Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Eventyret i Smilets land starter i Bangkok, Thailands hovedstad. Ligeså larmende og kaotisk Bangkok er, ligeså fuldstændig fantastisk er denne hovedstad. En hektisk storby der blandes med urgamle templer, luksuriøse hoteller, moderne shoppingcentre og religiøse symboler. Det er dette skønne mix, som gør byen spændende. Gå på opdagelse i Bangkok til fods, i Tuk Tuk'er, til vands eller tag på cykeltur rundt i Bangkoks grønne områder og besøg det kendte Chinatown.

Thailands natur er lige som befolkningen - utrolig imødekommende. Rejsen går mod Sai Yok Nationalpark, der med sin frodige og smukke natur er helt unik, da ikke mange rejsende besøger dette område. Denne tur ender i Kanchanaburi, hvor vi vil tage jer på et historisk eventyr. Tag med ud på vores husbåd på Khao Laem søen som ligger i det vestlige Thailand nær den burmesiske grænse. Denne tur kombinerer aktiviteter, hvor man besøger hemmelige templer, sejler i kajak på floden og står på ren afslapning i det billedskønne grønne område ved de 'De 1.000 øers sø'. Eventyret fortsætter nordpå til Chiang Mai - en historisk by med masser af sjæl, der er omgivet af grønklædte bjerge og små stammelandsbyer, der er som skabt til at blive udforsket.

Et besøg i Thailand er ikke komplet før, at man har oplevet de smukke strande. Golfen i det østlige Thailand byder på overnatning på en øde ø i ren og skær Robinson stil. Dernæst tager vi turen syd på og afslutter vores rejse med en tur rundt i Thailands ø-hav. Her hersker afslapning, bounty strande, dejlig seafood, hængekøjer, sand mellem tæerne, flotte solnedgange og ikke mindst dykning i verdensklasse.

Jeg glæder mig til at se jer, og tage jer med på en fantastisk rejse gennem Thailand, som uanset alder og interesse har alle ingredienserne til en uforglemmelig rejse.

Med venlig hilsen
Regitze Marie Ravn Kristiansen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 29-09-2022 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top