Op til 30 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 3.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Island igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores berejste og kreative rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Island. Vi kan arrangere din rejse således, at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid, stopover muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Island her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Island her

Bedste rejseperiode

Det er muligt at rejse til Island hele året rundt. Takket være Golfstrømmen har Island et køligt, tempereret oceanklima med kølige somre og forholdsvis milde vintre. Om sommeren ligger gennemsnitstemperaturen på 12-20°C. I denne periode er dagene lange, og i juni og juli måned går solen stort set aldrig ned. I januar ligger gennemsnittemperaturen på -1°C, og her er det muligt at opleve nordlyset danse på nattehimlen.

Vejret på Island er meget foranderligt, og du bør være forberedt på uventede vejrforhold.
Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Island er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Reykjavik, hvor du ankommer samme dag. Ved ankomst kan du tage bussen fra Keflavik til Reykjaviks bymidte, hvor dit guesthouse ligger. Resten af dagen har du på egen hånd til at udforske byen.
2. dag: På eventyr i og omkring Reykjavik
Reykjavik og Island har meget at byde på hele året rundt. Du kan tage på dagstur til den Blue Lagoon og Golden Cirkel. Der er også mulighed for trekking, rafting, dykkerture, m.m. i området omkring byen.
3. dag: Videre på egen hånd
I dag fortsætter din rejse rundt på Island. For de eventyrlystne er det muligt at leje bil eller autocamper, som gør det muligt at udforske hele øen. Det er også muligt at tage på flerdagesture til den centrale del af øen. Nedenfor kan du kan læse mere om Island og dets syv regioner, som hver især byder på unikke attraktioner og storslåede naturoplevelser: Reykjavík: med en befolkning på knap 122.000 er Reykjavík ikke en klassisk hovedstad. Byen omtales som en af Europas hotteste byer og byder på et rigt kulturliv, masser af koncerter, gode restauranter og et livligt natteliv. Det er nemt at udforske byen og dens seværdigheder til fods eller på cykel. Reykjanes: halvøen er et geotermisk vidunder, som du får helt ind under huden i Blue Lagoon. I området finder du masser af fyrtårne, enorme lavamarker og Keflavík International Airport. Østisland: I Østisland finder du alt fra imponerende fjorde til indbydende fiskelandsbyer, frugtbare dale, storslåede bjerge og Europas største gletsjer Vatnajökull. Sydisland: Regionen byder på en utrolig varieret natur med alt fra gletsjere, gejsere, vandfald, vulkaner, lava-strande og meget mere. Området er et must-do for alle rejsende, da du virkelig oplever kontrasterne i Islands ekstreme natur. Det er også her, du tydeligt kan se grænsen mellem de euroasiatiske og amerikanske tektoniske plader. Det centrale højland: området er en utæmmet blanding af stenede ørkener, vulkaner, dale, varme kilder, forrevne bjergtinder og iskapper. Det er muligt at rejse af bjergvejene Kjölur og Sprengisandur i sommerperioden til fods eller med 4wd. Nordisland: i denne region er der storslåede fjelde, fjorde, vådområder og hyggelige landsbyer. Nordisland huser Islands anden største by, Akureyri, som er placeret ved Islands største fjord Eyjafjörður. Universitetsbyen Akureyri er rig på kultur og historie og har en charmerende bymidte med træhuse fra det 19. århundrede. Vestisland: regionen byder på alt, hvad Island kan tilbyde af slumrende vulkaner, majestætiske vandfald, fjorde, dale, kratere, gletsjere og et rigt dyreliv. Vestfjordene: i denne isolerede del af Island hersker den rå natur og det uspolerede vildnis. Her er et imponerende dyreliv med masser af havfugle og polarræve. I de stejle fjelde kan du opleve små fiskerbygder. Island er et fantastisk land fyldt med smuk natur, lækker mad og inspirerende kunst og kultur, hvilket gør det til et fantastisk rejseland. Du kan opleve landet på en forlænget weekend, lave stopover på vej til Nordamerika og køre landet rundt i egen bil eller autocamper med vennerne, familien eller kæresten. Island byder også på et væld af fantastiske oplevelser: rid på islandske heste, dyk eller snorkel mellem to kontinentalplader, tag på opdagelse i gletsjerhuler, hvalsafari, nyd en svømmetur i Blue Lagoon, kør på snescooter, tag på trekking i den vilde natur eller kør offroad på en indlandstur i 4wd.

Overnatninger

2 overnatninger på guesthouse eller hostel i Reykjavik.

Det er muligt at opgradere til turistklasse og luksushoteller eller resorts.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Hele året

Pakkeliste

 • Praktisk udendørs tøj
 • Varmt tøj
 • Gode vandresko og sandaler
 • Badetøj og håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Reykjavik t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top