Tryghedsgaranti ved køb af din rejse Læs mere
22 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 21.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Den transmanchuriske jernbane følger den transsibiriske rute frem til Tarskaja, hvorefter den krydser grænsen til det nordøstlige Kina. Turen herfra går gennem grønne steppeområder, de mægtige Hingganbjerge og langs kysten af Det Japanske Hav for til sidst at ende i Kinas hovedstad, Beijing.

Dette turforslag tager dig rundt i Moskva, på hundeslæde i Uralbjergene, til det kolde Sibirien og tilfrossede Lake Bajkal, til is-festival i Harbin, på Den Kinesiske Mur og slutter i imponerende Beijing. Turen kan selvfølgelig også tages omvendt – fra Beijing til Moskva.
Har du brug for råd og vejledning til en tur på den transmanchuriske jernbane, så kontakt en af vores rejsekonsulenter med speciale i den transmongolske jernbane.

Livet ombord
Togene er indrettet med to klasser – 1. og 2. klasse. Den egentlige forskel er antallet af medpassagerer; på 1. klasse er der to sovepladser i en kupé, på 2. klasse er der fire. Hver togvogn har et toilet og en håndvask i den ene ende.
I togets spisevogn har du mulighed for at falde i snak med dine medpassagerer og smage lokale russiske, mongolske eller kinesiske retter. Når toget gør holdt, kan du trække lidt frisk luft eller købe nye forsyninger af vand, slik, lokale specialiteter og frugt, som bliver solgt fra små vogne på perronerne.
Brug tiden til at læse en god bog, se på landskabet der ruller forbi udenfor, eller drik et venskabeligt glas vodka med dine medpassagerer.

Visum til rejsen med den transmanchuriske jernbane
Der kræves visum til både Rusland og Kina, som skal være godkendt inden afrejse. Bookes der landarrangement gennem Jysk Rejsebureau, hjælper vi desuden med visumsinvitationer til Rusland og Kina, hvilket gør processen både nemmere og hurtigere.

Da behandlingen af disse visa kan tage noget tid bør du påbegynde ansøgningsprocessen minimum halvanden måned før afrejse. Vores klare anbefaling er dog, at visumsprocessen påbegyndes allerede tre måneder før afrejse.

På Udenrigsministeriets hjemmeside kan du læse mere omkring visum til Rusland og Kina.

Jysk Rejsebureau hjælper gerne med sparring og gode råd, men ansøgning og godkendelse af visum er på eget ansvar. Har du brug for professionel hjælp til dine visa, anbefaler vi Visumservice, som mod et gebyr hjælper med den praktiske håndtering af visa.

Få information og fakta om Rusland og Kina
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Rusland og Kina

