44 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 44.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med på en spændende personlig rejse sammen med en topengageret dansk højskolelærer og lokale guider, der besidder et stort landekendskab og har et indgående kendskab til lokalbefolkningen og lokalområdet.

Udover de planlagte aktiviteter og oplevelser vil der være god tid til selvudvikling og reflektion.
Der er fem spændende valgfag at vælge mellem fordelt på de tre valgfagsperioder, hvilket betyder at der er noget for enhver smag.

Højskolens indhold bakker - sammen med personalet - op om de grundlæggende højskoleværdier: Fællesskab, kompetenceudvikling og personlig udvikling.

Et højskoleophold med Jysk Rejsebureau er "All Inclusive", hvilket betyder at stort set alt er inkluderet i prisen.

Nedenfor kan du læse mere om, hvad højskoleopholdet indeholder:


Kulturforståelse
Det er vigtigt for os, at du lærer lokalområdet at kende, og at vi sammen gør en forskel for de lokale. Det kan være ved at hjælpe til på en lokal skole, hjælpe til med at bygge lokale både, rengøre en strand og meget andet. For hvert hold vi sender afsted på højskole, ønsker vi at bidrage til at gøre lokalområdet til et bedre sted.

Venner for livet
En af grundværdierne i højskoletankegangen er fællesskab, hvilket vi vægter rigtig højt på vores ophold. Gennem hele opholdet vil der være en rød tråd i fællesoplevelser og sammenhold. Glæd dig!

Selvudvikling
Du vil på dette højskoleophold komme til at arbejde en del med dig selv. Du vil få redskaber til at se ind i fortiden og nutiden. Hvorfor er du som du er? Og hvad er dine styrker og svagheder? Altsammen med fokus på at blive en bedre udgave af dig selv og gøre dig klogere på, hvordan du med enkle redskaber kan forme din egen fremtid bedst muligt.

Lær noget nyt
På højskolen har man tre perioder med valgfag. Der vil være fem forskellige valgfag, som du kan vælge tre af. Der er dygtige undervisere på alle valgfag, så du kan være sikker på at du udvikler dig. Mulighederne er:
 • Dykning
 • Kite Surfing
 • Farming/Frivilligt arbejde
 • Yoga og meditation (januar)
 • Pilates, grounding og meditation (februar og april)
 • Fundives

All Inclusive
Formuleringen ”all Inclusive” lyder måske som noget fra en charterferie sydpå, men vi er rigtig stolte over at kunne tilbyde dette højskoleophold storset inklusiv alt. Det betyder, at din egenbetaling lokalt på denne rejse vil være på et absolut minimum. I dette højskoleophold er alle overnatninger, valgfag, udflugter m.m. inkluderet. Din egenbetaling lokalt afhænger derfor af dit forbrug i dine fridage, på ture, samt de ekstra snacks, du køber.

Infomøde
Ca. en måned inden afrejse til Filippinerne afholder vi et online infomøde, hvor vi gennemgår hele højskoleopholdet i detaljer, snakker valgfagene igennem, ser på alle de praktiske informationer i forbindelse med rejsen, og du får mulighed for at introducere dig selv og ”møde” dine kommende højskolekammerater.

Reunion lejr
I august måned hvert år afholder vi reunion lejr i det natursmukke område omkring Silkeborg. Vi overnatter fra lørdag til søndag og det primære fokus vil være, at vi sammen hygger os. Forvent en lille egen betaling for arrangementet.

Bedste rejseperiode

Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden november-maj. Her ligger gennemsnitstemperaturen på ca. 28 grader. Regntiden ligger fra juni-oktober, og her stiger gennemsnitstemperaturen til ca. 32 grader. I regntiden forekommer der kraftige tropiske regnskyl, men der er sjældent tale om heldagsregn, og Filippinerne kan sagtens besøges i denne periode.

Rejseleder

På højskolen vil du opleve både dansk og lokalt personale. Vores højskoleleder har kendskab til lokalområdet. På selve valgfagene vil du også opleve både danske og lokale undervisere.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
I mødes i lufthavnen og tjekker ind samlet, så I får en god start på rejsen mod Filippinerne.
2. dag: Ankomst til Manila
Ankomst til Filippinernes hovedstad, Manila. Her bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på et guesthouse en enkelt nat. Resten af dagen er til fri disposition. Er der tid til det, vil vi anbefale at besøge Manilas historiske centrum Intramuros, Rizalparken, det lokale marked Divisoria eller blot slappe af efter en lang rejsedag. (A)
3. dag: Fra Manila til Coron
Et øde-ø eventyr venter! Om morgenen bliver I hentet ved jeres guesthouse og starter rejsen til øen Secret Island som er delt op i to etaper. Vi flyver med et charmerende lille indenrigsfly til Busuanga hvor man fra lufthavnen bliver kørt ind til den lille charmerende by Coron. Her har man mulighed for at shoppe lidt, spise aftensmad på en af byens mange restauranter og bare se sig omkring i nye og fremmede omgivelser. Har man lyst kan man tage ud til nogle varme kilder – en tur vi kan arrangere som koster 10 usd som man selv skal betale. Første etape på vejen mod Secret Island er ovre. (M)
4. dag: Fra Coron til Secret Island
Idag sejler vi fra Coron i båd ud til øen – Anden etape. Secret er en charmerende og fredfyldt lille øde ø ude i Sulu Sea – langt væk fra hverdagens travlhed og distraherende teknologi. Her skal I bo i bambushytter lige ned til vandet, nyde jeres måltider omkring det lange spisebord i fællehuset, nuppe en lille lur i de små cozy områder med hængekøjer og daybed, og nyde en kold øl eller drink i baren. I bruger aftenen på at pakke tasken ud i de charmerende bambushytter og møde de instruktører, der skal tage hånd om jer de næste par uger. (M,F,A)
5. dag: Højskolen i Filippinerne (Secret Island)
Den første dag bruger I på at lære området og hinanden at kende. Det er vigtigt for os, at alle trives og nyder at være på højskolebasen. I løbet af de første dage skaber I sammen rytmer med fælles måltider, hygge på øen om aftenen, morgenaktiviteter, og gode højskoleindslag som morgensamlinger, fællessang og workshops. Hermed skaber vi sammen grundlaget for det højskolemiljø, der kommer til at danne rammen for hele dit ophold. (M,F,A)
6. dag: Sprogundervisning og madlavning med lokale på Secret Island
Filippinerne er et utroligt spændende land med en endnu mere interessant og yderst venlig befolkning - og det skal I prøve at blive lidt klogere på. Vidste du for eksempel, at der snakkes over 80 forskellige sprog og dialekter i landet, hvor man langt fra forstår hinanden på tværs af sprogene?. For at runde dagen af får i lov at være med til at trylle i køkkenet når der skal laves aftensmad. I Filippinske gadekøkkener finder du helt sikkert utallige retter, du ikke selv har hverken smagt eller hørt om før. På højskolen får du mulighed for at lære at tilberede de mest populære og lækre retter for dig selv og dine kammerater. Der er dygtige, lokale venner i køkkenet, som er klar til at lære dig nye eksotiske retter, som du til enhver tid kan imponere venner og familie med i Danmark (M,F,A)
7-8. dag: Hiking på Secret Islands naboø Nangalao
De næste par dage skal vi ud og se nærmere på øen Nangalao. I skal ud og hike og vi starter efter morgenmaden med at blive transporteret til Nangalao, hvor alle tager deres dagsrygsæk på og et par vandresko. I rygsækken har vi alle en frokostmadpakke og godt med vand. Det tager et par timer at nå toppen på øen og der vil blive svedt men det udsigten er alt sliddet værd. I vil kunne se 360 grader rundt over det smukke hav fyldt med små øer og det skal nydes. Derefter tager vi et par timers afslapning og badning når vi kommer ned til Sabang Beach. Vi spiser aftensmad på bjerget og der overnattes i telte under åben himmel. Næste dag vandres der langs vandet tilbage til hytterne og der er fri leg resten af dagen. (M,F,A)
9. dag: Fridag.
I dag har alle fri. Der skal slappes af efter 2 dages eventyr rundt på øen og der er ingen planer i dag. I kan ligge i hængekøjen og læse, bade, solbade, gå ture, spille spil, skrive dagbog eller lige hvad i har lyst til. Jeres højskolelærere vil hjælpe med forslag og aktiviteter. (M,F,A)
10-14. dag: Valgfag: dykning, kitesurf eller yoga og meditation
Udfordr dig selv med kitesurfing, dyrk yoga på stranden eller bliv certificeret dykker. Du vælger selv hvilke oplevelser, erfaringer og kompetencer, denne uge skal give dig! (M,F,A) Dykning: Palawan er et paradis for dig, som ønsker at tage dykkercertifikat. På denne uge vil du blive certificeret ”PADI Open Water Diver”. Vores instruktør vil give dig den bedste start og muligheden for at dykke overalt i verden! Dykkerinstruktøren sørger for at alle kommer igennem selvstudiet i teorien og består eksamen. Der er ud over teoriprøven 2-3 dyk i pool lignende tilstande og 4 dyk i det åbne hav i dykkeruddannelsen. Kite Surfing: En erfaren kite surfe-instruktør vil i denne uge give dig et certificeret kursus i kite surfing. Du vil blive klogere på hvordan du læser vinden og bruger dens kræfter til at kite surfe. Vi tilbyder dette valgfag i en af verdens bedste omgivelser, så du kan roligt begynde at glæde dig til smagen af saltvand og farten på bølgerne. Yoga og meditation: Bølgens brus og de flotte områder, du bevæger dig i, er oplagte til at dykke mere ind i dig selv. Gennem valgfaget yoga og meditation er der fokus på indre ro, åndedrætsøvelser og mindfulness.
15. dag: Fridag på Secret Island
Du bestemmer hvordan dagen skal se ud. Du kan ligge i hængekøjen og læse en god bog, spørge den lokale fisker om du må komme med på dagens fisketur, snorkle på revet omkring øen, tag et paddleboard eller besøge den lokale skole på naboøen. Mulighederne er mange! (M,F,A)
16. dag: Personlig udvikling på Secret Island
Pilen peger indad, og det handler om dig. Det er sundt at reflektere, og det vil vi gerne sætte tid af til. Det, der skete i går, er allerede sket, vi ved ikke, hvad der sker i morgen, det eneste vi kan gøre noget ved, er lige nu. (M,F,A)
17-21. dag: Valgfag: Kitesurf, Kitesurf Plus, Dykning eller yoga og meditation
Nu er der igen tid til valgfag. Vælg mellem kite surfing, kitesurfing plus, dykning eller yoga og meditation, når du skal udfordre dig selv og lære noget nyt denne uge. (M,F,A) Kite Surfing: En erfaren kite surfe-instruktør vil i denne uge give dig et certificeret kursus i Kite Surfing. Du vil blive klogere på hvordan du læser vinden og bruger dens kræfter til at kite surfe. Vi tilbyder dette valgfag i en af verdens bedste omgivelser, så du kan roligt begynde at glæde dig til smagen af saltvand og farten på bølgerne. Kite Surfing Plus: Du har nu muligheden for at blive en endnu bedre Kite surfer. Du vil blive mere sikker, blive bedre til at holde kurs og finpudse din skils. Yoga og meditation: Bølgens brus og de flotte områder, du bevæger dig i, er oplagte til at dykke mere ind i dig selv. Gennem valgfaget yoga og meditation er der fokus på indre ro, åndedrætsøvelser og mindfulness. Dykning: På denne uge vil du blive certificeret ”PADI Open Water Diver”. Vores instruktør vil give dig den bedste start og muligheden for at dykke overalt i verden! Dykkerinstruktøren sørger for at alle kommer igennem selvstudiet i teorien og består eksamen. Der er ud over teoriprøven 2-3 dyk i pool lignende tilstande og 4 dyk i det åbne hav i dykkeruddannelsen.
22. dag: Fridag på Secret Island
Du bestemmer selv hvordan dagen skal se ud i dag. Næsten. Du kan ligesom alle andre fridage læse videre i din bog i hængekøjen, solbade, snorkle og meget andet. Men vi skal også hjælpe hinanden med forberedelserne til morgendagens afslutningsfest. Altså afslutning på vores ophold på Secret Island. (M,F,A)
