Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter rejsen på Sumatra, hvor vi tager jer ud i Gunung Leuser National Parks jungle, for at opleve de smukke orangutanger i deres rette element.

Dernæst tager vi jer med til øerne Lombok, Komodo og Flores. Ved Komodo Nationalpark kan du som det eneste sted i verden opleve de enorme komodovaraner, her besøger vi Rinca Island. På øen Flores ligger byen Labuan Bajo, herfra kan du dykke ved Komodo, som betegnes som et af de bedste dykkersteder i verden. På Lombok kan du tage på et flerdages trek på Rinjani vulkanen - en trekkingtur, som helt sikkert vil give minder for livet og som er et af de smukkeste vulkan treks.

Herefter fortsætter vi til fantastiske Bali. Her finder man som backpacker flotte strande, surfing og festlig stemning ved Kuta, mens Sanur byder på afslappende omgivelser og skønne strande perfekt til børnefamilien.
Vi kommer forbi evige livlige Ubud, som emmer af oplevelsesmuligheder med alt fra makakaber ved Monkey Forest, markeder, templer, balinesisk dans, riverrafting, kaffeplantager, massage, yoga og ikke mindst vandring i de smukke risterrasser.
Fra Ubud tager vi nordpå til bjergbyen Munduk, som byder på det ene flotte vandfald efter det andet. Vi køre videre nordpå til kystbyen Lovina som er kendt for dens sorte sandstrande og muligheden for at spotte delfiner i den flotte solopgang.

Aftenen slutter vi af i øriget omkring Bali med Gili-øernes hvide sandstrande og Nusa-øernes storslåede undervandsliv.

Vi glæder os til en hyggelig aften med en masse rejseinspiration.

Med venlig hilsen
Simon Solbæk Nielsen og René Nørmark

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 26-10-2021 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 06-12-2021 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 07-02-2022 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top