Søg
Søg
Solopgang, Milford Sound, New Zealand

Overnatningstur på Milford Sound

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 2.895,-

Varighed: 2 dage

Med det flotte sejlskib The Milford Mariner kan du glæde dig til at sejle ad den spektakulære fjord Milford Sound. Gå på opdagelse i det fantastiske sceneri i gummibåde eller kajakker eller nyd udsigten fra dækket.

En sejltur på en af fjordene i Fiordlandet er næsten et must, når du er i New Zealand. En dagstur er en stor oplevelse, men har du mere tid til rådighed og vil du forkæle dig selv med en naturoplevelse af de helt store, kan vi varmt anbefale en overnatningstur på fjorden. Du oplever langt mere og får samtidig mulighed for at opleve fjorden uden mange andre turister. Stå på dækket og lyt til stilheden - som kun forstyrres af de mange vandfald, som buldrer ud over de skarpe klippekanter og ned i de dybe fjorde. Det er en oplevelse for livet!

Sæson

Turen afgår ikke i perioden 18. maj - 19. september.

Detaljeret beskrivelse

Der er afgang fra Milford Wharf sidst på eftermiddagen. Den første dag sejler skibet hele vejen ud til Det Tasmanske Hav - allerede her får du en forsmag på, hvad der venter. Langt de fleste andre både vil være på vej tilbage mod kajen, så efter kort tid har du fjorden næsten helt for dig selv. Der er gode guider ombord, som kan fortælle om naturen og historien her i fjordlandet. Hold godt udkig efter sæler og pingviner, og ofte vil både også få følge af legesyge delfiner. Er vejret til det, når skibet når åbent hav, sættes sejlene og sejler tilbage ind i fjorden igen. Der kastes anker et passende, roligt sted og roen sænker sig langsomt over fjorden, mens solen går ned bag de høje tinder. I mørket kan du stadig høre vandet fra de massevis af vandfald, som bruser og pjasker ud over klipperne og den i den dybe fjord - men intet andet forstyrrer naturens lyde.

Der serveres en god middag ombord på båden og aftenen tilbringes sammen med dine medrejsende. Måske går du tidligt i seng, så du imorgen kan stå op sammen med solen. Morgen på Milford Sound er noget helt specielt. Som solen langsomt står op og afslører det fantastiske sceneri, forbereder skibets kok morgenmaden. Formiddagen tilrettelægges efter vejret. Måske sejler skibet igen ud til Det Tasmanske Hav eller måske sættes kajakkerne i vandet. Eller måske er du modig og tager en (kold) morgendukkert i fjorden?

Skibet returnerer til kajen først på formiddagen.

Overnatning:
1 overnatning i dobbeltkahyt med delt bad og toilet


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Turen afgår fra Milford Wharf. Mod tillæg er det også muligt at påbegynde turen i Te Anau eller Queenstown.

Turen afgår ikke i perioden 18. maj - 19. september. Her kan du istedet tage på en dagstur på Milford Sound.

Afrejsedatoer

Turen afgår dagligt - dog afgår turen ikke i perioden 18. maj - 19. september.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 2.895,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • 2 dage/1 nat ombord på Milford Mariner
  • Måltider ifølge program
  • Overnatning i dobbeltkahyt (fælles bad og toilet),
  • Naturguider ombord
  • Brug af kajak

Prisen er eksklusiv

  • Drikkevarer
  • Måltider ikke nævnt
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: