerfarne dykkere. Fiji er også et godt sted at tage et dykkercertifikat.

Overnatninger

2 overnatninger på budgetresort i dormværelse.

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostel til turistklasse- og luksusresorts.

Bemærkninger

Dette er blot et forslag, turen kan tilrettelægges præcis, som du ønsker. Det er muligt at opgradere til bedre eller lavere standard på overnatningerne samt tilkøbe ture.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Nadi t/r (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top