SIDST OPDATERET 12/01 2023
Særlige indrejseregler i Sydkorea i forbindelse med Covid-19

Indrejseregler i Sydkorea:
Alle rejsende skal udfylde K-ETA, som er en elektronisk indrejseformular min. 24 timer inden afrejse. Formularen skal være udfyldt og godkendt inden afrejse. Bemærk at godkendelsen kan tage op til 72 timer, så sørg for at udfylde den i god tid.

Fra 8. juni 2022 er der ikke længere obligatorisk karantænekrav for indrejsende til Sydkorea uanset vaccinationsstatus. Før afrejse skal du registrere dine rejseoplysninger og vaccinationshistorik på myndighedernes vaccine-portal Q-Code.
Alle rejsende skal ved ankomst til Sydkorea igennem en sundhedsscreening, som består af en temperaturmåling samt udfyldning af et spørgeskema med helbredsoplysninger.

Den danske ambassade anbefaler at du printer og medbringer bevis for din vaccinationshistorik på rejsen.
Du kan læse mere om indrejsekravene for Sydkorea på de lokale myndigheders hjemmeside her.

Lokale restriktioner:
  • Mundbind er obligatoriske indendørs, når man færdes i offentligheden.
  • Der kan forekomme andre lokale restriktioner.

Mellemlanding på flyrejsen:

Se alle vores spændende rejseforslag til Sydkorea her
OBS: Vi tager forbehold for eventuelle fejl og ændringer vedrørende ovenstående regler og retningslinjer. Vi bestræber os på at holde vores hjemmeside opdateret med de seneste ændringer i forhold til indrejse og transit.

Nye regler kan indføres med meget kort varsel. Du bør altid følge lokale myndigheders anvisning.

Vores informationer er alene til vejledende brug – det er altid dit eget ansvar at opfylde og holde dig orienteret om de senest gældende indrejsekrav .

Til top