I slutningen af oktober opfordrede vi til at smide bukserne til fordel for Røde Kors. Vi samlede i alt 9 store sække ind - over hele landet blev der samlet 128 ton tøj ind, der har en kontantværdi over en halv million kroner - FLOT!!! Tak til alle der deltog:) Klik på overskriften og se hvad og hvem Røde Kors kan hjælpe.

Beløbet, der blev indsamlet på Smid Bukserne kampagnen kan for eksempel bruges på at give mad til 8.300 mennesker i en måned, uddele hygiejnepakker til over 6.000 familier, eller give midlertidig husly til mere end 1.600 familier, der har mistet deres hjem efter tyfonen i Filippinerne.

Røde kors skriver desuden på deres facebookside:
"Dertil kommer at der har været en massiv dækning af kampagnen i medierne. Det betyder at der er kommet mere fokus på genbrug, og på den lange bane håber vi at kampagnen vil øge genbrugsprocenten og donations villigheden i Danmark.

Alt dette var ikke sket uden jeres hjælp, vi takker eller dem der donerede til os under kampagnen, og alle dem der donere til os på regelmæssig basis. I er med til at gøre en stor forskel for udsatte mennesker!"
Resultatet af Smid bukserne kampagnen
Til top