Søg
Søg
Bestig verdens højeste sandklitter ved Sossusvlei
Deadvlei, Namibia
Himba piger på udkig efter et lift, Namibia
Sossusvlei, Naukluft National Park, Namibia
Roadtrip i Namibia
Etosha National Park, Namibia
Stjernehimmel, Deadvlei, Namibia
Spitzkoppe, Namibia
Roadtrip i Namibia
Roadtrip i Namibia
Namibia
Etosha National Park, Namibia

På egen hånd i Namibia

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 6.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 90 dage

Kom godt fra start på din rejse til Namibia. Vi sørger for flybillet, transfer fra lufthavnen og de to første overnatninger i Windhoek, Namibia.

Bestil dine flybilletter til Namibia igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Namibia. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Sæson

Årstiderne er modsat de danske. Juni til oktober er tørtid og vinter, hvor det er varmt om dagen og man vil have kølige aftener. Det er i disse måneder hvor det er bedst at tage på safari, da dyrene vil flokkes om vandhullerne. November til maj er regntid og sommer og her vil temperaturerne være højere. Man vil i denne periode opleve et mere grønt landskab, og det kan gøre det sværere at spotte dyreliv. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Solnedgang ved vandhul i Etosha NP, Namibia

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Danmark - Namibia
Der er afrejse fra Danmark mod hovedstaden i Namibia, Windhoek.

2. dag: Ankomst Windhoek, Namibia
Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Namibia så efter en god nats flyvning, ankommer du til Windhoek, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit guesthouse.

3. dag: Oplevelser i Windhoek, Namibia
Dagen er til rådighed for oplevelser på egen hånd. Windhoek er et godt udgangspunkt for din videre rejse i Namibia.

4. dag: Windhoek, Namibia - ?
Eventyret fortsætter. Jysk Rejsebureau kan f.eks. anbefale, at tage på safari i Etosha Nationalpark, bestige verdens højseste sandklitter i Sossusvlei og vandre i Fish River Canyon. Landet kan opleves på mange måde enten på guidede ture eller ved at leje en bil, camper eller 4x4 safaribil. Kontakt din rejsekonsulent og find præcis det, som passer til dine rejsedrømme.

Overnatning:
2 nætter på guesthouse i Windhoek, Namibia

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Der findes masser af flykombinationer, som Jysk Rejsebureau kan være behjælpelig med. Mange kombinere Namibia med de omkring liggende lande. Flyv f.eks. ud til Cape Town i Sydafrika og hjem fra Windhoek eller flyv ud til Livingstone i Zambia og oplev Victoriafalls, rejse igennem Botswana og flyve hjem fra Windhoek.

Dette er blot et udvalg af priser og flymuligheder for rejser til Namibia. Ring ind og hør om flere priser og flymuligheder.

Ønsker du at overnatte på hotel, er dette naturligvis også muligt. Ring til os og fortæl om dine ønsker.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 6.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Namibia t/r inkl. flyskatter
  • Transport fra Windhoek lufthavn til guesthouse
  • 2 overnatninger på guesthouse i Windhoek

Prisen er eksklusiv

  • Udflugter
  • Mad/drikke
  • Lommepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: