Ca. 1 time
Anne Smedegaard Thomsen
Se alle datoer
Gratis foredrag
West Highland Way er en fantastisk vandrerute i hjertet af det skotske højland. Ruten blev grundlagt i 1980 af Lord Mansfield som en af de første officielle vandreruter i Skotland og har siden budt tusinder af vandrere velkommen.

Ruten går via små skovstier, gamle militærveje, langs jernbanespor samt stien, som tidligere blev brugt til at drive køer til nye græsgange. Vi oplever de flotte udsigter over det skotske højland, og turen snor sig med søen Loch Lomond på den ene side og bjerget Ben Lomond på den anden side. Vi går over vildnisset Rannoch Moor og ind i historiske Glencoe, også kendt som hjertet af det skotske højland. Vi slutter rejsen i Fort William, hvor vi bestiger Ben Nevis, Storbritanniens højeste bjerg (1.344 m).

Udover at fortælle om turen vil jeg komme ind på, hvad turen kræver af dig, vigtige praktiske foranstaltninger og tidspunkter for kommende ture. Jeg vil vise jer smukke og naturskønne billeder fra det skotske højland på West Highland Way, der rigtigt kan få eventyrlysten frem – og der vil selvfølgelig være god tid til diverse spørgsmål.

Jeg glæder mig til en hyggelig aften med jer.

Rejsehilsner fra
Anne Smedegaard Thomsen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Anne Smedegaard Thomsen

Anne Smedegaard Thomsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top