Op til 30 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 16.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Fransk Polynesien igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Fransk Polynesien. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Fransk Polynesien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Fransk Polynesien her

Bedste rejseperiode

Rejsen til det ukendte paradis kan foretages året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge Fransk Polynesien er fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde og mildere temperaturer.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Fransk Polynesien. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.
2. dag: Ankomst Tahiti
I Tahiti Airport bliver du afhentet og kørt til dit guesthouse i byen. Her har du to overnatninger.
3. dag: På egen hånd på Tahiti
Dagene har du på egen hånd på Tahiti, så der er rig mulighed for at udforske øen og kulturen.
4.-? dag: Afrejse Tahiti - på eventyr i Fransk Polynesien
I dag kan du vælge at booke et par ekstra dage på Tahiti eller fortsætte din rejse rundt til landets mange øer. Fransk Polynesien ligger i det sydlige Stillehav og består af 118 øer fordelt på et havareal på størrelse med Europa. Det betyder, at du for det meste skal flyve mellem øerne. Nærmeste fastland er New Zealand og Australien, der ligger knap 6.000 km væk. Landet er opdelt i fem øgrupper: Marquesasøerne, Selskabsøerne, Tuamotuøerne, Australøerne og Gambierøerne. Øerne er omgivet af koralrev, og på land finder du enten majestætiske bjerge omsluttet af jungle eller lavtliggende atoller med bountyøer og turkisblåt vand. De fleste af øerne er beboede, men hoveddelen af de cirka 250.000 indbyggere bor på hovedøen Tahiti Nui. Landet har en tæt tilknytning til Frankrig og er i dag et fransk protektorat. Det var på Tuamotuøerne i Fransk Polynesien, at Thor Heyerdahl landede efter hans pionersejlads på Kon Tiki fra Peru. Fransk Polynesiens mange øer byder på fantastisk vandring, verdensklasse dykning og snorkling, god surfing samt masser af kultur. Jysk Rejsebureau skræddersyer rejser til stort set alle øer i Fransk Polynesien, så drømmer du om at komme til Bora Bora, Moorea, Tahiti, Raiatea, Tikehau og Fakarava, Nuku Hiva eller Rangiroa, kan vi være behjælpelige med dette.

Overnatninger

2 overnatninger på guesthouse i dobbeltværelse

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra pensions til turistklasse- og luksusresorts.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Maj - oktober

Pakkeliste

  • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
  • Evt. snorkeludstyr
  • Evt. guidebog
  • Solcreme
  • Badetøj
  • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

Prisen er eksklusiv

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top