23. dag: Sidste dag på Secret og afskedsfest/Sæt dit præg på Secret Island
Secret Island har været en fantastisk base på første del af højskoleopholdet. Et sted som har en helt speciel stemning, som sjældent fåes andetsteds. For at vise taknemlighed for stedet og hinanden skal der selvfølgelig holdes en afskedsfest, når I siger på gensyn. Afskedsfesten skal være i jeres ånd, derfor skal I i dag selv arrangere festen og give den jeres præg. (M,F,A)
24. dag: Secret Island til Coron
Afgang med båd fra Secret Island efter tidlig morgenmad. Der vil være mulighed for et bade stop på turen. Efter ankomst vil resten af dagen nydes på egen hånd i autentiske Coron.(M,F,A)
25. dag: Fridag i Coron og afgang til Island House om eftermiddagen
Efter frokost sejler vi fra Coron til Island house. Turen er helt spektakulær gennem et ø-område, der to år i træk er blevet kåret til et af de smukkeste steder i verden. Resten af dagen bruger I på at pakke ud, finde jer godt til rette i den tropiske villa og nyde solnedgangen med en kold drink i hånden.(M,F,A)
26. dag: Kulturforståelse
På højskolen elsker vi at komme tæt på kulturen, og de mennesker vi møder. Hvem er Filippinere? Hvordan tænker de? Og hvordan omgås man dem? Her er det fedt at kunne forstå et par ord og selv kunne udtrykke sig, når vi er i landsbyerne. I Island House får du mulighed for at lære det mest basale Filippinsk, så du lidt nemmere kan være på egen hånd og bestille, spørge, forstå osv. Det er en enorm fordel og mange i landsbyerne overraskes positivt over dit engagement i landet. I dag skal vi også besøge landsbyen Maglalambay, hjælpe lidt til i køkkenet og lave en harpun.(M,F,A)
27-29. dag: Valgfag: Yoga og meditation, Farming/frivilligt arbejde eller Fun dive.
Det er tid til højskolens sidste valgfagsuge. Har du taget dykkercertifikat i første valgfagsperiode er her mulighed for at dykke uden at skulle tænke på øvelser men blot fokusere på fisk, koraler og bare flyve vægtløs rundt i den fantastiske verden under havoverfladen. Vil du prøve kræfter med noget helt andet, kan du denne uge lære Yoga eller blive en del af hverdagen på Edens Garden hvor man kan hjælpe til med landbrug og andre lokale projekter. Fundives:Du har taget dit dykkercertifikat tidligere og har nu muligheden for at få noget erfaring og nogle flere dyk i logbogen. Du skal ikke tænke på at tømme din maske for vand og mange andre ting man gennemgår under sit kursus. Der er nu mulighed for at nyde alt hvad der sker omkring en, blive bedre til at styre sin opdrift, sin ilt og blive mere komfortabel med det hele. Valgfaget består af 6 dyk og gælder du vil blandt andet få fornøjelsen af at dykke ved et skibsvrag fra 2 verdenskrig. Du er selvfølgelig sammen med din divebuddy og der er instruktør med under alle dyk. Det er instruktøren der bestemmer alt omkring hvert dyk så det tilsikres at alle får den mest optimale oplevelse. Farming: Drømmer du om at gøre en forskel? Vær med til at blive en del af Edens Garden hvor man kan hjælpe til med at bygge og vedligeholde deres huse, dyrke grøntsager og frugt, planter banantræer, kokospalmer, ja alle slags træer. På stedet er også en lille hønsefarm og flere dyr er på vej. Yoga og meditation: Bølgens brus og de flotte områder, du bevæger dig i, er oplagte til at dykke mere ind i dig selv. Gennem valgfaget yoga og meditation er der fokus på indre ro, åndedrætsøvelser og mindfulness.(M,F,A)
30. dag: Fridag i Island house
Der er lagt op til hygge og afslapning på og omkring Island House. Der er mulighed for at vandre til nogle af de omkring liggende strande - eller måske bare nyde hinandens selskab og et god gammeldags omgang backgammon. (M,F,A)
31-32. dag: Become a Filippino