Bedste rejseperiode

Om vinteren er turen gennem det snedækkede Sibirien en autentisk og smuk oplevelse. Der kan blive ned til 40 minusgrader udenfor, men inde i toget er der varmt og behageligt.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark og på opdagelse i Moskva
Afgang fra Danmark mod Moskva med ankomst samme dag. Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit hostel i Moskva, hvor du har to overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd i Moskva - læs mere om Moskva.
2. dag: På opdagelse i Moskva
På egen hånd i Moskva.
3. dag: Med tog fra Moskva - Jekaterinburg
I dag går turen med tog fra Moskva til Jekaterinburg. Bliv lullet i søvn af togets rumlen, nyd udsigten eller få en snak med de lokale og andre turister på toget.
4. dag: Ankomst Jekaterinburg og på opdagelse i byen
Du bliver afhentet på togstationen og kørt til dit homestay, hvor du har to overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd i byen - læs mere om Jekateringburg.
5. dag: På hundeslæde i Uralbjergene
I dag bliver du afhentet på dit homestay i Jekaterinburg og kørt til et smukt naturområdet, hvor du skal med hundeslæde. Turen gennem skove i Uralbjergene er cirka 7 km lang. På vejen tilbage til Jekaterinburg kan du opleve Eurasia obeliksen, som markerer grænsen mellem Europa og Asien. (M, F)
6. dag: Med tog fra Jekaterinburg - Irkutsk
Der venter dig fire dage på toget gennem Ruslands industriområder, Uralbjergene og Sibirien. Sørg for at få provianteret til turen, eller nyd den lokale mad i spisevognene. Det er en oplevelse i sig selv at følge og møde de lokale på toget. Det er en god ide at tage familiealbummet med, så du kan dele livet i Danmark med de lokale, du møder på vejen - de er generelt meget interesserede og viser selv billeder samt forsøger at fortælle historier med en russisk phrasebook. (M)
7. dag: Med tog fra Jekaterinburg - Irkutsk
Toget stopper flere gange om dagen - du finder tidsplanen i togvognen. Det kan betyde, at du får nye medrejsende i din togkupe.
8. dag: Med tog fra Jekaterinburg - Irkutsk
Selvom fire dage i et tog virker som lang tid, så går tiden hurtigt. Husk, at du undervejs passerer forskellige tidszoner.
9. dag: Ankomst Irkusk og på opdagelse i byen
Du bliver afhentet på togstationen og kørt til dit hostel, hvor du har din overnatning. Resten af dagen har du på egen hånd i Irkutsk - læs mere om Irkutsk.
10. dag: På eventyr på Olkhon Island
Du bliver hentet på dit hostel og kørt til busstationen i Irkutsk. Herfra går turen i bus til Sakhjurta, hvor færgen tager dig det sidste stykke til Olkhon Island. Du overnatter de næste tre dage privat i den hyggelige landsby Khuzjir. Olkhon går for at være den smukkeste ø ved Lake Bajkal. Her kan du nyde den flotte og varierede natur (klipper, fyrreskove, stepper m.m.). Øen er desuden kendt for sine legender og siges at være et shamanistisk kraftcenter. Øens 1200 indbyggere bor nordpå i den hyggelige landsby, Khuzjir. (A)
11. dag: På eventyr på Olkhon Island
Dagen på egen hånd på Olkhon Island. Der er mulighed for is/sne vandring, hundeslædetur, isfiskeri, skøjteløb eller tage på en tur i 4WD til Khoboi eller rundt på øen. (M, A)
12. dag: På eventyr på Olkhon Island
Dagen på egen hånd på Olkhon Island. Der er mulighed for is/sne vandring, hundeslædetur, isfiskeri, skøjteløb eller tage på en tur i 4WD til Khoboi eller rundt på øen. (M, A)
13. dag: På eventyr på Olkhon Island og overnatning i Irkutsk
I dag går turen tilbage til dit hostel i Irkutsk, hvor du ankommer om eftermiddagen. (M)
14. dag: Med tog fra Irkutsk - Harbin
Afgang med toget fra Irkutsk til Harbin i Kina. Rejsen tager cirka to døgn.
15. dag: Med tog fra Irkutsk - Harbin
I dag krydser du din første landegrænse i toget. Vær forberedt på en del ventetid ved grænseovergangen.
16. dag: Ankomst Harbin og på opdagelse i byen
Du bliver afhentet på togstationen og kørt til dit hostel, hvor du har to overnatninger. Resten af dagen kan du opleve imponerede Harbin - læs mere om Harbin.
17. dag: På opdagelse i Harbin
På egen hånd i Harbin. Er du i byen fra midt december til slut februar, kan du være heldig at opleve byens verdenskendte is-festival.
18. dag: Med tog fra Harbin - Beijing Det sidste togstræk på den transmanchuriske jernbane tager dig fra Harbin til Beijing, en rejse på cirka 12 timer.
19. dag: Ankomst Beijing og på opdagelse i byen
Du bliver afhentet på togstationen og kørt til dit hostel, hvor du har to overnatninger. Resten af dagen kan du opleve imponerede Beijing - læs mere om Beijing.
20. dag: Trekking langs Den Kinesiske Mur
Om morgenen bliver du afhentet af din lokale guide og kørt til Den Kinesiske Mur. Trekking turen foregår på den ikke-restaurerede del af muren, så turen kan være udfordrende. Det unikke ved denne del af muren er, at der kommer få turister, samt at du her får de smukkeste udsigter over muren. Om eftermiddagen går turen tilbage til Beijing. (M, F)
21. dag: Afrejse fra Beijing
Afrejse fra Beijing efter et fantastisk eventyr på den transmanchuriske jernbane. (M)
22. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

Overnatning i dette rejseforslag foregår på homestay/hostel/budget hoteller. Kontakt os, hvis du har særlige ønsker til hvor og hvordan, du gerne vil overnatte.

Bemærkninger

Lokalguiderne i Rusland og Kina er alle engelsktalende, men det er varierende, hvor godt de taler engelsk. Du kan derfor opleve at få en lokalguide, som taler begrænset engelsk.

En rejse med den transmanchuriske jernbane er ikke en oplagt rejse for familier. Dog kan børn sagtens deltage på rejsen og togturen, men vi vil anbefale at du tager en rigtig god sparring med din rejsekonsulent herom.

På den transmanchuriske jernbane rejser man gennem to lande (Rusland og Kina), hvor tingene fungerer meget anderledes end i Danmark. Togplaner, -ruter og -tider kan sommetider ændres uden varsel; også meget tæt på afgangsdatoen. Som rejsende må man derfor være indstillet på, at der kan ske ændringer i rejseprogrammet. I meget sjældne tilfælde kan tidsændringer betyde, at programmet ikke kan gennemføres på samme måde som oprindeligt bekræftet. Det kan medføre, at der må skæres en dag fra, springes et stop over eller lignende. Vi understreger, at det meget sjældent sker, og Jysk Rejsebureau gør alt, hvad vi kan for at løse disse problematikker - blandt andet gennem vores meget stærke lokale partnere. Det er vigtigt, at man som rejsende er bekendt med, og forstår, at disse betingelser er gældende.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver torsdag fra november til og med marts.

Gruppestørrelse

Undervejs på rejsen er du ikke en del af en gruppe, men på dagsturene i Jekaterinburg og Den Kinesiske Mur er det sandsynligt, at der vil være andre rejsende med. Grupperne er dog små på max 8 personer. Ligeledes må det forventes, at der kan være andre rejsende på dagsture på Olkhon Island.

November - marts

Pakkeliste

 • Lonely Planet
 • Læsestof til rejsen
 • En lille samling billeder (fx af din familie, hus, bil o.lign.)
 • Russisk Phrasebook
 • Kinesisk Phrasebook
 • Lokal valuta til togets restaurant og evt. stops
 • Kreditkort og kontanter
 • Toiletpapir
 • Ørepropper
 • Pulverkaffe, tebreve
 • Hjemmesko/sandaler til toget
 • Evt. små gaver til de folk, man møder
 • Spisesæt komplet

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Moskva // Beijing - Danmark
 • Transfer fra lufthavn til hostel i Moskva
 • 2 overnatninger på hotel i Moskva
 • Togbillet på 2. klasse fra Moskva - Beijing med stop i Jekaterinburg, Irkutsk og Harbin
 • Transfer fra togstation til hostel i Jekaterinburg
 • 2 overnatninger på homestay/privat inkvatering i Jekaterinburg inkl. morgenmad
 • Hundeslædetur i Uralbjergene inkl. engelsktalende guide og frokost
 • Transfer fra togstation til hostel i Irkutsk
 • 2 overnatninger på hostel i Irkutsk
 • 4 dages tur til Olkhon Island inkl. halvpension
 • Transfer fra togstation til hostel i Harbin
 • 2 overnatninger på hostel i Harbin
 • Transfer fra togstation til hostel i Beijing
 • 2 overnatninger på hostel i Beijing inkl. morgenmad
 • Trekkingtur på Den Kinesiske Mur inkl. engelsktalende guide og frokost
 • Russisk invitation (til visumansøgning)

Prisen er eksklusiv

 • Personlig rejseforsikring
 • Russisk, og kinesisk visum (skal ordnes hjemmefra inden afrejse)
 • Forplejning udover det beskrevne

Prisbemærkning

I Kina er det god skik at give drikkepenge til guide og bærere efter endt tur.

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Jonas Blomgren Lassen, Rejsekonsulent

Jonas Blomgren Lassen

Rejsekonsulent

aarhus|jr.dk
Rejsekonsulent Mie Sommer Runholt

Mie Sommer Runholt

Rejsekonsulent

aalborg|jr.dk

Servicecentre i Kina

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Beijing, Kina - Servicecenter

Kina

Jysk Servicecenter ligger på Beijing Jade Int. Youth Hostel, der ligger i hjertet af Beijing lige ved Den Forbudte By.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top