15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
BEMÆRK: Nordkorea er et totalitært styre hvilket betyder ,at du skal overholde alle regler i landet. Små ting kan blive straffet hårdt. Er du derfor i tvivl om du vil have denne rejseoplevelse, så anbefaler Jysk Rejsebureau, at du finder et andet rejsemål.

Rejsen starter med to dages ophold i Beijing, hvor du bor centralt ved Den Forbudte By og ikke langt fra de charmerende gader i hutongerne. Fra Beijing begynder du dit eventyr i Nordkorea i tog til Pyongyang. Du rejser i en gruppe fra og til grænsebyen Dandong (turen kan laves som privat tur mod merbetaling) og rundt i Nordkorea. I Nordkorea kommer du til at opleve hovedstaden Pyongyang og dens mange seværdigheder som f.eks. Kumsunsan Memorial Palace, Grand People Study House, Korean War Museum, USS Pablo, Arch of Triumph, Youth Palace, Tower of Juche Idea, rundtur i Pyongyangs metro, Mansudae Monument og meget mere. Overalt i Nordkorea vil du se hvad den store leder Kim Il Sung og hans far og farfar har betydet for landet, og stadig gør. Der vil være dagsture til Den Internationale Venskabsudstilling i Myohyangbjergene, og den demilitariserede zone ved Kaesong. Den sidste del af rejsen tager dig på trekkingtur til Nordkoreas 2. højeste bjerg, Mount Kumgang og på nordkoreansk badeferie ved østkysten. I alt en rigtig spændende tur rundt Nordkorea, hvor du vil opleve og høre historien bag landet - fra Nordkoreas synspunkt. Fra Pyongyang går turen tilbage til Beijing, hvor du har to dage på egen hånd inden du rejser tilbage til Danmark.

Få information og fakta om Nordkorea her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Nordkorea her

Bedste rejseperiode

Forår og efterår er de bedste tidspunkter at besøge Nordkorea, da højsommeren kan blive utrolig varm og vinteren bidende kold.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Beijing med ankomst dagen efter.
2. dag: Ankomst Beijing
I Beijing bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel, som ligger centralt i Beijing. Resten af dagen er til fri disposition. Benyt lejligheden til at se lidt mere af området omkring hotellet og få et par rejsetips til din rejse i Kina fra vores servicekontor, som ligger på hotellet.
3. dag: På eventyr i Beijing
Du har hele dagen i Beijing, hvor der er rig mulighed for at udforske byen på egen hånd. Den Himmelske Fredsplads og Den Forbudte By er måske oplagte must-sees i Beijing. Men byen gemmer også på andre store kulturskatte, som for eksempel Himlens Tempel Park, som er Kinas største og smukkeste tempelkompleks. Den omkringliggende park er en oase for byens borgere, der kommer for at træne, spille brætspil eller bare slappe af og nyde naturen. Beijing er en spændende by at gå på indkøb i, og byen byder på utallige markeder, hvor man altid kan finde et godt tilbud. Du kan også tage på trekkingtur til den Kinesiske Mur eller besøge det fantastiske sommerpalads.
4. Dag: Med tog fra Beijing til Pyongyang
Fra togstationen i Beijing sættes kurs mod Nordkorea. Togturen varer ca. 23 timer, så der er god tid til at nyde den spændende togrejse i en førsteklasseskupé. Vi anbefaler, at du medbringer mad og snacks til togrejsen (aften samt morgen/frokost). Det er også muligt at tilkøbe mad i spisevognen.
5. dag: Ankomst til Pyongyang
Toget ankommer tidligt om morgenen til Dandong, her krydser du Sino-Korea Friendship broen til Sinuiju. Du skal forvente en to timers told- og visumkontrol af de Nordkoreanske myndigheder samt cirka to timers ventetid på stationen, da du skal skifte tog. I Dandong møder du gruppen, som du opholder dig med på hele turen rundt i Nordkorea. Fra Sinuiju ruller toget stille og roligt igennem det Nordkoreanske landskab, hvor du gennem de store vinduer kan observere landskabet, de lokale bønder og byerne. Toget ankommer sidst på eftermiddagen til Pyongyang, som er hovedstaden i Nordkorea. Her bliver du med resten af gruppen kørt til Yanggakdo Hotel, som er beliggende på sin egen lille ø. Herfra er det nemlig lettere at holde øje med turisterne, da det ikke er tilladt at forlade hotellet uden sin guide. Der er dog et udendørs område ved hotellet og en lille sti langs floden, hvor du må færdes uden din guide. På hotellet er der en bar, hvor de fleste turister mødes om aftenen, en god måde at få snakket dagens oplevelser igennem på. (F,A)
6. dag: På opdagelse ved Mount Myohyang og Pyongyang
Dagen starten ved Den Internationale Venskabsudstilling ved Mount Myohyang, som er verdens største samling af gaver. Her ser du alt som Kim Il Sung og Kim Jong Il har modtaget igennem tiden. Du kan bl.a. se en togvogn fra Kinas formand Mao og en seks tons panserarmeret limousine fra Josef Stalin. Du besøger også det buddhistiske tempel Pohyon som kan dateres over 1000 år tilbage. Efter en frokost forlader du de smukke bjerge og grønne dale for at køre tilbage til Pyongyang, hvor gruppen besøger Arch og Triumph og Mangyongdae Native House. Slutteligt besøger du skolen Children’s Palace, hvor du skal opleve en forevisning fra elerverne. Middagen spiser du på en lokal restaurant og du overnatter på Yanggakdo hotellet. (M,F,A)
7. dag: Dagstur til DMZ og Kaesong
I dag kører du mod syd til den demilitariserede zone (DMZ), som er en 240 km lang og 2 km bred strækning, der adskiller Nord- og Sydkorea. Denne grænse siges at være den mest bevogtede i hele verden. I Panmunjom kan du opleve nordkoreanske soldater stå overfor sydkoreanske og amerikanske soldater ved grænsen. Der er bygget barakker, hvor den ene halvdel ligger i nord og den anden i syd. Her blev våbenhvilen underskrevet i 1953, og her afholdes der møder mellem Nord- og Sydkorea. Der er endda afmærket på mødebordet, hvor grænsen går og du kan derfor stå med et ben i hvert land. Fra DMZ går turen til Kaesong, Koreas historiske hovedstad frem til 1500-tallet. Kaesong har den største forsamling af militære styrker i verden, selvom man ikke lige får det indtryk, når man besøger den fredelige by. Du besøger Koryo Museet, som har en stor samling af buddhistiske genstande og keramik. Det er muligt at handle lidt propagandamateriale (plakater, postkort, m.m.) i en butik ved museet. Lige uden for Kaesong besøger du også Kong Kongmins grav, han regerede fra 1352-1374. Graven er på forunderlig vis stadig intakt, på trods af alle krigene og invasionerne gennem tiden. Du spiser frokost, inden du tager tilbage til Pyongyang. I Pyongyang besøger du sammen med gruppen Tower of Juche Idea, tager en rundtur i Pyongyangs metro og hylder de enorme bronze statuer af Kim Jong Il og hans far ved Mansudae Monument (de lokale indbyggere lægger blomster for foden af statuen og bukker for den, og dette forventes også af turisterne). Middagen foregår på et af Pyongyangs mest populære restauranter, Duck BBQ Restaurant. (M,F,A)
8. dag: Byrundtur i Pyongyang
Dagen bruger du med gruppen og din guide i Pyongyang. Du skal have dit pæneste tøj på i dag (skjorte og pæne bukser for mænd samt kjole der dækker knæ og skuldre for kvinder) til besøget ved Kumsunsan Memorial Palace, hvor lederne Kim Il Sung og Kim Jong Il hviler. Du kan se flere af deres ejendele inden du får mulighed for at besøge det mausoleum, hvor lederne ligger i deres glaskister. Næste stop går til Kim Il-Sung pladsen, hvor du kan nyde stemningen inden gruppen fortsætter byrundturen til Grand People's Study House, hvor du bl.a. kan opleve engelskundervisning og bibliotekets computerrum. Nordkoreanerne viser gerne deres trofæer frem, og om eftermiddagen besøges et af de store, krigsskibet USS Pueblo, et amerikansk spionskib der blev erobret under den kolde krig i 1968. Rundvisningen fortsætter til Korean War Museum, hvor du hører Nordkoreanernes syn på Koreakrigen. (M,F,A)
9. dag: Pyongyang til den nordkoreanske østkyst
Efter morgenmaden bliver du kørt til den nordkoreanske østkyst og byen Wonsan, som er en badeferiedestination for de lokale. Undervejs gøres der stop ved Tomb of King Tongmyong. Nyd badeferie à la Nordkorea og hop i bølgerne med de lokale. (M,F,A)
10. dag: Trekking i Mount Kumgang
Fra Wonsan går turen sydpå til Nordkoreas 2. højeste bjerg, Mount Kumgang (1.638m). I nationalparken kan du opleve smukke vandfald, skove og bjerge mens du trekker til toppen Mount Kumgang, hvor der venter dig en fantastisk udsigt. (M,F,A)
11. dag: Mount Kumgang til Pyongyang
Morgenmaden spises på hotellet ved nationalparken, og der vil være mulighed for at udforske den smukke natur yderligere ved Mount Kumgang inden turen går tilbage til hovedstanden, Pyongyang. (M,F,A)
12. dag: Afrejse fra Pyongyang
Efter morgenmaden bliver du kørt til togstationen og starter din togrejse tilbage til Beijing. Der er frokost inkluderet på toget, men husk at have mad med til aftens- og morgenmad eller køb det i spisevognen. (M,F)
13. dag: Ankomst til Beijing
Du ankommer om morgenen til Beijing og tager selv til dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition i Beijing.
14. dag: På opdagelse i Beijing
Brug dagen på at udforske Beijing. Du kan nyde den hyggelige stemning i hutongerne eller shoppe i de enorme indkøbscentre.
15. dag: Afrejse fra Beijing og ankomst til Danmark
Efter en masse unikke oplevelser i Beijing og Nordkorea går turen hjemad. Du tager selv en taxa til lufthavnen, hvor du påbegynder din hjemrejse til Danmark. Du ankommer samme dag tilbage i Danmark. Ankomsttidspunktet i Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

2 overnatninger på budgethotel i Beijing
1 overnatning i tog i førsteklasseskupé
4 overnatninger på Yanggakdo Hotel i Pyongyang
1 overnatning på budgethotel i Wonsan
1 overnatning på budgethotel ved Mount Kumgang
1 overnatning på Yanggakdo Hotel i Pyongyang
1 overnatning i tog i førsteklasseskupé
2 overnatninger på budgethotel i Beijing

Bemærkninger

Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet. Flere af de seværdighederne, som f.eks. DMZ, kan uden varsel blive lukket af de lokale myndigheder, og derfor er programmet kun vejledende.

I Nordkorea skal alle de billeder, du tager, godkendes af din guide. Hvis ikke det bliver godkendt af guiden, skal billederne slettes. Film og memorycards kan ikke købes i Nordkorea, så disse skal medbringes hjemmefra. Kikkert, der forstørrer med mere end seks gange, samt GPS må ikke medbringes. Det er ikke muligt at komme på internettet, så hvis du skal sende en mail, kan det gøres fra hotellets mailadresse. Du må ikke færdes på egen hånd, og du må ikke ytre din mening. Derfor er det vigtigt, at du bestemmer dig for, om du kan leve med disse begrænsninger, inden du tager afsted.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Turen starter på udvalgte datoer, der er cirka 1-2 afgange hver måned. Tag kontakt til en rejsekonsulent for afrejsedataljer.

Gruppestørrelse

Du rejser i en international gruppe i Nordkorea på cirka 4-30 personer, hvilket gør dit ophold mere afslappet, da du ikke konstant overvåges som du gør på en privattur. Gruppen bliver ledsaget overalt af statsudpegede guider. Opholdet i Nordkorea kan også laves som en privat tur.

April, maj, septenber og oktober

Pakkeliste

 • Kontanter (EUR, USD eller CNY, da der ikke kan hæves på kort)
 • Formelt tøj
 • Evt. mad/snacks (mulighed for at købe mad på toget, men medbring frugt og kiks)
 • Vådservietter og toiletpapir til togrejsen
 • Spillekort
 • Bøger
 • Ørepropper
 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Beijing t/r (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Ture og opleveler ifølge program
 • Engelsktalende guide under opholdet i Nordkorea
 • Måltider ifølge program
 • Tog Beijing - Pyongyang t/r
 • Visum til Nordkorea

Prisen er eksklusiv

 • Kinesisk visum (dobbelt entry visum)
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge - i Kina og Nordkorea er det god skik at give drikkepenge
 • Måltider der ikke nævnt i programmet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Udgifter til oplevelser i Nordkorea som ikke er nævnt i programmet som f.eks. cirkus, forlystelsespark, m.m.

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Nordkorea er pt. lukket for indrejse

Da Nordkorea pt. er lukket for indrejse, kan vi desværre ikke tilbyde at hjælpe med at arrangere rejser til landet, førend det igen åbner op.


På vores sider på Facebook og Instagram giver vi besked, så snart rejser til Nordkorea igen er muligt.


Til top