Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Nordkorea. Du kan få skræddersyet din rejse til Nordkorea helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Nordkorea.

Viser 3 oplevelser

Tag med på en helt unik rundrejse rundt i Nordkorea

Det bedste af Nordkorea

Tag med på en helt unik rejse rundt i Nordkorea, verdens mest lukkede land, og oplev landets kultur og enestående historie i Pyongyang, DMZ-zonen og Mount Myohang. Derudover kommer du på trekkingtur i Mount Kumgang og oplever Nordkoreansk badeferie på østkysten.
Læs mere
15 dage
APRIL, MAJ, SEPTENBER OG OKTOBER
Priser på vej
Løb maraton i Nordkorea

Løb maraton i Nordkorea

Tag med på en helt unik løberejse til Pyongyang Maraton i Nordkorea. Som deltager i et af verdens mest spektakulære maratonløb kommer du til at opleve Nordkorea fra en helt anden side, mens du løber fra Kim Il Sung Stadium og rundt i Pyongyangs gader.
Læs mere
14 dage
APRIL
Priser på vej
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Nordkorea

På opdagelse i Nordkorea

Der er ganske enkelt ingen steder på jorden magen til Nordkorea. Tag med på en helt unik rejse til Nordkorea, verdens mest lukkede land, og oplev landets kultur og enestående historie.
Læs mere
14 dage
APRIL, MAJ, SEPTENBER OG OKTOBER
Priser på vej

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Nordkorea er pt. lukket for indrejse

Da Nordkorea pt. er lukket for indrejse, kan vi desværre ikke tilbyde at hjælpe med at arrangere rejser til landet, førend det igen åbner op.


På vores sider på Facebook og Instagram giver vi besked, så snart rejser til Nordkorea igen er muligt.


Til top