Søg
Søg
Fakarava er et mekka for dykkere. Ved Garuae Pass og Tumakohua kan du dykke blandt rokker og gråhajer
På Fakarava finder du uspoleret natur og smukke bounty-strande
Udforsk naturen junglen på Raiatea
I Fransk Polynesien finder du fantastiske strande, kultur, verdensklasse dykning og snorkling samt god vandring
Fakarava er et mekka for dykkere. Ved Garuae Pass og Tumakohua kan du dykke blandt rokker og gråhajer
På Tikehau finder du verdensklasse snorkling og lækre bountystrande
Vandring, Tahiti
Flyturene mellem øerne er en oplevelse i sig selv - der er ikke andet end at læne sig tilbage i sit flysæde og nyde udsigten

Rejs på egen hånd i Fransk Polynesien

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 30 dage

Kom godt fra start på rejsen til Fransk Polynesien. Vi sørger for flybillet og de to første overnatninger på Tahiti, inden du selv drager ud på dit eventyr.

Bestil dine flybilletter til Fransk Polynesien igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Fransk Polynesien. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Fransk Polynesien her.

Sæson

Rejsen til det ukendte paradis kan foretages året rundt. Generelt vil vores sommer dog være at foretrække, da denne periode ligger udenfor regntiden.

I Fransk Polynesien finder du fantastiske strande, kultur, verdensklasse dykning og snorkling samt god vandring

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Fransk Polynesien. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.

2. dag: Ankomst Tahiti
I Tahiti Airport kan du nemt skaffe en taxi til dit hotel. Her har du to overnatninger.

3. dag: På egen hånd på Tahiti
Dagene har du på egen hånd på Tahiti, så der er rig mulighed for at udforske øen og kulturen.

4.-? dag: Afrejse Tahiti - på eventyr i Fransk Polynesien
I dag kan du vælge at booke et par ekstra dage på Tahiti eller fortsætte din rejse rundt til landets mange øer.

Fransk Polynesien ligger i det sydlige Stillehav og består af 118 øer fordelt på et havareal på størrelse med Europa. Det betyder, at du for det meste skal flyve mellem øerne. Nærmeste fastland er New Zealand og Australien, der ligger knap 6.000 km væk. Landet er opdelt i fem øgrupper: Marquesasøerne, Selskabsøerne, Tuamotuøerne, Australøerne og Gambierøerne. Øerne er omgivet af koralrev, og på land finder du enten majestætiske bjerge omsluttet af jungle eller lavtliggende atoller med bountyøer og turkisblåt vand. De fleste af øerne er beboede, men hoveddelen af de cirka 250.000 indbyggere bor på hovedøen Tahiti Nui. Landet har en tæt tilknytning til Frankrig og er i dag et fransk protektorat. Det var på Tuamotuøerne i Fransk Polynesien, at Thor Heyerdahl landede efter hans pionersejlads på Kon Tiki fra Peru. Fransk Polynesiens mange øer byder på fantastisk vandring, verdensklasse dykning og snorkling, god surfing samt masser af kultur.

Jysk Rejsebureau skræddersyer rejser til stort set alle øer i Fransk Polynesien, så drømmer du om at komme til Bora Bora, Moorea, Tahiti, Raiatea, Tikehau og Fakarava, Nuku Hiva eller Rangiroa, kan vi være behjælpelige med dette.

Overnatning:
2 overnatninger på budget hotel i dobbeltværelse.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Dette er blot et forslag, turen kan tilrettelægges præcis, som du ønsker. Det er muligt at opgradere til bedre eller lavere standard på overnatningerne samt tilkøbe ture.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Tahiti t/r
  • 2 overnatninger på hotel på Tahiti i dobbeltværelse

Prisen er eksklusiv

  • Måltider ikke nævnt
  • Øvrige udflugter
  • Lommepenge
  • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: