Søg
Søg
Hollyford Track, Little Homer Falls, New Zealand
Hollyford Track, Mt Madeline, New Zealand
Jetboat, Hollyford Track, New Zealand
Hollyford Track, Mt. Madeline, New Zealand
Hollyford Track, pingviner, New Zealand

Vandretur på Hollyford Track

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 8.895,-

Varighed: 3 dage

Tre dages guidet vandretur i det smukke Fiordland. For dig som vil ud i den fantastiske new zealandske natur - men vil sove godt om natten. Turen inkluderer også en scenisk flyvetur over Milford Sound.

I den sydlige del af New Zealand - i den spektakulære Fiordland National Park - finder du en af New Zealands smukkeste vandreture; Hollyford Track.

Denne 3 dages vandretur er for dig, som har relativ begrænset tid til rådighed. Måske har du ikke den store erfaring med vandring eller trekking, men vil alligevel gerne opleve, hvad den new zealandske natur har at byde på. Dagene bruges i naturen. Nætterne tilbringes på gode lodges, hvor du kan udveksle rejsehistorier foran pejsen og nyde et fantastisk måltid mad, som giver energi til næste dag.

Der er ingen decideret bjergvandring på turen, men du skal dog have eventyrgenet fremme for rigtigt at nyde denne tur. Der falder meget regn i denne del af New Zealand. Nogle dage vader du i mudder til knæene eller gennem vandløb og via hængebroer (som egentlig kun består af 3 stålwirere) over brusende floder. Til gengæld får du enestående naturoplevelser, fra du lægger bjergene bag dig og går gennem uberørt regnskov fyldt med kæmpestore træbregner, til du når det brusende Tasmanske Hav. En del af vandreturen kortes en smule af, når du sejler i jetboat ned af en af floderne og du slipper for at vandre hele turen tilbage. Til gengæld belønnes du med en scenisk flyvetur ind gennem den flotte fjord, Milford Sound. Bedre afslutning på 3 skønne vandredage findes ikke!

Overnatninger og alle måltider er inkluderet i turen.

Sæson

Oktober - april

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Queenstown/Te Anau - Pyke Lodge
Det er muligt at begynde turen i både Queenstown eller Te Anau. Uanset hvor du starter, anbefaler vi, at du pakker en rygsæk med det, du har brug for de kommende dage og får resten af din bagage opbevaret på hotellet/hostelet. Du bliver hentet og kørt til vandreturens startpunkt dybt inde i Fiordland National Park. Denne første dags vandring går primært gennem tempereret regnskov, hvor meterhøje træbregner, floder og vandfald præger sceneriet. Første nat tilbringes på Pyke Lodge, hvor et varmt bad og et skønt måltid mad venter. Nyd en kold øl foran pejsen, mens du vender dagens oplevelser med dine medrejsende.(F,A)

2. dag: Pyke Lodge - Martin’s Bay Lodge
Mens solen langsomt kommer til syne bag bjergene omkring dig, gør du dig klar til dagens vandring. Du passerer Lake Alabaster, hvor omgivelserne spejler sig i det blikstille vand og du skal prøve kræfter med Fiorlands længste hængebro. Ved flodbredden venter en jetboat for at sejle dig endnu længere ind i nationalparken. Jetboaten blev opfundet i New Zealand og er særlig udviklet til at sejle på de lavvandede floder på Sydøen. Vandreturen fortsætter gennem gamle skove - nogle mere end 1000 år gamle - inden landskabet åbner sig, når du når frem til havet. Hold udkig efter både pingviner og sæler, som holder til på klipperne omkring aftenens lodge; Martin’s Bay Lodge.(M,F,A)

3. dag: Martin’s Bay Lodge - Queenstown/Te Anau
Naturen er skiftet dramatisk. Morgenen bruges på at udforske området omkring Martin’s Bay Spit, som markerer overgangen mellem Hollyford-dalen og det brusende Tasmanske Hav. Væk er de høje træbregner og er istedet erstattet af sandklitter, klipper og sælkolonier. Med den nemme tilgang til frisk fisk, rent vand i søerne og store træer til at bygge kanoer af har området i rig Maori-kultur. Efter frokost er det tid til at tage afsked med Martin’s Bay Lodge og gå ombord på det lile fly, der skal bringe dig tilbage til Milford Sound. Udsigten er fænomenal langs den barske kyst med kig ind gennem de dybe fjorde, og du vil synes, det er lidt af en bedrift, at du har vandret i denne rå natur i flere dage. Fra Milford Sound er der transport til Te Anau/Queenstown - hvis du da ikke vælger at forlænge turen med et overnatningscruise på Milford Sound.(M,F,A)

Overnatning:
2 overnatninger på lodges


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Selvom turen ikke indebærer bjergvandring, er det dog nødvendigt, at du er i en vis fysisk form for at gennemføre turen. Der vandres op til 20 km om dagen.

Det er muligt at låne både rygsække og regnjakker, men vi anbefaler, du tager dit eget gennemprøvede udstyr med. Du behøver ikke medbringe sæbe eller shampoo - dette forefindes på lodgerne og er udviklet, så det skåner naturen mest muligt. Resterende bagage opbevares på dit hotel/hostel i Queenstown eller Te Anau.

Aftenen før turens start er der informationsmøde i hhv. Queenstown og Te Anau. Alle vandrere bedes møde op til dette møde.

Det er muligt at starte turen både i Queenstown og Te Anau. Vi anbefaler dog, at du starter fra Te Anau.

Afrejsedatoer

Der er flere ugentlig afgange - tag en snak med din rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 8.895,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

  • Guide på hele turen
  • 2 overnatninger på gode lodges
  • Alle måltider
  • Mulighed for at låne udstyr
  • Scenisk flyvetur gennem Milford Sound
  • Sejltur i jetboat
  • Transport Queenstown - Te Anau og vandreturens start

Prisen er eksklusiv

  • Drikkevarer
  • Lommepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: