Danmark har et samarbejde med udvalgte lande, der gør, at danske statsborgere har mulighed for at kombinere rejse og arbejde i netop disse lande. Ordningen kaldes et Working Holiday-visum.

Med et Working Holiday-visum kan du opholde dig i landet i en længere periode, og du må ligeledes arbejde eller studere i en del af denne periode.

Det er et godt økonomisk supplement, hvis du ønsker at rejse rundt i verden, men ikke helt har fået sparet nok op hjemmefra og samtidig vil ind under huden på den lokale kultur.

Ansøgningsprocessen foregår nemt og hurtigt. Når du har betalt for dit visum, bliver du ringet op af engelsktalende personale og sammen gennemgår I ansøgningsskemaet.

Jysk Rejsebureau kan hjælpe dig med alt det praktiske samt masser af tips og ideer til, hvad du kan opleve i landet, når du også booker dine flybilletter gennem os.

Se herunder, hvor du kan gøre brug af Working Holiday-visum og læs mere om processen og reglerne for de enkelte destinationer.

Viser 5 oplevelser

Mød og arbejd med mennesker fra hele verden

Working Holiday i Canada

Du kan nu kombinere ferie og arbejde i Canada. Du får arbejde i skisæsonen inkl. liftkort, overnatninger, løn samt hjælp til visumansøgning. Efterfølgende kan du rejse på egen hånd eller måske finde dig et sommerjob.
Læs mere
Op til 12 måneder
NOVEMBER - SEPTEMBER
Priser på vej
Med et Working holiday kan du både rejse og arbejde dig gennem New Zealand

Working Holiday visum til New Zealand

Med et Working Holiday Visum kan du kombinere din rejse til New Zealand med et arbejdsophold. Det er en fantastisk mulighed for at møde en masse nye mennesker og få nogle spændende oplevelser.
Læs mere
Op til 12 måneder
NOVEMBER - APRIL
fra 16.995,-
Working Holiday, Australien

Working Holiday i Australien

Kombinér din ferie i Australien med et arbejdsophold og kom helt tæt på den australske kultur. Dette rejseforslag giver dig en flybillet med 12 måneders varighed, working holiday visum og 2 overnatninger på hostel.
Læs mere
Op til 12 måneder
HELE ÅRET
fra 17.195,-
Med et Working holiday kan du både rejse og arbejde dig gennem New Zealand

Working Holiday visum til New Zealand

Med et Working Holiday Visum kan du kombinere din ferie til New Zealand med et arbejdsophold. Det er en fantastisk mulighed for at møde en masse nye mennesker og få nogle spændende oplevelser.
Læs mere
Op til 12 måneder
HELE ÅRET
fra 3.198,-
Working Holiday, Australien

Working Holiday visum til Australien

Kombinér din ferie i Australien med et arbejdsophold og kom helt tæt på den australske kultur.
Læs mere
Op til 12 måneder
HELE ÅRET
fra 4.689,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top