Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
SIDST OPDATERET 4/7 2022
Særlige indrejseregler i Sydkorea i forbindelse med Covid-19

Indrejseregler i Sydkorea:
Alle rejsende skal udfylde K-ETA, som er en elektronisk indrejseformular min. 24 timer inden afrejse. Formularen skal være udfyldt og godkendt inden afrejse. Bemærk at godkendelsen kan tage op til 72 timer, så sørg for at udfylde den i god tid.

Fra 8. juni 2022 er der ikke længere obligatorisk karantænekrav for indrejsende til Sydkorea uanset vaccinationsstatus. Før afrejse skal du registrere dine rejseoplysninger og vaccinationshistorik på myndighedernes vaccine-portal Q-Code.
Alle rejsende skal ved ankomst til Sydkorea igennem en sundhedsscreening, som består af en temperaturmåling samt udfyldning af et spørgeskema med helbredsoplysninger.

Alle rejsende skal overholde følgende testkrav:
  • Alle rejsende fra 6 år og op skal fremvise en negativ coronatest før indrejse. PCR-test skal tages max. 48 timer inden afrejse til Sydkorea eller en kviktest der skal tages max 24 timer inden afrejse. Testresultatet skal vises ved ankomst og gerne i udprintet form på engelsk. Selvtest anerkendes ikke. Alle børn under 6 år, er undertaget testkrav før afrejse, hvis de rejser med forældre/værge, som overholder førnævnte testkrav.
  • Indenfor 72 timer efter ankomst til Sydkorea, skal alle rejsende have taget en ny PCR-test på er lokalt testcenter. Testen er for egen regning. Du kan booke en test ved ankomst til Seoul, Incheon Airport, for 120.000 koreanske won (ca. 660 dkk). Testen skal bookes via denne hjemmeside, hvor du også finder informationer om beliggenhed og åbningstider. Rejsende skal reserve en tid senest 24 timer før testen skal tages, og tiderne skal reserveres individuelt, også selvom du f.eks er en familie der ankommer samlet. Du kan også få taget en PCR-test uden for lufthavnen på et lokalt testcenter. Disse kan variere i pris fra 100.000-300.000 koreanske won (ca. 550 dkk til 1700 dkk). Du kan finde en liste af testcentre med engelsktalende personale på denne hjemmeside.

Den danske ambassade anbefaler at du printer og medbringer bevis for din vaccinationshistorik på rejsen.
Du kan læse mere om indrejsekravene for Sydkorea på de lokale myndigheders hjemmeside her.

Tidligere smittet med Covid-19:
Du skal overholde ovenstående testkrav for at kunne rejse ind i Sydkorea.

Lokale restriktioner:
  • Mundbind er obligatoriske både indendørs og udendørs, når man færdes i offentligheden.
  • Der opfordres stadig til at holde god afstand.
  • Der kan forekomme andre lokale restriktioner.

Mellemlanding på flyrejsen:

Se alle vores spændende rejseforslag til Sydkorea her
OBS: Vi tager forbehold for eventuelle fejl og ændringer vedrørende ovenstående regler og retningslinjer. Vi bestræber os på at holde vores hjemmeside opdateret med de seneste ændringer i forhold til indrejse og transit.

Nye regler kan indføres med meget kort varsel. Du bør altid følge lokale myndigheders anvisning.

Vores informationer er alene til vejledende brug – det er altid dit eget ansvar at opfylde og holde dig orienteret om de senest gældende indrejsekrav .

Til top