Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
SIDST OPDATERET 6/5 2022
Særlige indrejseregler i Ecuador i forbindelse med Covid-19

Indrejseregler i Ecuador:
  • Alle rejsende, der er færdigvaccineret senest 14 dage før afrejse fra Danmark, er undtaget krav om test inden afrejse.
  • Ikke-vaccinerede rejsende (fra 3 år og op) skal fremvise en negativ PCR-test (max 72 timer gammel) før indrejse til både fastlands Ecuador og til Galapagos.
  • Alle rejsende skal udfylde Passenger's Health Declaration online inden afrejse eller fysisk ved afrejse

Seneste information og opdatering vil fremgå af Ecuadors myndigheder, klik HER

Tidligere smittet med Covid-19:
  • Ikke-vaccinerede rejsende, der tidligere har været smittet med Covid-19, som min. 1 måned efter smitte stadig tester positiv ved en PCR-test, skal fremvise en sundhedserklæring fra myndighederne, som fastslår at vedkommende ikke længere smitter (lægeerklæring samt immunitetspas)

Lokale restriktioner:
  • Alle over 12 år skal kunne fremvise dokumentation for fuld vaccination (2 doser) for at få adgang til enkelte offentlige steder som f.eks. butikker, restauranter og shoppingcentre
  • Der kan forekomme andre lokale restriktioner

Mellemlanding på flyrejsen:

Se alle vores spændende rejseforslag til Ecuador og Galapagos her
OBS: Vi tager forbehold for eventuelle fejl og ændringer vedrørende ovenstående regler og retningslinjer. Vi bestræber os på at holde vores hjemmeside opdateret med de seneste ændringer i forhold til indrejse og transit.

Nye regler kan indføres med meget kort varsel. Du bør altid følge lokale myndigheders anvisning.

Vores informationer er alene til vejledende brug – det er altid dit eget ansvar at opfylde og holde dig orienteret om de senest gældende indrejsekrav .

Til top