Portugals hovedstad, Lissabon, er en god blanding af afslappet feriestemning og livlig storby. Her finder du pastelfarvede huse dekorerede med portugisiske mosaikker, romantiske restauranter, gamle charmerende sporvogne og mange kilometers sandstrand langs kysten med klart, turkisblåt vand.

Viser 4 oplevelser

Portugals højdepunkter

Oplev det bedste af Portugal på denne rundrejse, hvor du både kommer til at udforske den pulserende storby Lissabon, gå på opdagelse i Portugals højeste bjergområde ved Serra da Estrala og nyde strandferie ved Atlanterhavet i den smukke by Peniche.
Læs mere
8 dage
MAJ-OKTOBER
fra 13.995,-
Portugal familie vestkysten

På roadtrip med familien i Portugal

Oplev det bedste af Portugal på denne familie-kør-selv-rejse! Vi har tilrettelagt ruten samt booket fly og hoteller til jer, så hele familien blot kan nyde ferien og suge alle de flotte landskaber og nye indtryk til jer. På rejsen vil I opleve historiske storbyer, smukke bjerglandskaber, vinmarker og nyde strandene i surfernes paradis.
Læs mere
14 dage
MAJ-OKTOBER
fra 8.995,-
fra 7.499,-
Lapoint surf camp Portugal

Surfer-eventyr i Portugal

Er du til adventure, og har du lyst til at prøve kræfter med surfing? Så tag med på Lapoints fede surfcamp i Portugal! Portugals vestkyst er et rent paradis for surfere, og kendt som Europas surf-hovedstad, med perfekte bølger og flotte sandstrande. Surfcampen byder på masser af hygge og socialt samvær sammen med dine nye surfervenner.
Læs mere
8 dage
MAJ-OKTOBER
fra 6.995,-
togrejse igennem Portugal - kun interrail produkt

Togrejse igennem Portugal

Oplev Portugals spændende kultur og smukke natur med tog igennem landet. Du kommer til at udforske portvinens hovedstad Porto i nord, bjergbyer med flere hundrede års historie, Portugals fine hovedstad Lissabon, samt de smukkeste strande i Algarve regionen.
Læs mere
14 dage
MAJ-OKTOBER
fra 10.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top