17 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 62.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev alle aspekter af Papua Ny Guinea og få den farverige kultur helt ind under huden. Dette rejseforslag emmer af eventyr og byder på masser af unikke oplevelser: oplev stemningen på landets største marked i Mount Hagen, trek til toppen af Papau Ny Guineas højeste bjerg Mount Wilhelm, kom tæt på Asaro Mudmen i Goroka, dyk med hammerhajer eller nyd paradiset i Tufi. Dette er blot nogle af de oplevelser, der venter dig på denne fantastiske rejse rundt i et af verdens mystiske og mindst udforskede lande.

Jysk Rejsebureau skræddersyer rejser til Papua Ny Guinea, så ønsker du f.eks. ikke at trekke ved Mount Wilhlem, så kan denne del fjernes eller udskiftes med en anden oplevelse i området.

Få information og fakta om Papua Ny Guinea her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Papua Ny Guinea her

Bedste rejseperiode

Den bedste tid at besøge Papua Ny Guinea er fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde og mildere temperaturer. I april og november skal du forvente mere uregelmæssigt vejr med højere luftfugtighed. Regnsæsonen ligger fra december til marts, hvor du skal forvente store regnmængder.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Papua Ny Guinea. Undervejs vil der være mellemlandinger, og det er muligt at gøre stop undervejs i fx Singapore eller Manila. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.
3. dag: Ankomst til Port Moresby
Du ankommer tidligt om morgenen til Port Moresby Airport og fortsætter med indenrigsfly til Mount Hagen. Ved ankomst til Mount Hagen bliver du mødt af din lokalguide, som tager dig med rundt i Mount Hagen by. Fra byen går turen via en kaffeplantage til Magic Mountain Lodge i bjergene udenfor byen, hvor du ankommer om eftermiddagen. Her kan du få dig et bad og slappe af resten af dagen - indånd den friskebjergluft og nyd de smukke omgivelser midt i Papua Ny Guineas højland. (A)
4. dag: På opdagelse i og omkring Mount Hagen
Efter morgenmaden går turen til Mountain Hagen marked, som er det største og livligste marked i hele Papua Ny Guinea. Oplev stemningen, duftene og de lokale handlende, imens du bevæger dig gennem markedet. Fra Mount Hagen går turen videre til en mindre landsby, hvor du vil blive budt velkommen med en sing sing, efterfølgende møder du den lokale høvding og hans kone. Der er god tid til at opleve dagligdagen i landsbyen og lære alt om traditioner og ceremonier - en af dem får du mulighed for at opleve til frokost, hvor der ofres en gris som efterfølgende spises, kaldet mumu frokost. Sidst på eftermiddagen går turen tilbage til Magic Mountain Lodge. (M,F,A)
5. dag: Bestigning af Mount Hagen
Hele dagen er sat af til at bestige bjerget Mount Hagen på 3.800m. Ruten er ikke teknisk krævende, og ønsker du ikke at komme til toppen, så kan du sagtens bruge dagen på at trekke rundt i den frodige natur for at spotte vilde dyr. Efter en god morgenmad går turen afsted med din guide, du vil være tilbage sidst på eftermiddagen. Nyd udsigten og hold øje med paradisfugle, som kendes ved deres spektakulære og farverige fjerdragt. Papua Ny Guineas flag prydes af raggiana-paradisfuglen. (M,F,A)
6. dag: Fra Mount Hagen til Kegesugl
I dag forlader du lodgen i Mount Hagen og kører til Kegesugl via Kundiawa. Du skal forvente, at køreturen tager det meste af dagen og vejeforholdene er ikke altid optimale, specielt ikke i regntiden. (M,A)
7-8. dag: Bestigning af Mount Wilhelm
De næste to dage skal du prøve kræfter med at bestige Papua Ny Guineas højeste bjerg, det 4.509 m høje Mount Wilhelm. Trekket er fysisk hårdt, men kræver ingen teknisk erfaring og du kan trekke hele vejen til toppen. Du overnatter i base camp og begynder din opstigning kl. 2 om natten på dag to af turen. Ved solopgang ankommer du til toppen, og her bliver du belønnet med en fantastisk udsigt. Efterfølgende går turen tilbage til Kegesugl, hvor du overnatter i en landsby lodge. (M,F,A)
9. dag: Fra Kegesugl til Goroka
Tidlig morgen er der afgang mod Goroka, hvor du ankommer om eftermiddagen. Her får du mulighed for at opleve de kendte Asaro Mudmen og lære om deres kultur - en unik oplevelse med en af Papua Ny Guineas mest signifikante stammer. Efterfølgende går turen til hotellet. (M)
10. dag: Fra Goroka til Port Moresby
Morgenen starter med et besøg i en mindre landsby, hvor du bliver budt velkommen med dans og sang på traditionelvis. Efterfølgende bliver du vist rundt i landsbyen, og du vil blive budt på den traditionelle mumu frokost. Om eftermiddagen går turen til lufthavnen, og du flyver videre til hovedstaden, Port Moresby. Her bliver du afhentet og kørt til dit hotel ikke langt fra lufthavnen. (M,F)
11. dag: Byrundtur i Port Moresby og afgang mod Tufi
Dagen starter med en byrundtur i Port Moresby. Om eftermiddagen bliver du kørt i lufthavnen og flyver til Tufi, hvor du har fem nætter på det fantastiske Tufi Resort. (M,A)
12-15. dag: Afslapning og adventure i Tufi
Fordøj alle de kulturelle oplevelser og fantastiske treks du oplevede i højlandet. På Tufi Resort er der virkelig mulighed for at slappe af i rolige omgivelser. Er du frisk på flere eventyr, så findes der masser af aktiviteter, du kan lave fra resortet fx havkajak, trekking, snorkling, dykning og masser af kulturoplevelser i de små landsbyer omkring resortet. Dykning og snorkling her er unik, da koralrevene er helt uberørte og med masser af liv. Dyk med hammerhajer, WWII vrag og oplev det fantastiske makroliv som fx farverige nøgensnegle. (M,F,A)
16. dag: Afrejse fra Tufi
I dag tager du fra Tufi og flyver via Port Moresby tilbage til Danmark. (M)
17. dag: Ankomst Danmark
Du ankommer til Danmark efter et fantastisk eventyr i Papua Ny Guinea.

Overnatninger

3 overnatninger på Magic Mountain Lodge i Mt. Hagen
1 overnatning i simpel mountain lodge i Kegesugl
1 overnatning i simpel shelter ved base camp på Mount Wilhelm
1 overnatning i simpel mountain lodge i Kegesugl
1 overnatning på Birds of Paradise eller lign. hotel i Goroka
1 overnatning på Gateway Hotel eller lign. hotel i Port Moresby
5 overnatninger på Tufi Resort

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra guesthouse til turistklasse- og luksusresorts.

Bemærkninger

Ønsker du mere komfort, kan du opgradere transport i højlandet til private transfers (bil med chauffør) mod merbetaling.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse starter søndag i alle uger fra april til og med oktober.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Snorkeludstyr
 • Håndklæde og badetøj
 • Kikkert
 • Dagsrygsæk
 • Lange og korte trekkingbukser
 • T-shirts og langærmet trøje/skjorte
 • Solhat eller kasket
 • Skiundertøj
 • Vandrestøvler
 • Fleecetrøje eller varm trøje
 • Let regn- eller skaljakke
 • Regn- eller skalbukser
 • Solbriller
 • Solcreme
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Evt. lagenpose og egen sovepose
 • Evt. egen vandflaske
 • Vandtætte pakkeposer

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter Danmark - Mount Hagen // Goroka - Port Moresby - Tufi - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Ture og aktiviteter ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Lokal guide i Mount Hagen, Mount Wilhelm, Goroka og Port Moresby
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (der dækker ved forsinket fremmøde)
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Øvrige udflugter
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Visum (købes lokalt ved ankomst til Port Moresby internationale lufthavn)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Steffi N. Madsen

Steffi N. Madsen

Rejsekonsulent

aarhus|jr.dk

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top