Tryghedsgaranti ved køb af din rejse Læs mere
21 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Den transsibiriske rute fra Moskva til Vladivostok er den originale rute, som krydser verdens største land fra vest til øst. På turen tilbagelægges 9.289 km, og du passerer hele 8 tidszoner undervejs.

Dette 21 dages turforslag tager dig til Ruslands smukkeste storbyer, den rå sibiriske natur på Olkhon Island i Lake Bajkal og til den internationale havneby Vladivostok. Turen kan selvfølgelig også tages omvendt – fra Vladivostok til Skt. Petersborg.
Har du brug for råd og vejledning til en tur på den transsibiriske jernbane, så kontakt en af vores rejsekonsulenter med speciale i den transsibiriske jernbane.

Livet ombord
Togene er indrettet med to klasser – 1. og 2. klasse. Den egentlige forskel er antallet af medpassagerer; på 1.klasse er der to sovepladser i en kupé, på 2. klasse er der fire. Hver togvogn har et toilet og en håndvask i den ene ende.
I togets spisevogn har du mulighed for at falde i snak med dine medpassagerer og smage lokale russiske, mongolske eller kinesiske retter. Når toget gør holdt, kan du trække lidt frisk luft eller købe nye forsyninger af vand, slik, lokale specialiteter og frugt, som bliver solgt fra små vogne på perronerne.
Brug tiden til at læse en god bog, se på landskabet der ruller forbi udenfor, eller drik et venskabeligt glas vodka med dine medpassagerer.

Visum til rejsen med den transibiriske jernbane
Der kræves visum til Rusland, som skal være godkendt inden afrejse. Bookes der landarrangement gennem Jysk Rejsebureau, hjælper vi desuden med visumsinvitationer til Rusland, hvilket gør processen både nemmere og hurtigere.

Da behandlingen af visum kan tage noget tid bør du påbegynde ansøgningsprocessen minimum halvanden måned før afrejse. Vores klare anbefaling er dog, at visumsprocessen påbegyndes allerede tre måneder før afrejse.

På Udenrigsministeriets hjemmeside kan du læse mere omkring visum til Rusland.

Jysk Rejsebureau hjælper gerne med sparring og gode råd, men ansøgning og godkendelse af visum er på eget ansvar. Har du brug for professionel hjælp til dine visum, anbefaler vi Visumservice, som mod et gebyr hjælper med den praktiske håndtering af visum.

Få information og fakta om Rusland
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Rusland

Bedste rejseperiode

Du kan rejse året rundt. Om vinteren er turen gennem det snedækkede Sibirien en autentisk og smuk oplevelse. Der kan blive ned til 40 minusgrader udenfor, men inde i toget er der varmt og behageligt. Om sommeren er landskabet grønt og himlen blå. Hvis du ønsker at gøre ophold undervejs, anbefales det at rejse forår, sommer eller efterår for at få mest muligt ud af oplevelserne uden for toget.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark og på opdagelse i Skt. Petersborg
Afgang fra Danmark mod Skt. Petersborg med ankomst samme dag. Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit hostel, hvor du har to overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd - læs mere om Skt. Petersborg.
2. dag: På opdagelse i Skt. Petersborg
På egen hånd i Skt. Petersborg
3. dag: Med tog fra Skt. Petersborg - Moskva med ankomst samme dag
Afgang med Sapsan Ekspressen mod Moskva, hvor du ankommer om eftermiddagen. Du bliver afhentet på togstationen og kørt til dit hotel, hvor du har to overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd - læs mere om Moskva.
4. dag: På opdagelse i Moskva
På egen hånd i Moskva.
5. dag: Med tog fra Moskva - Jekaterinburg
I dag går turen med tog fra Moskva til Jekaterinburg. Bliv lullet i søvn af togets rumlen, nyd udsigten eller få en snak med de lokale eller andre turister på toget.
6. dag: Ankomst Jekaterinburg og på opdagelse i byen
Du bliver afhentet på togstationen og kørt til dit homestay, hvor du har to overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd i byen - læs mere om Jekateringburg.
7. dag: På opdagelse i Jekaterinburg
På egen hånd i Jekaterinburg. (M)
8. dag: Med tog fra Jekaterinburg - Irkutsk
Der venter dig fire dage på toget gennem Ruslands industriområder, Uralbjergene og Sibirien. Sørg for at få provianteret til turen, eller nyd den lokale mad i spisevognene. Det er en oplevelse i sig selv at følge og møde de lokale på toget. Det er en god ide at tage familiealbummet med, så du kan dele livet i Danmark med de lokale, du møder på vejen - de er generelt meget interesserede og viser selv billeder samt forsøger at fortælle historier med en russisk phrasebook. (M)
9. dag: Med tog fra Jekaterinburg - Irkutsk
Toget stopper flere gange om dagen - du finder tidsplanen i togvognen. Det kan betyde, at du får nye medrejsende i din togkupe.
10. dag: Med tog fra Jekaterinburg - Irkutsk
Selvom fire dage i et tog virker som lang tid, så går tiden hurtigt. Husk, at du undervejs passerer forskellige tidszoner.
11. dag: Ankomst Irkusk og på opdagelse i byen
Du bliver afhentet på togstationen og kørt til dit hostel, hvor du har en overnatning i en lille lejlighed. Resten af dagen har du på egen hånd i Irkutsk - læs mere om Irkutsk.
12. dag: På eventyr på Olkhon Island
Du bliver hentet på dit hostel og kørt til busstationen i Irkutsk. Herfra går turen i bus til Sakhjurta, hvor færgen tager dig det sidste stykke til Olkhon Island. Du overnatter de næste tre dage privat i den hyggelige landsby Khuzjir. Olkhon går for at være den smukkeste ø ved Lake Bajkal. Her kan du nyde den flotte og varierede natur (klipper, fyrreskove, stepper m.m.) på cykel, vandre- eller rideture. Øen er desuden kendt for sine legender og siges at være et shamanistisk kraftcenter. Øens 1200 indbyggere bor nordpå i den hyggelige landsby, Khuzjir. (A)
13. dag: På eventyr på Olkhon Island
Dagen på egen hånd på Olkhon Island. Det er muligt at tage på vandre-, ride- og cykelture. (M, A)
14. dag: På eventyr på Olkhon Island
Dagen på egen hånd på Olkhon Island. Det er muligt at tage på vandre-, ride- og cykelture. (M, A)
15. dag: På eventyr på Olkhon Island og overnatning i Irkutsk
I dag går turen tilbage til dit hostel i Irkutsk, hvor du ankommer om eftermiddagen. (M)
16. dag: Med tog fra Irkutsk - Vladivostok
Turens sidste togstræk på den transsibiriske jernbane, går fra Irkutsk til Vladivostok.
17. dag: Med tog fra Irkutsk - Vladivostok
Den transsibiriske jernbane strækker sig 1.777 km i Europa og 7.511 km i Asien. Overgangen mellem de to kontinenter er markeret med en obelisk ved Pervouralsk.
18. dag: Med tog fra Irkutsk - Vladivostok
Den transsibiriske jernbane stod klar i 1903, men blev først officielt erklæret åben i 1916.
19. dag: Ankomst Vladivostok og på opdagelse i byen
Du bliver afhentet på togstationen og kørt til dit hotel, hvor du har to overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd i byen - læs mere om Vladivostok.
20. dag: På opdagelse Vladivostok
På egen hånd i Vladivostok. (M)
21. dag: Afrejse fra Vladivostok / ankomst til Danmark
Afrejse fra Vladivostok og ankomst samme dag til Danmark efter et fantastisk eventyr på den transsibiriske jernbane. (M)

Overnatninger

Overnatning i dette rejseforslag foregår på homestay/hostel/budget hoteller. Kontakt os, hvis du har særlige ønsker til hvor og hvordan, du gerne vil overnatte.

Bemærkninger

Lokalguiderne i Rusland er alle engelsktalende, men det er varierende, hvor godt de taler engelsk. Du kan derfor opleve at få en lokalguide, som taler begrænset engelsk.

En rejse med den transsibiriske jernbane er ikke en oplagt rejse for familier. Dog kan børn sagtens deltage på rejsen og togturen, men vi vil anbefale, at du tager en rigtig god sparring med din rejsekonsulent herom.

På den transsibiriske jernbane rejser man gennem Rusland, hvor tingene fungerer meget anderledes end i Danmark. Togplaner, -ruter og -tider kan sommetider ændres uden varsel; også meget tæt på afgangsdatoen. Som rejsende må man derfor være indstillet på, at der kan ske ændringer i rejseprogrammet. I meget sjældne tilfælde kan tidsændringer betyde, at programmet ikke kan gennemføres på samme måde som oprindeligt bekræftet. Det kan medføre, at der må skæres en dag fra, springes et stop over eller lignende. Vi understreger, at det meget sjældent sker, og Jysk Rejsebureau gør alt, hvad vi kan for at løse disse problematikker - blandt andet gennem vores meget stærke lokale partnere. Det er vigtigt, at man som rejsende er bekendt med, og forstår, at disse betingelser er gældende.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Hele året

Pakkeliste

 • Lonely Planet
 • Læsestof til rejsen
 • En lille samling billeder (fx af din familie, hus, bil o.lign.)
 • Russisk Phrasebook
 • Lokal valuta til togets restaurant og evt. stops
 • Kreditkort og kontanter
 • Toiletpapir
 • Ørepropper
 • Pulverkaffe, tebreve
 • Hjemmesko/sandaler til toget
 • Evt. små gaver til de folk, du møder
 • Spisesæt komplet

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Skt. Petersborg // Vladivostok - Danmark
 • Transfer fra lufthavn til hostel i Skt. Petersborg
 • 2 overnatninger på hostel i Skt. Petersborg
 • Togbillet på 2. klasse fra Skt. Petersborg til Moskva (Sapsan Ekspressen)
 • Togbillet på 2. klasse fra Moskva til Vladivostok med stop i Jekaterinburg og Irkutsk
 • Transfer fra togstation til hotel i Moskva
 • 2 overnatninger på hotel i Moskva
 • Transfer fra togstation til homestay i Jekaterinburg
 • 2 overnatninger på homestay i Jekaterinburg inkl. morgenmad
 • Transfer fra togstation til hostel i Irkutsk
 • 2 overnatninger på hostel i Irkutsk
 • 4 dages tur til Olkhon Island inkl. halvpension
 • Transfer fra togstation til hotel i Vladivostok
 • 2 overnatninger på hotel i Vladivostok inkl. morgenmad
 • Russisk invitation (til visumansøgning)

Prisen er eksklusiv

 • Personlig rejseforsikring
 • Russisk visum (skal arramgeres hjemmefra inden afrejse)
 • Forplejning udover det beskrevne

Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Jonas Blomgren Lassen, Rejsekonsulent

Jonas Blomgren Lassen

Rejsekonsulent

jola|jr.dk
Rejsekonsulent Mie Sommer Runholt

Mie Sommer Runholt

Rejsekonsulent

miru|jr.dk

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top