Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi har ture til hele verden, nogle ture med fokus på natur, adventure og andre med mere fokus på afslapning sammen med gruppen, se alle Backpacker Adventure rejserne her

Vi vil på dette foredrag komme omkring en masse informationer, som kan hjælpe lige præcis dig med at finde ud af, om dette grupperejsekoncept er noget for dig.
Derudover vil vi gennemgå nogle udvalgte ture, vise billeder og svare på eventuelle spørgsmål, som måske ikke bliver besvaret i selve præsentationen.

Vi ser frem til en god aften.

Med venlig hilsen
Kamilla Hougaard & Regitze Ravn

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Rejsekonsulent Kamilla Hougaard

Kamilla Hougaard

Rejsekonsulent

Regitze Marie Ravn Kristiansen, rejsekonsulent

Regitze Marie Ravn Kristiansen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top