1 dag
Ekskl. fly
Fra 2.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med på en ubeskrivelig smuk ballontur over Bagan. Det er altid en stor oplevelse af flyve i luftballon. Men at glide næsten lydløst hen over Bagans tempelslette mellem de tusindvis af pagoder og templer, mens solen gryer i horisonten, er en helt unik oplevelse!

Bedste rejseperiode

Myanmar (Burma) har tropisk monsunklima, og der er derfor varmt hele året. Den køligste og behageligste tid at besøge Myanmar er fra midt i oktober frem til slutningen af februar. Regntiden er fra maj til først i oktober, hvor det kan være vanskeligt at bevæge sig omkring i de fjernereliggende egne med ringe infrastruktur. Går turen derimod til Yangon, Bagan, Mandalay og Inle Lake er regntiden ingen hindring, men medbring paraply og regntøj. Lige efter regntiden i oktober/november ligger rismarkerne som store grønne tæpper foldet ud over det centrale Myanmar, og floderne bugner af liv.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Myanmar er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Myanmar kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
Luftballlon over Bagan
Du bliver hentet på dit hotel før solopgang, og vel fremme ved udgangspunktet for ballonturen, får du en kort introduktion, mens du nyder en kop kaffe/te og en let snack. Herefter bliver den enorme luftballon fyldt med luft, og så snart ballonen er klar, stiger du ombord i kurven. Næsten lydløst, endnu i tusmørke, hæver den elegante ballon sig fra jorden, og inden længe finder du dig selv hævet over Bagans tempelområde. Næsten lydløst glider du gennem luften hen over Bagans tørre slette, der er fyldt med tusindvis af templer, klostre og pagoder. Du kommer tæt forbi toppene af de himmelstræbende stupaer, og med din 360 graders panoramaudsigt over hele regionen får du en helt enestående udsigt. Snart begynder solen at bryde frem og området bades nu i et vidunderlig gyldent lys. Efter flyvningen nydes et glas mousserende vin og lidt frugt og du får udleveret et certifikat på din ballontur, inden du returnerer til hotellet.

Bemærkninger

Ballonflyvning er ikke tilladt for børn under 8 år. Børn mellem 8-16 år skal være i følgeskab med en voksen og have en min. højde på 137cm. Ved ønske om mere end ét sæde eller for personer hvis vægt overstiger ballonselskabets max. grænse på 125kg betales prisen x 2 (dette skal oplyses ved reservationen!).

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver anden dag.

Januar - marts

Pakkeliste

 • Varm trøje
 • Solbriller og solcreme
 • Kamera
 • Evt. kikkert og hat
 • Personlig rejseforsikring

Prisen er inklusiv

 • Transport til og fra dit hotel
 • Engelsktalende guide
 • Kaffe/the of snack + et glas vi og frugt

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet t/r til Danmark
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Måltider der ikke er nævnt programmet
 • Drikkevarer
 • Oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Visum

Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Myanmar (Burma) er pt. lukket for indrejse

Da Udenrigsministeriet fraråder al indrejse til Myanmar (Burma), kan vi desværre ikke tilbyde at hjælpe med at arrangere rejser til landet, førend situationen ændrer sig.


Du kan altid se Udenrigsministeriets hjemmeside for updates vedrørende indrejse til Myanmar (Burma) og på vores sider på Facebook og Instagram kommer vi ligeledes til at give besked, så snart rejser til Myanmar (Burma) igen er muligt.


Til top