Søg
Søg
Lake Bajkal i vintermånederne
Vasilij katedralen i Moskva
Klar til at komme afsted på eventyr med visums, pas, guidebog, phrasebook og togbilletter
Der er mulighed for at handle med de lokale, når toget gør stop
Travlhed på russisk togstation
Hundene gøres klar til en tur i Uralbjergene
På hundeslæde i Uralbjergene
Se det russiske landskabet suse forbi
Udsigten over frosne Lake Bajkal
Isfestivalen i Harbin
Isfestivalen i Harbin finder sted hvert år fra midt december til slutningen af februar
Venlig togkontrollør
Den himmelske fredsplads i Beijing
Den afslappede og hyggelig stemning i Beijings hutonger
Trekkingtur langs Den Kinesiske Mur

Den transmanchuriske jernbane

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 21.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 22 dage

Dette rejseforslag tager dig på vintereventyr med den transmanchuriske jernbane. Oplev Moskva i sne, tag på hundeslæde i Uralbjergene, oplev et tilfrosset Lake Bajkal fra den spændende Olkhon ø, tag til is-festival i Harbin og trek langs Den Kinesiske Mur.

Den transmanchuriske jernbane følger den transsibiriske rute frem til Tarskaja, hvorefter den krydser grænsen til det nordøstlige Kina. Turen herfra går gennem grønne steppeområder, de mægtige Hingganbjerge og langs kysten af Det Japanske Hav for til sidst at ende i Kinas hovedstad, Beijing.

Dette turforslag tager dig rundt i Moskva, på hundeslæde i Uralbjergene, til det kolde Sibirien og tilfrossede Lake Bajkal, til is-festival i Harbin, på Den Kinesiske Mur og slutter i imponerende Beijing. Turen kan selvfølgelig også tages omvendt – fra Beijing til Moskva.
Har du brug for råd og vejledning til en tur på den transmanchuriske jernbane, så kontakt en af vores rejsekonsulenter med speciale i den transmongolske jernbane.

Livet ombord
Togene er indrettet med to klasser – 1. og 2. klasse. Den egentlige forskel er antallet af medpassagerer; på 1. klasse er der to sovepladser i en kupé, på 2. klasse er der fire. Hver togvogn har et toilet og en håndvask i den ene ende.
I togets spisevogn har du mulighed for at falde i snak med dine medpassagerer og smage lokale russiske, mongolske eller kinesiske retter. Når toget gør holdt, kan du trække lidt frisk luft eller købe nye forsyninger af vand, slik, lokale specialiteter og frugt, som bliver solgt fra små vogne på perronerne.
Brug tiden til at læse en god bog, se på landskabet der ruller forbi udenfor, eller drik et venskabeligt glas vodka med dine medpassagerer.

Visum til rejsen med den transmanchuriske jernbane
Der kræves visum til både Rusland og Kina, som skal være godkendt inden afrejse. Bookes der landarrangement gennem Jysk Rejsebureau, hjælper vi desuden med visumsinvitationer til Rusland og Kina, hvilket gør processen både nemmere og hurtigere.

Da behandlingen af disse visa kan tage noget tid bør du påbegynde ansøgningsprocessen minimum halvanden måned før afrejse. Vores klare anbefaling er dog, at visumsprocessen påbegyndes allerede tre måneder før afrejse.

På Udenrigsministeriets hjemmeside kan du læse mere omkring visum til Rusland og Kina.

Jysk Rejsebureau hjælper gerne med sparring og gode råd, men ansøgning og godkendelse af visum er på eget ansvar. Har du brug for professionel hjælp til dine visa, anbefaler vi Visumservice, som mod et gebyr hjælper med den praktiske håndtering af visa.

Sæson

Om vinteren er turen gennem det snedækkede Sibirien en autentisk og smuk oplevelse. Der kan blive ned til 40 minusgrader udenfor, men inde i toget er der varmt og behageligt.

Isfestivalen i Harbin

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark og på opdagelse i Moskva
Afgang fra Danmark mod Moskva med ankomst samme dag. Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit hostel i Moskva, hvor du har to overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd i Moskva - læs mere om Moskva.

2. dag: På opdagelse i Moskva
På egen hånd i Moskva.

3. dag: Med tog fra Moskva - Jekaterinburg
I dag går turen med tog fra Moskva til Jekaterinburg. Bliv lullet i søvn af togets rumlen, nyd udsigten eller få en snak med de lokale og andre turister på toget.

4. dag: Ankomst Jekaterinburg og på opdagelse i byen
Du bliver afhentet på togstationen og kørt til dit homestay, hvor du har to overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd i byen - læs mere om Jekateringburg.

5. dag: På hundeslæde i Uralbjergene
I dag bliver du afhentet på dit homestay i Jekaterinburg og kørt til et smukt naturområdet, hvor du skal med hundeslæde. Turen gennem skove i Uralbjergene er cirka 7 km lang. På vejen tilbage til Jekaterinburg kan du opleve Eurasia obeliksen, som markerer grænsen mellem Europa og Asien. (M,F)

6. dag: Med tog fra Jekaterinburg - Irkutsk
Der venter dig fire dage på toget gennem Ruslands industriområder, Uralbjergene og Sibirien. Sørg for at få provianteret til turen, eller nyd den lokale mad i spisevognene. Det er en oplevelse i sig selv at følge og møde de lokale på toget. Det er en god ide at tage familiealbummet med, så du kan dele livet i Danmark med de lokale, du møder på vejen - de er generelt meget interesserede og viser selv billeder samt forsøger at fortælle historier med en russisk phrasebook. (M)

7. dag: Med tog fra Jekaterinburg - Irkutsk
Toget stopper flere gange om dagen - du finder tidsplanen i togvognen. Det kan betyde, at du får nye medrejsende i din togkupe.

8. dag: Med tog fra Jekaterinburg - Irkutsk
Selvom fire dage i et tog virker som lang tid, så går tiden hurtigt. Husk, at du undervejs passerer forskellige tidszoner.

9. dag: Ankomst Irkusk og på opdagelse i byen
Du bliver afhentet på togstationen og kørt til dit hostel, hvor du har din overnatning. Resten af dagen har du på egen hånd i Irkutsk - læs mere om Irkutsk.

10. dag: På eventyr på Olkhon Island
Du bliver hentet på dit hostel og kørt til busstationen i Irkutsk. Herfra går turen i bus til Sakhjurta, hvor færgen tager dig det sidste stykke til Olkhon Island. Du overnatter de næste tre dage privat i den hyggelige landsby Khuzjir.
Olkhon går for at være den smukkeste ø ved Lake Bajkal. Her kan du nyde den flotte og varierede natur (klipper, fyrreskove, stepper m.m.). Øen er desuden kendt for sine legender og siges at være et shamanistisk kraftcenter. Øens 1200 indbyggere bor nordpå i den hyggelige landsby, Khuzjir. (A)

11. dag: På eventyr på Olkhon Island
Dagen på egen hånd på Olkhon Island. Der er mulighed for is/sne vandring, hundeslædetur, isfiskeri, skøjteløb eller tage på en tur i 4WD til Khoboi eller rundt på øen. (M, A)

12. dag: På eventyr på Olkhon Island
Dagen på egen hånd på Olkhon Island. Der er mulighed for is/sne vandring, hundeslædetur, isfiskeri, skøjteløb eller tage på en tur i 4WD til Khoboi eller rundt på øen. (M, A)

13. dag: På eventyr på Olkhon Island og overnatning i Irkutsk
I dag går turen tilbage til dit hostel i Irkutsk, hvor du ankommer om eftermiddagen. (M)

14. dag: Med tog fra Irkutsk - Harbin
Afgang med toget fra Irkutsk til Harbin i Kina. Rejsen tager cirka to døgn.

15. dag: Med tog fra Irkutsk - Harbin
I dag krydser du din første landegrænse i toget. Vær forberedt på en del ventetid ved grænseovergangen.

16. dag: Ankomst Harbin og på opdagelse i byen
Du bliver afhentet på togstationen og kørt til dit hostel, hvor du har to overnatninger. Resten af dagen kan du opleve imponerede Harbin - læs mere om Harbin.

17. dag: På opdagelse i Harbin
På egen hånd i Harbin. Er du i byen fra midt december til slut februar, kan du være heldig at opleve byens verdenskendte is-festival.

18. dag: Med tog fra Harbin - Beijing
Det sidste togstræk på den transmanchuriske jernbane tager dig fra Harbin til Beijing, en rejse på cirka 12 timer.

19. dag: Ankomst Beijing og på opdagelse i byen
Du bliver afhentet på togstationen og kørt til dit hostel, hvor du har to overnatninger. Resten af dagen kan du opleve imponerede Beijing - læs mere om Beijing.

20. dag: Trekking langs Den Kinesiske Mur
Om morgenen bliver du afhentet af din lokale guide og kørt til Den Kinesiske Mur. Trekking turen foregår på den ikke-restaurerede del af muren, så turen kan være udfordrende. Det unikke ved denne del af muren er, at der kommer få turister, samt at du her får de smukkeste udsigter over muren. Om eftermiddagen går turen tilbage til Beijing. (M,F)

21. dag: Afrejse fra Beijing
Afrejse fra Beijing efter et fantastisk eventyr på den transmanchuriske jernbane. (M)

22. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
Overnatning i dette rejseforslag foregår på homestay/hostel/budget hoteller. Kontakt os, hvis du har særlige ønsker til hvor og hvordan, du gerne vil overnatte.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

At rejse i Rusland kan til tider være udfordrende. De lokale har meget begrænsede engelskkundskaber, og der kan opstå situationer, hvor for eksempel togbilletter eller togtider bliver ændret i sidste øjeblik. Jysk Rejsebureau gør alt, hvad vi kan for at løse disse problematikker, når de opstår - blandt andet gennem vores meget stærke lokale partnere.
Vi håber på forståelse for sidste minuts ændringer, og vi lover, at vi gør alt, hvad vi kan, for at det er til mindst mulig gene for jeres rejse.

En rejse med den transmanchuriske jernbane er ikke en oplagt rejse for familier. Dog kan børn sagtens deltage på rejsen og togturen, men vi vil anbefale at du tager en rigtig god sparring med din rejsekonsulent herom.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver torsdag fra november til og med marts.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 21.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

I Kina er det god skik at give drikkepenge til guide og bærere efter endt tur.

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Undervejs på rejsen er du ikke en del af en gruppe, men på dagsturene i Jekaterinburg og Den Kinesiske Mur er det sandsynligt, at der vil være andre rejsende med. Grupperne er dog små på max 8 personer.
Ligeledes må det forventes, at der kan være andre rejsende på dagsture på Olkhon Island.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Moskva // Beijing - Danmark
 • Transfer fra lufthavn til hostel i Moskva
 • 2 overnatninger på hotel i Moskva
 • Togbillet på 2. klasse fra Moskva - Beijing med stop i Jekaterinburg, Irkutsk og Harbin
 • Transfer fra togstation til hostel i Jekaterinburg
 • 2 overnatninger på homestay/privat inkvatering i Jekaterinburg inkl. morgenmad
 • Hundeslædetur i Uralbjergene inkl. engelsktalende guide og frokost
 • Transfer fra togstation til hostel i Irkutsk
 • 2 overnatninger på hostel i Irkutsk
 • 4 dages tur til Olkhon Island inkl. halvpension
 • Transfer fra togstation til hostel i Harbin
 • 2 overnatninger på hostel i Harbin
 • Transfer fra togstation til hostel i Beijing
 • 2 overnatninger på hostel i Beijing inkl. morgenmad
 • Trekkingtur på Den Kinesiske Mur inkl. engelsktalende guide og frokost
 • Russisk invitation (til visumansøgning)

Prisen er eksklusiv

 • Personlig rejseforsikring
 • Russisk, og kinesisk visum (skal ordnes hjemmefra inden afrejse)
 • Forplejning udover det beskrevne
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

På eventyr i Kina: 22-08-2019 18:00:00 : 12319
København
22. august 2019 kl. 18:00

På eventyr i Kina

Kina: 27-08-2019 18:00:00 : 13433
Kolding
27. august 2019 kl. 18:00

Kina

Se mere her

Servicecenter

Kina Få hjælp og service til rejsen
Beijing, Kina - Servicecenter
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: