Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Denne aftens rejse tager sin start i drømmenes by, Los Angeles i Californien. Herfra går turen videre gennem staterne Nevada, Utah og Arizona på et klassisk roadtrip til nogle af de største nationalparker i vest USA. Vi kommer forbi Yosemite, Death Valley, Bryce Canyon, Zion Naitionalpark, Antelope Canyon og selvfølgelig mægtige Grand Canyon. Dernæst vender vi ruten tilbage til Los Angeles.

Undervejs kommer vi også forbi den livlige casino-by Las Vegas og charmerende San Francisco. Ruten kører ad øde ørkenveje, mægtige highways og ikke mindst den klassiske Route 66.

Når det er tid til at vende hjem, gør vi et stop i New York, hvor der venter en smagsprøve på den ikoniske storby.

Denne aften kommer vi med vores tips og råd til den bedste rejseoplevelse i vest USA og New York, hvor du undgår bøvl og unødig tid på logistik, når du rejser fra a til b i det enormt store land. Vi kommer også med vores bedste idéer til, hvad du skal opleve, når du rejser på disse kanter.

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen
Nicolaj Jensen og Andreas Vestergaard

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top