Her får I mulighed for at tage ud og overnatte ved en lokal familie med alt hvad det indebærer. Lav mad med de lokale i et primitivt køkken og få en dybere indsigt i den filippinske kultur og deres mange traditioner. Der vil blive mulighed for at blive sendt afsted i grupper og helt selv hvis man har mod på det.(M,F,A)
33-34. dag: Robinson dyst
Disse to dage byder på en masse udfordringer og eventyr. I kommer ud på nogle øde øer, hvor i selv skal bygge jeres egen lejr, fange jeres egen mad og selvfølgelig dyste mod den anden ø, både for at vinde præmier der gør opholdet på øen lettere og for at undgå at komme i det famøse øråd. Med hensyn til mad så bare rolig...hvis alt andet glipper tar vi en Nutella mad.(M,F,A)
35. dag: Fridag i Island house
Der er igen lagt op til hygge og afslapning på og omkring Island House. Man kan tage snorklen i munden, spile spil og bare hygge sig. Vi skal dog alle sammen hjælpe til med forberedelserne til morgendagens afslutningsfest på Island house. (M,F,A)
36. dag: Afslutningsfest
Island House har været en fantastisk base på anden del af højskoleopholdet. Et sted som har en helt speciel stemning, som sjældent fås andetsteds. For at vise taknemlighed for stedet og hinanden skal der selvfølgelig holdes en afskedsfest, når I siger på gensyn. Afskedsfesten skal være i jeres ånd, derfor skal I i dag selv ligesom ude på Secret Island arrangere festen og give den jeres præg. (M,F,A)
37. dag: Islandhouse til Edens Garden
I dag spises der morgenmad og frokost på Island house hvorefter der er afgang kl.13 med båd og jeppny til Edens Garden. Nogen af jer har eventuelt stiftet bekendtskab med dette sted tidligere men det vil være nyt for de fleste. Vi stiller telte op og hygger os i området og spiser aftensmad over grill, laver snobrød, fortæller historier…om det bliver i hængekøjer, telte eller hytter må tiden vise. (M,F,A)
38. dag: Frivilligt arbejde - Edens garden
Frivilligt arbejde & hygge ved Edens garden Fodre dyrene, heste ridning hvis man er heldig, Carabou walk, badning i floden, rundtur på farmen ved Eden, walk and talk, høst hvad vi skal bruge og afslapning. Vi laver de 3 måltider mad i fælleskab. Ved aftenbålet vil der vil være en mindre fortælling af Gunter som kom til øen for mere end 25 år siden. Han var også en af de allerførste der dykkede de 10 skibsvrag fra 2 verdenskrig i området. En mening omkring turisme og hvad den har gjort af gode og negative ting for området. (M,F,A)
39. dag: Til toppen af Mount Dalaran
Vi spiser en tidlig morgen mad i Eden´s garden inde vi køre mod Mount Dalaran og stedet hvor vi starter opstigningen til det højeste punkt på Busuanga. Vi sikrer at vi har en god madpakke med til frokost og hvad vi skal bruge for at tilberede vores aftensmad på toppen. På toppen nyder vi solnedgangen i bålets skær. Vi overnatter i telte på toppen. (M,F,A)
40. dag: Hiking ned af Mount Dalaran og ankomst Al Faro
Vores guide får os sikkert ned fra bjergets top og vi bliver transporteret til det dejlige resort Al Faro. Efter de sidste par dages primitive og udfordrene oplevelser skal der nu nydes god pool, pizzaer, drinks og WI-FI. Dette ophold nydes endnu mere på grund af de sidste par dages strabadser så glæd jer. (M,F,A)
41. dag: Al Faro
Hel fri dag på Al Faro Frokost + dinner er fælles. For dinner er der arrangeret ´Buddle fight´ som er en traditionel filippinsk måde at serverer maden på. Alt sammen foregår på langbord hvor vi nyder den sidste aften sammen. (M,F,A)
42. dag: Al Faro til Manila
I dag bliver alle transporteret til Coron lufthavn hvor vores sidste destination hedder Manila. Fra Manila lufthavn vil i blive transporteret til jeres hostel. (M)
43. dag: Afgang til Danmark
Efter morgenmaden er der fri leg i Manila. Der er tid til at shoppe det sidste og man vil om eftermiddagen blive kørt i det store Mall of Asia for at handle de sidste ting ind inden man bliver kørt til lufthavnen hvor flyet mod Danmark venter på os. (M)
44. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark efter fantastisk eventyr i Filippinerne.

Overnatninger

Hvor bor vi?
Du vil primært have to baser under dit højskoleophold. De første 21 dage bor I på Secret Island, som er en ubeboet ø. Ca. seks timers sejlads fra Secret Island ligger Island House, hvor I har base de næste 12 dage. Island House ligger på Popototan Island, en af de vestligste øer i Palawanområdet i Filippinerne. Begge steder emmer af fællesskab og er helt unikke og særligt udvalgt i forhold til jeres valgfag. Du skal ikke forvente luksus, men i stedet baser med den rette beliggenhed, og hvor eventyret er i højsædet. Der vil derudover være i alt fire dage, hvor der overnattes i telt.2 overnatninger på guesthouse i fællesværelse i Manila
2 overnatning i Coron
32 overnatninger i to og fire personers hytter. Enkelte overnatninger i fællesrum
4 overnatninger i telt
2 overnatninger på Al Faro

Bemærkninger

For at kunne deltage på et dykkerkursus skal du udfylde en sundhedsattest inden kurset kan begynde. Det er vigtigt, at du læser denne godt igennem, og skulle der være punkter, hvor du svarer positivt (Astma, graviditet, hjertesygdomme og lignende) er det vigtigt, at du henvender dig til egen læge for forhåndsgodkendelse inden afrejse.

Det er muligt at kombinere denne rejse med en Backpacker Adventure grupperejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.
Vælger man at kombinere med en Backpacker Adventure rejse, så vil man få 500 kr. rabat pr. rejse, og rabat for de flybilletter, som ikke benyttes.

Denne rejse vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 10 og maks 20 personer. Valgfag gennemføres ved minimum 3 personer pr. hold. Yoga dog 5 personer.

Pakkeliste

 • Badetøj
 • Snorkel og maske
 • Gode vandresko
 • Regnslag
 • Luftigt tøj til varmt klima
 • Varmt tøj til kølige aftener
 • Solbriller og solhat/kasket
 • Solcreme
 • Myggebalsam
 • backpacker førstehjælpssæt (plaster, forbindinger, hovedpinespiller osv)
 • Personlig medicin

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Få pladser Rejseperiode04.04.23 - 17.05.23 Tilmeldingsfrist16-03-2023
44.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Manila t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Indenrigsbillet Manila - Busuanga t/r (inkl. bagage)
 • Transport til og fra Popototan
 • Måltider ifølge program
 • Valgfagene på højskoleopholdet
 • Dagsture ud fra Popototan/Island House
 • Fri brug af SUP på højskolen
 • Online infomøde inden afrejse
 • Invitation til reunionlejr

Prisen er eksklusiv

 • Aktiviteter på fridagene
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum forlængelse til Filippinerne (forlængelse ud over de 30 dage købes efter ankomst til Filippinerne)

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top