Søg
Søg
USA Utah Canyonlands

Rejseberetninger

Lad dig inspirere af disse rejseberetninger, der tager dig vidt omkring til verdens metropoler, afsidesliggende flækker og ud på det dybe vand.

Rejseberetningerne er små og store eventyr, oplevet af Jysk Rejsebureaus medarbejdere eller venner af huset. Det er imponerende oplevelser, skøre historier, storbyferiers overraskelser, nationalparkernes imponerende dyr - ja, alt godt fra rygsækken. Fordi alt lige fra Taiwans brune æg til snowboardferie i Bulgarien og kør-selv-ture i Afrikas nationalparker er mindeværdige eventyr for den nysgerrige rejsende.
Vælg land
Sofie Linde

Fort Myers og Sanibel

For the newlywed -, nearly dead – og os, der elsker palmer, godt vejr og ro
Læs mere

Kia Ora! Rejsebreve fra Marianne, Betina og Marie

Læs om nogle af de fantastiske oplevelser, som hhv. Betina og Marianne og Marie fik på deres lange rejser rundt i New Zealand i slutningen af 2018 og starten af 2019.
Læs mere
Kina, Kristina

Vi faldt pladask for kineserne

Vi har haft det super godt de sidste 3 uger. Kina er fuldstændig fantastisk og vi elskede at være der. Og kunne godt ha brugt 3 måneder i stedet. Aldrig i noget andet land, er vi blevet taget så godt i mod. Måske fordi vi har børnene med....
Læs mere
Michelle Hviid på trekkingtur i Peru

På Choquechirao var jeg Indiana Jones, udødelig og på eventyr.

I ca 3000 meters højde i bjergkæden Vilcabamba er inka ruinen Choquechirao. Som du sikkert aldrig har hørt om, selv om den er vanvittigt imponerende.
Læs mere
Henrik i Rocky Mountains

Colorado - you rock!

Henrik Møller Nielsen er USA product manager hos Jysk Rejsebureau og har netop været i USA (igen), nærmere bestemt staterne Colorado og Utah. Han var sendt afsted for at deltage på en stor messe i Denver, opnå endnu større viden om det enorme land, samt teste nogle af de spændende produkter, vi tilbyder. Henrik har sendt lidt stemningsbilleder og små opdateringer om sin tur hjem til os, som kan vise lidt af det, Colorado og Utah har at byde på.
Læs mere
Lars Brøndum

De gamle backpackere

– Sydamerika på langs på 6½ måned
Læs mere
Betina & Mathias, Cook øerne

Få Stillehavseksperternes top tre!

I sommer var Mathias (Københavner kontoret) og Betina (Aarhus kontoret) i Stillehavet, hvor de (igen) ”hoppede lidt rundt” mellem nogle af de toplækre bounty-øer. Vi har spurgt dem, uafhængig af hinanden, hvad deres Top 3 er, når det kommer til oplevelser i Stillehavet. De var faktisk ret enige – både om, at det næsten er umuligt at koge det ned til tre oplevelser, men også når det kommer til de ting, de har valgt at fremhæve.
Læs mere
Sille & Astrid, rejsebrev

Et rejsebrev fra Fransk Polynesien

Vi har modtaget den skønneste mail, fra Sille og Astrid fra deres ø-hop i Fransk Polynesien...
Læs mere
Klaus - Cuba artikel

Tag på caribisk sommereventyr

Af: Klaus Bach Christensen, rejsende og journalist fra hans rejse i Cuba.
Læs mere
Charlotte Høi, Thailand

10 spørgsmål til THAILAND eksperten

Thailand ekspert og rejsekonsulent Charlotte Høi vendte hjem kontoret i Aalborg i juni sidste år efter at have være udstationeret i 6 måneder på vores servicekontor i Thailand. Charlotte har tabt sit hjerte til landet, som mange danskere drømmer om at rejse til. Vi har spurgt Charlotte, hvorfor hun er så fascineret af Thailand, og hvad det er der gør, at Thailand for hende er så fedt et rejseland.
Læs mere
Jysk jul

En anderledes jul

Overvejer du nogle gange at droppe den traditionelle danske jul, med alt hvad den indebærer og i stedet kaste alle pengene efter en rejse?
Læs mere
Japan i camper, pesm

Japan i autocamper

Pernille har været en tur i Japan, hvor hun kørte rundt i campervan med familien. Vil du opleve Japan på en lidt anderledes måde, så læs med her.
Læs mere
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: