Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Er du til kultur, aktiv ferie, store naturopleveler, eller måske en kombination af det hele? Sri Lanka har det hele, og det er intet mindre end fantastisk at rejse i landet. Sri Lanka ligger nummer 1 på det anderkendte rejsemagasin Lonely Planet’s ”Best in Travel 2019 – Top Countries” – Og det er bestemt ikke uden grund.

Vi til tage jer med rundt på skønne Sri Lanka og Maldiverne. Vi fortæller om vores egne erfaringer og de smukkeste steder undervejs.
Dyrelivet på Sri Lanka er unikt, her er rig mulighed for at se Nationalparker med eksotiske dyr og især elefanter.
Det er også et land der byder på meget historie, storslået natur og skønne strande. Udover den skønne natur, har Sri Lanka adskillige buddhistiske og historiske områder forbundet med den tidligere konge, som er værd at besøge, heriblandt Dambulla Cave Temple og Lion Rock.

Sri Lanka er for både backpackere, par og børnefamilier.

Vi vil runde foredraget af med en smagsprøve på hvad Maldiverne tilbyder både for budget rejsende og for de der foretrækker luksusferie, da det er oplagt at afslutte rundrejsen på Sri Lanka med badeferie på Maldiverne.

Vi håber at vores fortællinger kan være med til at inspirere dig til den kommende rejse.

De varmeste rejsehilsner fra
Simon Solbæk Nielsen og Mie Sommer Runholt

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 18-10-2021 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top