Porto er en gammel historisk havneby beliggende i det nordlige Portugal ved Douro-flodens udmunding i Atlanterhavet. Porto er en del af pilgrimsvandreruten på Caminoen og startstedet for din rejse med tog eller bil på road trip i Portugal. Du kan udforske byen på gåben i de hyggelige kvarterer eller f.eks. tage en cykeltur i området. Douro-dalen ved Porto er ophavssted til portvinen, så glem ikke at få en smagsprøve på portvin, mens du befinder dig i det verdenskendte vinområde.

Viser 3 oplevelser

Kvinde ser ud over Toledo i Spanien

I bil gennem Spanien og Portugal

Oplev det ægte Spanien og charmerende Portugal på denne kør-selv-rejse, der byder på nye og gamle hovedstæder, autentiske regioner, historiske byer og dramatiske landskaber spækket med vinranker. Glæd dig til gyldne byer, portvin og brusende floder.
Læs mere
14 dage
APRIL - OKTOBER
fra 14.995,-
camino portugal

Caminovandring på Den Portugisiske Kystvej

Oplev den betagende portugisiske kyst og de små, hyggelige kystbyer på denne vandring fra Portugals charmerende havneby, Porto, til den historiske by, Baiona, i Spanien. En pilgrimsvandring, hvor du kan nyde den nordportugisiske og nordspanske kultur, og samtidig få en pause fra den travle hverdag, hvor der er tid til refleksioner, at møde andre pilgrimsrejsende og være i ét med naturen.
Læs mere
9 dage
MAJ-OKTOBER
fra 7.895,-
togrejse igennem Portugal - kun interrail produkt

Togrejse igennem Portugal

Oplev Portugals spændende kultur og smukke natur med tog igennem landet. Du kommer til at udforske portvinens hovedstad Porto i nord, bjergbyer med flere hundrede års historie, Portugals fine hovedstad Lissabon, samt de smukkeste strande i Algarve regionen.
Læs mere
14 dage
MAJ-OKTOBER
fra 15.795,-
Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top