Portugals hovedstad, Lissabon, er en god blanding af afslappet feriestemning og livlig storby. Her finder du pastelfarvede huse dekorerede med portugisiske mosaikker, romantiske restauranter, gamle charmerende sporvogne og mange kilometers sandstrand langs kysten med klart, turkisblåt vand.

Viser 3 oplevelser

Roadtrip til Portugals højdepunkter

Oplev det bedste af Portugal. Fra Lissabons ikoniske sporvogne og surfing i Peniche til de høje Serra da Estrela-bjerge og portvinssmagning i Porto. Denne kør-selv-rejse indeholder lidt af det hele.
Læs mere
10 dage
MAJ-OKTOBER
fra 11.495,-
Lapoint surf camp Portugal

Surfer-eventyr i Portugal

Er du til adventure, og har du lyst til at prøve kræfter med surfing? Så tag med på Lapoints fede surfcamp i Portugal! Portugals vestkyst er et rent paradis for surfere, og kendt som Europas surf-hovedstad, med perfekte bølger og flotte sandstrande. Surfcampen byder på masser af hygge og socialt samvær sammen med dine nye surfervenner.
Læs mere
8 dage
MAJ-OKTOBER
fra 8.995,-
togrejse igennem Portugal - kun interrail produkt

Togrejse igennem Portugal

Oplev Portugals spændende kultur og smukke natur med en togtur gennem landet. Du kommer til at udforske portvinens hovedstad Porto i nord, bjergbyer med flere hundrede års historie, den fine hovedstad Lissabon, samt de smukkeste strande i Algarve-regionen.
Læs mere
14 dage
MAJ-OKTOBER
fra 9.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top