Børn er ingen hindring for at rejse i Italien - nærmere tværtimod. Vi mener, at man kan have børn med på de fleste af vores rejseforslag i Italien, men vi har i denne rejseform udvalgt nogle ture, der er specielt familieegnede. Italien også en god rejsedestination, hvis I er en familie, der ønsker at være aktive på jeres ferie, da landet blandt andet er oplagt til cykel- og vandreture, som også kan laves i børnehøjde.

Det herlige ved børn er også, at de er nysgerrige, umiddelbare og møder verden komplet uden fordomme. Børn åbner døre, og er den bedste billet til lokalkontakt. Det kan give perspektiv og lærdom til selv den mest garvede globetrotter. Samtidig vil I på jeres familierejse få en fælles oplevelse i Italien, der vil stå som noget helt specielt for alle – store og små – og en tur, som I med garanti vil huske.

Viser 2 oplevelser

Villaleje i Toscana

Tre-generationersrejse i egen villa i Toscana

Tag hele familien med til Toscana og bo i egen villa. Kom ned i gear og nyd kvalitetstid med børn og børnebørn i den autentiske villa. Tag på spændende dagsture ud i Toscanas maleriske landskaber og historiske byer med jeres lejebiler. Villaen har egen pool, 5 soveværelser, en hyggelig terrasse og meget mere.
Læs mere
8 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 4.195,-
Familieferie i Toscana med agriturismo

Familieferie i Toscana med agriturismo

Tag familien med til solrige Toscana. Bo på en indbydende, autentisk italiensk farm midt mellem oliventræer og vinmarker i jeres egen lille rustikke lejlighed. I Panzano i Chianti-regionen er der dømt familietid med kultur, mad og oplevelser for alle aldre.
Læs mere
8 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 9.695,-
fra 6.895,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top