Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
SIDST OPDATERET 21/6 2022
Særlige indrejseregler i Peru i forbindelse med Covid-19

Indrejseregler i Peru:
  • Vaccinerede rejsende fra 18 år skal fremvise gyldigt vaccinationskort med 3 stik og børn i alderen 12-17 år skal kunne dokumentere 2 stik. Vaccinationskortet er gyldigt 14 dage efter sidste stik. Børn under 12 år er undtaget krav om vaccination
  • Ikke-vaccinerede og ikke færdigvaccinerede rejsende over 12 år skal fremvise negativ PCR-test (max 48 timer gammel ved boarding)
  • Børn under 12 år skal ikke fremvise hverken coronapas eller negativ test, men må ikke udvise symptomer på Covid-19 ved boarding
  • Alle rejsende skal udfylde en sundhedserklæring via dette link – max 72 timer før afrejse

Tidligere smittet med Covid-19:
  • Rejsende, som har været smittet med Covid-19 indenfor de seneste 3 måneder før afrejse, skal fremvise dokumentation for positiv Covid-19 test, samt en sundhedserklæring, der viser at du er raskmeldt. (Lægeerklæring samt immunitetspas)

Lokale restriktioner:
  • Der er krav om brug af mundbind på alle offentlige steder. Mundbind skal være type KN95, ellers skal der bruges dobbelt mundbind
  • Børn under 2 år er fritaget brug af mundbind
  • Der er et krav at alle rejsende over 12 år skal være vaccinerede med minimum 2 stik for at benytte busser eller indenrigsfly mellem regionerne i Peru. Er man ikke det skal den rejsende kunne fremvise en PCR-test der er max 48 timer gammel. Børn under 12 år er undtaget dette krav.
  • Desuden kræves det, at alle over 18 år skal kunne fremvise vaccinationskort med minimum 2 stik for at opholde sig i lukkede rum, som f.eks. butikker, indkøbscentre, kirker, museer, biografer mm. - for strande og swimmingpools gælder dette krav for alle over 12 år.

Mellemlanding på flyrejsen:


Se alle vores spændende rejseforslag til Peru her
OBS: Vi tager forbehold for eventuelle fejl og ændringer vedrørende ovenstående regler og retningslinjer. Vi bestræber os på at holde vores hjemmeside opdateret med de seneste ændringer i forhold til indrejse og transit.

Nye regler kan indføres med meget kort varsel. Du bør altid følge lokale myndigheders anvisning.

Vores informationer er alene til vejledende brug – det er altid dit eget ansvar at opfylde og holde dig orienteret om de senest gældende indrejsekrav .

Til top