Søg
Søg
USA Utah Canyonlands

Rejseberetninger

Lad dig inspirere af disse rejseberetninger, der tager dig vidt omkring til verdens metropoler, afsidesliggende flækker og ud på det dybe vand.

Rejseberetningerne er små og store eventyr, oplevet af Jysk Rejsebureaus medarbejdere eller venner af huset. Det er imponerende oplevelser, skøre historier, storbyferiers overraskelser, nationalparkernes imponerende dyr - ja, alt godt fra rygsækken. Fordi alt lige fra Taiwans brune æg til snowboardferie i Bulgarien og kør-selv-ture i Afrikas nationalparker er mindeværdige eventyr for den nysgerrige rejsende.
Vælg land
Betina & Mathias, Cook øerne

Få Stillehavseksperternes top tre!

I sommer var Mathias (Københavner kontoret) og Betina (Aarhus kontoret) i Stillehavet, hvor de (igen) ”hoppede lidt rundt” mellem nogle af de toplækre bounty-øer. Vi har spurgt dem, uafhængig af hinanden, hvad deres Top 3 er, når det kommer til oplevelser i Stillehavet. De var faktisk ret enige – både om, at det næsten er umuligt at koge det ned til tre oplevelser, men også når det kommer til de ting, de har valgt at fremhæve.
Læs mere
Sille & Astrid, rejsebrev

Et rejsebrev fra Fransk Polynesien

Vi har modtaget den skønneste mail, fra Sille og Astrid fra deres ø-hop i Fransk Polynesien...
Læs mere
Klaus - Cuba artikel

Tag på caribisk sommereventyr

Af: Klaus Bach Christensen, rejsende og journalist fra hans rejse i Cuba
Læs mere
Charlotte Høi, Thailand

10 spørgsmål til THAILAND eksperten

Thailand ekspert og rejsekonsulent Charlotte Høi vendte hjem kontoret i Aalborg i juni sidste år efter at have være udstationeret i 6 måneder på vores servicekontor i Thailand. Charlotte har tabt sit hjerte til landet, som mange danskere drømmer om at rejse til. Vi har spurgt Charlotte, hvorfor hun er så fascineret af Thailand, og hvad det er der gør, at Thailand for hende er så fedt et rejseland.
Læs mere
Jysk jul

En anderledes jul

Overvejer du nogle gange at droppe den traditionelle danske jul, med alt hvad den indebærer og i stedet kaste alle pengene efter en rejse?
Læs mere
Japan i camper, pesm

Japan i autocamper

Pernille har været en tur i Japan, hvor hun kørte rundt i campervan med familien. Vil du opleve Japan på en lidt anderledes måde, så læs med her.
Læs mere
USA , Dennis

Vi har holdt hinanden i hånden i 15 år

Vi har stillet en af vores garvede USA eksperter nogle spørgsmål. Læs med her og bliv lidt klogere på, hvorfor Dennis elsker at rejse i USA.
Læs mere
Line og famiien, Mexico

Jordomrejse med børn

Tidligre i år rejste Line jorden rundt sammen med sin kæreste og deres to børn. Vi har stillet Line et par spørgsmål omkring hvilke overvejelser der lå til grund for rejsen, hvordan de for samt fordele, ulemper og tips til at rejse med børn.
Læs mere
Forstadsnomade, Pernilles

Skal du flyve langt med de helt små?

Vi har fløjet oversøisk med vores børn lige siden de var helt små, og ved, at flyvningen ofte kan være den største bekymring, når man overvejer en længere rejse med børnene. Her er et par tips, hvis du skal flyve langt med de helt små!
Læs mere
Alpin Ruten, Japan

Alpin Ruten Japan

Irene og hendes datter gik i sommeren 2016 Alpinruten i Japan, en tur de varmt vil anbefale andre. Læs Irenes lille rejseberetning her.
Læs mere
Betina, Guatemala

Jeg vil tilbage til alle landene...!

Et personligt interview med rejsekonsulent Betina Skjødt Hansen. Til daglige sidder Betina klar til at hjælpe med at planlægge din drømmerejse, men i foråret og sommeren 2016 tog hun 3 månedes orlov og rejste rundt med rygsækken i Latinamerika. Det har hun ikke fortrudt - faktisk kan hun næsten ikke få armene ned og vil meget gerne tilbage for at opleve endnu mere at dette spændende kontinent.
Læs mere
Søren, Australien

Australien har aldrig skuffet mig!

Et personligt interview med rejsekonsulent Søren Østergaard
Læs mere
Til top
Find os på: