Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Drømmer du om at opleve ægte stillehavsstemning og nogle af verdens smukkeste strande og laguner? Så er Fransk Polynesien lige noget for dig. Her bliver du mødt af en varm og imødekommende befolkning. Du kan udforske koraller, fisk, hajer m.m., smage på den lokale specialitet - kokosmarineret fisk -, hike til de smukke vandfald og gå i kirke med de lokale om søndagen.

Vi tager rundt til forskellige ø-grupper og besøger både de afsides Marquesas- og Australøer samt de smukke atoller kaldet Tuamotus. Selvfølgelig skal vi også omkring Selskabøerne, bl.a. Tahiti og Bora Bora.

Fransk Polynesien har en enorm diversitet i landskab, sprog og kultur, så der er øer og oplevelser for enhver smag!

Jeg ser frem til at inspirere jer til jeres næste eventyrlige rejse.

Med venlig hilsen
Ditte Kristiansen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Ditte Kristiansen

Ditte Kristiansen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, som du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top