Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Peloponnes er en halvø i det Sydlige Grækenland. Den smukke Kyparissiabugt i det vestlige Peloponnes, er et meget vigtigt ynglested for havskildpadder, som er truede grundet turisme, stigende vandstande og rovdyr. Det er muligt at lave frivilligt arbejde med havskildpadderne samt indgå i andre frivillige projekter med lokalsamfundet. På Peloponnes kan du desuden udforske gamle middelalderbyer, slentre i små snørklede gader, tage på vandretur op til gamle klostre og nyde det klare græske hav.

Viser 3 oplevelser

Kør selv i Peloponnese

Kør selv i Peloponnes

Nyd friheden i at have egen bil, når du skal udforske den sydlige del af Grækenland - halvøen Peloponnes. Vi har lagt ruten og booket hotellerne, så du kan slappe af og nyde de højdepunkter, halvøen er fuld af. Hvis du har god tid kan vi anbefale at lægge lidt tid på egen hånd ind, så du impulsivt kan gøre stop på din rute.
Læs mere
11 dage
HELE ÅRET
fra 9.495,-
fra 5.995,-
Grækenland kort og godt

Grækenland - kort og godt

Tag med på en tur til Grækenland, hvor du både får besøgt Athen, vandret i de smukke Parnitha-bjerge, besøgt den bilfri ø, Hydra, og slutter af i den charmerende tidligere hovedstad, Nafplio - altsammen på en uges ferie.
Læs mere
8 dage
HELE ÅRET
fra 9.995,-
Frivilligt arbejde med havskildpadder i Grækenland

Frivilligt arbejde med havskildpadder i Grækenland

Oplev Grækenland mens du bor og arbejder sammen med et team af internationale frivillige og lokale, og giv dit bidrag til bevarelse og beskyttelse af truede havskildpadder. Det er en helt fantastisk oplevelse at se skildpadden lægge æg, være med til at beskytte reden og se når æggene klækker og de små skildpadder begiver sig ud i det store hav.
Læs mere
14 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 16.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top