Søg
Søg
Den demilitariserede zone (DMZ) er 240 km lang og 2 km bred og adskiller Nord- og Sydkorea. Denne grænse siges at være den mest bevogtede i hele verden

Rejser til Nordkorea

BEMÆRK: Nordkorea er et totalitært styre hvilket betyder at du skal overholde alle regler i landet. Små ting kan blive straffet hårdt. Er du derfor i tvivl om du vil have denne rejseoplevelse så anbefaler Jysk Rejsebureau, at du finder et andet rejsemål.

En rejse til Nordkorea er unik oplevelse, da du får et indblik i verdens mest lukkede land. Kun ca. 2000 vestlige turister besøger årligt Nordkorea. Landet er et af de fattigste i verden, men gør et stort nummer ud af at vise sin rigdom via festivaler, udstillinger, bygninger og monumenter. Siden Korea-krigen har Nordkorea holdt fast i en mere isoleret form for kommunisme, den såkaldte Juche-ideologi, skabt af den nu afdøde nordkoreanske leder Kim Il-Sung. Nordkoreanerne er et stolt folk, der sætter stor ære i at holde sig selvforsynende i en verden, de opfatter som fjendtlig. Landet er et af de sidste kommunistiske lande i verden med verdens fjerde største militær og en personkult af nu afdøde Kim Il Sung og Kim Jong Il og den nuværende leder Kim Jong Un. Kim-familien tilbedes som var de guder, og nordkoreanere tror fuldt og fast på, at det kun er deres lederes faste hånd, der holder USA og Sydkorea fra at angribe dem.

Rejseforslaget herunder er til inspiration, men vi laver flere forskellige rejser til Nordkorea hvert år, så du kan bruge det som udgangspunkt for din egen rejse rundt i Nordkorea.
1 resultater
Rejser til inspiration (Danmark t/r)

Gratis rejseforedrag

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: